Ayla Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Управо сада, Dijasporka рече Molim vas da se zapocne neka akcija prikupljanja pomoci. Dajte SMS broj. Ne bi on prihvatio pomoć. Ponosan je, i zato ne ulažite i ne gubite vrijeme. Malo je takvih junaka. Sanja Т., Dijasporka and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Управо сада, Ayla рече Ne bi on prihvatio pomoć. Ponosan je, i zato ne ulažite i ne gubite vrijeme. Malo je takvih junaka. Pa prosledice on kome treba, ima on svojih pajtosa...ovaj, sapatnika. Sanja Т. and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Da pomognemo čoveku? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Управо сада, Natasa. рече Da pomognemo čoveku? Kasnis, Nato, kasnis, sprzice te grom sto nisi hitrija. Mi se ovde vec organizujemo. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 1 hour ago, R2D2 рече „Nemam nekretnine, nemam ustedjevinu, nemam centa“ Да ми је да имам то што то ти немаш Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Реално, и шта ће му, када има целу државу? Биљана, Suncokret54, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 30 minutes ago, Биљана рече Да ми је да имам то што то ти немаш Zato imas ono sto on nema. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 27 minutes ago, Снежана рече Реално, и шта ће му, када има целу државу? ..pokvari nam sad sve ...zamalo da doniram neki dinar.Jeste da sam nezaposlena, ali odvojilà bi mi mama od penzije.Na kraju krajeva, sta ce njoj celih 15 000, ima , eto, takvih, kojima vise treba nego njoj. Лидија Миленковић, Deja Vu, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 58 minutes ago, Goku рече И ми са ове стране Дрине коња за трку (у пренесеном значењу, наравно) имамо! Чисто да се похвалим. Све јадник до јадника. Ћућу мени. Sanja Т., Рапсоди and Goku је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Ако има неки рачун, ја бих му уплатио једно дваес евра, макар за кафу да има кад изађе са оним странцима, да не брука државу. И за трошкове банке бих пустио, да не узимају човеку од то мало сиротиње. Deja Vu, Sanja Т., -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Sram vas bilo, sprdate sa sa covekom ! Nije bitno da li ima ili nema. Bitno je kako se oseca. Gde vam je milosrdje ?!?!?! Jadnicak Jos ce neko da ga proglasi cinikom . Ccccccccccc....... I opet, SRAM vas bilo! .....Jadni Milo Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Што не верујете чоеку, из очију му се види да говори истину, а тек покрети руку, па онај дивни смијех, е лепи Мило , ево ја ти верујем тако ми..... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 3 hours ago, Goku рече И ми са ове стране Дрине коња за трку (у пренесеном значењу, наравно) имамо! Чисто да се похвалим. Ви имате коњину, а не коња. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 37 minutes ago, RYLAH рече Ако има неки рачун, ја бих му уплатио једно дваес евра, макар за кафу да има кад изађе са оним странцима, да не брука државу. И за трошкове банке бих пустио, да не узимају човеку од то мало сиротиње. То Риле остави за хостинг. Пушти њега. Sanja Т. and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Еееех, што ја немам то ништа што Миле има .... Је ли грех, да ли да се исповедим што сам завидна и што пожелех Милову немаштину...... Милан Ракић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука