Александар Милојков Написано Август 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2016 1 hour ago, Дејан рече Пеђа Стојадиновић је човек који воли да се истиче, да доминира, преувеличава сопствену вредност, улогу у друштву, знање и интелект. Поштовање у друштву не стиче високим знањем, интелектом , већ покушајем да понижава и дискредитује оне којима није ни до чланка на нози. Скоро је нешто писао и теорији великог праска.... Јавио се физичар (и то мислим са постидпломским звањем) и показао му колико не зна и колико логичких грешака прави... Најбруталније га је извређао и бановао. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2016 1 minute ago, AnaLaz рече У француском језику се слово С између самогласника чита као З, а у немачком се С чита као З,осим када је дупло С (ЅЅ),онда се чита као С,има ту још неких изузетака,но небитно. Ми смо из латинског,или,германског то преузели. Чак и ДиСелдорф(Disseldorf) изговарамо погрешно- ДиЗелдорф. А,што се тиче веселог Пеђе...ма, дајте,људи,браћо...вреди ли уопште губити време на ово(г). Вреди због других, не због њега. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 1 minute ago, Александар Милојков рече Скоро је нешто писао и теорији великог праска.... Јавио се физичар (и то мислим са постидпломским звањем) и показао му колико не зна и колико логичких грешака прави... Најбруталније га је извређао и бановао Glupost nije defekt intelekta, glupost je defekt ljudskosti. Срђан Шијакињић and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Знам да није нимало хришћански,али моја покојна баба је за овакве знала да каже" 'Де овај нешто може да зна,гле как'а му је главуча" Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2016 4 minutes ago, Дејан рече Glupost nije defekt intelekta, glupost je defekt ljudskosti. Знаш када ће почети да нормално комуницира и да уважава став другога? Када схвати оно што сам горе написао. Да став - не верујем зато што не знам (или зато што не могу да знам, или зато што немам доказе) није закључак који је имплициран премисама већ слободна одлука, исто као и длука да се верује. Он не примећује додир рационалног и слободног у овом питању. Зато са једне, атеистичке стране види рационалност а са друге глупост и логичку грешку. Ћириличар and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 2 minutes ago, Александар Милојков рече Знаш када ће почети да нормално комуницира и да уважава став другога? Када схвати оно што сам горе написао. Да став - не верујем зато што не знам (или зато што не могу да знам, или зато што немам доказе) није закључак који је имплициран премисама већ слободна одлука, исто као и длука да се верује. Он не примећује додир рационалног и слободног у овом питању. Зато са једне, атеистичке стране види рационалност а са друге глупост и логичку грешку. I ono sto ne razume je kako bi se uopste naucnici opredeljivali za hipotezu, jos uvek neoborenu bas zato i jeste hipioteza, nego slobodno. Poper izlazuci evolucionu epistemologiju lepo primercuje da se razliciti naucnici ne odredjuju da ispituju potpuno razlicite hipoteze nauka bi jako sporo napredovala ako bi napredovala uopste. Opet po Pedji svi oni razmisljaju nekriticki i pogresno osim onog jednog koji ce ispasti u pravu. A te grupe naucnika koje se opredeljuju za neku hipiotezu kojom ce objasniti neki fenomen se za iste opredeljuju slobodno. Milan Nikolic, Срђан Шијакињић and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Управо сада, Александар Милојков рече Знаш када ће почети да нормално комуницира и да уважава став другога? Када схвати оно што сам горе написао. Да став - не верујем зато што не знам (или зато што не могу да знам, или зато што немам доказе) није закључак који је имплициран премисама већ слободна одлука, исто као и длука да се верује. Он не примећује додир рационалног и слободног у овом питању. Зато са једне, атеистичке стране види рационалност а са друге глупост и логичку грешку. To se neće nikada desiti, jer neće shvatiti.Ne želi da shvati jer mu ne odgovara takva realnost. On ima problem sa emocijama, emocije mu pale mozak pa radi ono što ga stavlja u imaginarni dominantni položaj i tek tada je srećan. On da je vernik isto bi ponašanje imao, svi antiteisti, antiateisti, antihrišćani, anti ovo ili ono su slični jedni drugima kao jaje jajetu, jer svoju veru ili neveru zasnivaju na "protiv nečega". On ti je kao oni ljudi što udju u rijaliti , kada ih pitaš što su ušli oni kažu:" Da bi izašli iz anonimnosti". Pedja, a i rijaliti likovi imaju jedan pravac i način razmišljanja, koji je proučio na naučno objektivan, racionalan način i definicijom izrazio Bata Trlaja :" Prave piz***iju da bi se proslavili". Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Стојадиновићев одговор у интервјуу о вређању и његов наступ према физичару који му је указао на незнање о великом праску и логичким грешкама. Ово мало као интермецо између клипова. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Nista bez toga da on sagovornika salje na lecenje. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2016 2 minutes ago, Aquilius Cratus рече Nista bez toga da on sagovornika salje na lecenje. И да му каже да катастрофално необразован и безобразно неваспитан. То су две обавезне премисе из који следи закључак - иди лечи се. Aquilius Cratus, Дијана. and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 1 minute ago, Александар Милојков рече И да му каже да катастрофално необразован и безобразно неваспитан. То су две обавезне премисе из који следи закључак - иди лечи се. A tebi i tvojim kolegama da studirate/doktorirate spajdermenologiju. Inace na stranu sadrzaj njegovih klipova meni je on po nastupu, mimici, nacinu govora, facama koje pravi nevidjeno zabavan. Mozda mi je stvarno potrebno lecenje ali meni te njegove grimase i kako sroci sve to sto kaze nevidjeno popravi raspolozenje. Дијана., Срђан Шијакињић, AnaLaz and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 3 minutes ago, Aquilius Cratus рече Mozda mi je stvarno potrebno lecenje ali meni te njegove grimase i kako sroci sve to sto kaze nevidjeno popravi raspolozenje. Samo cu reci: kraj klipa Aca se upecao. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2016 2 minutes ago, Aquilius Cratus рече A tebi i tvojim kolegama da studirate/doktorirate spajdermenologiju. Inace na stranu sadrzaj njegovih klipova meni je on po nastupu, mimici, nacinu govora, facama koje pravi nevidjeno zabavan. Mozda mi je stvarno potrebno lecenje ali meni te njegove grimase i kako sroci sve to sto kaze nevidjeno popravi raspolozenje. Па шта да ти кажем, он је жива легенда. Успело ми је што никоме није - да атеисте окрене да завитлавају атеисте (ове пеђанске). Ено им групе на фејсбуку, смејурија. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 1 minute ago, Aquilius Cratus рече A tebi i tvojim kolegama da studirate/doktorirate spajdermenologiju. Inace na stranu sadrzaj njegovih klipova meni je on po nastupu, mimici, nacinu govora, facama koje pravi nevidjeno zabavan. Mozda mi je stvarno potrebno lecenje ali meni te njegove grimase i kako sroci sve to sto kaze nevidjeno popravi raspolozenje. Takodje, kada ga gledam i slušam, kad utisa a produbi glas a zuzme neku mačo fejs ekspresiju, ove dve pesme su mi u glavi Mилена КШ and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Deki, znas li ti da je Pedja jednom tebe stavio u isti rang sa Dostojevskim? Evo Petar i Dare znaju, bili su na onom prastarom forumu ateista dok Pedja i Ekmedzic nisu pobanovali sve zive sa njega. Medju ostalom Dare, tada jos uvek ateista, citira Pedji onu od Dostojevskog gde kaze da mi neko suprotstavi svu istinu Hristu ja bih izabrao Hrista. Par dana nakon toga otvori se tu na ZRU, koji su oni redovno pratili, tema o tada novoj Hokingovoj knjizi gde pise o suvisnosti Boga za nastanak svemira. A ti si na toj temi napisao "Uprkos tome ja ne odustajem", na sta ce Pedja na njihovom forumu "Taj sto ne odustaje je isti kao Darkov Dostojevski. 'Be se njemu sta je istina on ostaje sa Isusom.". Znaci lik kao iz filma. Дејан, Дијана., Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука