Гости Guest Написано Септембар 8, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Trenutno popularno na Youtube u Crnoj Gori… Milo Djukanovic: „Nemam nekretnine, nemam ustedjevinu, nemam centa“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Umalo sam zaplakala. Лидија Миленковић, Рапсоди, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Хехехе,ето шале ниоткуда! Broken, Лидија Миленковић, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Хахаха...легенда !!! Невероватно ! Баба, Рапсоди and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 A i da ima, odakle? Siroma... RYLAH, Deja Vu and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Бесребреник. -Владимир- and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 45 minutes ago, Ayla рече Umalo sam zaplakala. E bogu mi ja zaplaka. RYLAH, Deja Vu, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 5 minutes ago, VaSa110 рече E bogu mi ja zaplaka. I ti si osjetio iskrenost? Vidi, mene bez teksta ostavlja njegov ponos. Nema, i neće da traži... živi čovjek sa svojom mukom dostojanstveno. Bravo za njega. obi-wan, Broken, VaSa110 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 E malo je vakvih, kad bi nasi bili kao on. Рапсоди and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Poklonićemo vam ga...nismo mi kao drugi da dobro samo za sebe držimo. Eto vam ga, i nek je prosto. Дијана., Broken, Deja Vu and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 3 minutes ago, Ayla рече Poklonićemo vam ga...nismo mi kao drugi da dobro samo za sebe držimo. Eto vam ga, i nek je prosto. Cekaj, stani, ne davaj..nije covek upucen! Imamo I mi vakih...imamoooo! Samo jos skromniji! ...pa se nijesu izrazili u javnosti. Deja Vu, Ayla and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Управо сада, Сања Т. рече Cekaj, stani, ne davaj..nije covek upucen! Imamo I mi vakih...imamoooo! Samo jos skromniji! ...pa se nijesu izrazili u javnosti. Ja te volim Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Управо сада, Ayla рече Ja te volim Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Molim vas da se zapocne neka akcija prikupljanja pomoci. Dajte SMS broj. Deja Vu and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 И ми са ове стране Дрине коња за трку (у пренесеном значењу, наравно) имамо! Чисто да се похвалим. Sanja Т. and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука