Juanito Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 пре 6 минута, Avocado рече Koga briga za pojašnjenja? Nije izuzetak i gotovo... Рекох (ако ће неком бити лакше): ”Могуће је да људи с тим загревањем немају апсолутно ништа и да се стање на терену само случајно подудара са предвиђањима теорија о антропогеном глобалном загревању.” А и шта зна наука о неком тамо магловитом глобалном загревању и сличним феноменима које је тешко дефинисати и измерити. Наука је јасна када се ради о објективној лепоти, етици, крајњем смислу живота, хируршки прецизном предвиђању понашања жена и мушкараца итд. А ова клима, ми ту и онако ништа не можемо. А сад ме извините, одох да се провозам. Брм брррм.... И немој неко да је помислио да ми угрози слободу да ово радим! Читава цивилизација овиси о оваквој мојој вожњи! Avocado, Paradoksologija and Branka62 је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 пре 22 минута, Juanito рече И немој неко да је помислио да ми угрози слободу да ово радим! Читава цивилизација овиси о оваквој мојој вожњи! Еси мушко ел неси? Тиме се хируршки прецизно то доказује! Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 пре 23 минута, Juanito рече И немој неко да је помислио да ми угрози слободу да ово радим! Читава цивилизација овиси о оваквој мојој вожњи! Problem je tu eticke prirode. Ako drzavi damo danas da ogranici pravo govora nacistima i komunistima ko je sledeci? Ako drzavo damo pravo da nam regulise koliko energije smemo da trosimo i po kojoj ceni u ime klime, sta je sledece? To su dva pitanja na koja je moj odgovor - sve je sledece. Drzava ima prirodnu tendeciju da se siri. Isto tako, ako ogranicimo pravo tom tipu koji je realno seronja, da to radi.... sta je sledece? Sad ti mozes da se ne slazes sa nasim pogledima na to, to je nesto sto nikako ne moze da dokazemo nekim nepobitnim argumentima ali eto. To je tako. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Jel moze neko od vas da mi objasni, kako drzava tacno moze da spreci/ublazi globalno zagrevanje, i koja je cena tog mesanja drzave? Interesuje me sta mislite. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 пре 18 минута, Млађони рече kako drzava tacno moze da spreci/ublazi globalno zagrevanje, Što pitaš kada si i sam svestan kako može - skoro, na nekoj temi, si pomenuo. Nuklearna energija. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Управо сада, Branka62 рече Što pitaš kada si i sam svestan kako može - skoro, na nekoj temi, si pomenuo. Nuklearna energija. Svestan sam ja, ali me zanima sta drugi misle- Ne moraju svi da se slazu sa mnom. Eto to je super odgovor. Niko ostecen svi dobili. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 пре 3 минута, Млађони рече Svestan sam ja, ali me zanima sta drugi misle- Ne moraju svi da se slazu sa mnom. Eto to je super odgovor. Niko ostecen svi dobili. Nije poenta mog posta da dam super odgovor već da navedem primer gde država može da spreči/ublaži globalno zagrevanje. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Управо сада, Branka62 рече Nije poenta mog posta da dam super odgovor već da navedem primer gde država može da spreči/ublaži globalno zagrevanje. nisi planirala da bude super a ? Sta da ti radim,zivot ne ide po planu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 1 hour ago, Branka62 рече Nuklearna energija. Држава као иституција баш и није позната по употреби нуклеарне енергије за очување природне средине... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Шалу (кад би била шала) на страну, не знам што је држава толико битна код нуклеарне енергије? Ево нуклеарне електране у САД су приватне и ништа им не фали. Не треба држава за то. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 пре 13 минута, Grizzly Adams рече Шалу (кад би била шала) на страну, не знам што је држава толико битна код нуклеарне енергије? Ево нуклеарне електране у САД су приватне и ништа им не фали. Не треба држава за то. Nije meni nikakav problem da centrale budu privatne. No kontrola sigurnosnih mera kao i propisivanje i sprovodjenje procedura bi morale biti pod kontrolon države. Mislim da su to suviše ozbiljne stvari - poput odbrane zemlje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Управо сада, Branka62 рече No kontrola sigurnosnih mera kao i propisivanje i sprovodjenje procedura bi morale biti pod kontrolon države. Да бре... Управо сада, Branka62 рече Mislim da su to suviše ozbiljne stvari - poput odbrane zemlje. Баш зато што је озбиљно треба те психопате држати што даље. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Да бре... Баш зато што је озбиљно треба те психопате држати што даље. Eto ti ga sad. Pa nisam ni mislila da to rade političari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Управо сада, Branka62 рече Eto ti ga sad. Pa nisam ni mislila da to rade političari. Па рече "држава". То су политичари, не? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Па рече "држава". То су политичари, не? Ne, nego na nivou države. Zato i pomenuh vojsku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука