Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 2 минута, Avocado рече Pre nego što nastavimo dalje, jel imaš ili nemaš odgovor na to pitanje? Aham, ok. Ne postoji glavni izvor za naucne teorije, ali za pseudo naucne teorije kao sto su reportvi IPCC postoji glavni izvor. Termin glavni izvor za naucnu teoriju sam upotrebio u kontekstu IPCC i ovih stvari koje si procitao iz njihovih izvestaja koje nam pricas ovde. Izvestaja za koje si ujedno priznao da nisu naucni, ali ih predstavljas kao nauku. Ako tu nesto gresim, izvoli ispravi me. Pokazi mi koje su sve institucije radile na teoriji globalnog zagrevanja, koje su sve pravile modele i koje su sve pravile predikcije osim IPCC. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 inace @Avocado moram da dodam da ne ispadne da editujem postove previse. Ja nemam problem sa C02 povisava temperaturu. Ja imam problem sa svim ostalim stvarima u toj hipotezi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 14 минута, Млађони рече Aham, ok. Ne postoji glavni izvor za naucne teorije, ali za pseudo naucne teorije kao sto su reportvi IPCC postoji glavni izvor. Jel ti to tvrdiš da je IPCC izmislio naučnu teoriju o globalnom zagrevanju? Цитат Termin glavni izvor za naucnu teoriju sam upotrebio u kontekstu IPCC i ovih stvari koje si procitao iz njihovih izvestaja koje nam pricas ovde. Pipnuo ni jedan njihov izveštaj nisam... pomenuo ih nisam... ne blamiraj se nebulozama... Цитат Izvestaja za koje si ujedno priznao da nisu naucni, ali ih predstavljas kao nauku. Ne mogu IPCCove izveštaje da predstavljam kao nauku kad ih nisam pomenuo... ne izigravaj morona... prosto, ne možeš na nekom retardiranom blogu da pročitaš tri vrljava argumenta protiv IPCC-ja i da ih onda koristiš u diskusiji sa svima pa i sa nekim ko pomenuo nije IPCC niti njihove izveštaje... traćiš moje vreme nebulozama... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 2 минута, Млађони рече inace @Avocado moram da dodam da ne ispadne da editujem postove previse. Ja nemam problem sa C02 povisava temperaturu. Ja imam problem sa svim ostalim stvarima u toj hipotezi. Sa kojim stvarima? Koji problem? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 Управо сада, Avocado рече Jel ti to tvrdiš da je IPCC izmislio naučnu teoriju o globalnom zagrevanju? Pipnuo ni jedan njihov izveštaj nisam... pomenuo ih nisam... ne blamiraj se nebulozama...Ne mogu IPCCove izveštaje da predstavljam kao nauku kad ih nisam pomenuo... ne izigravaj morona... Dobro brale, kada ti tako kazes, ko oce da se interesuje za tu temu dublje a ozbiljan je proverice lepo ima li istine u tome sto ja pisem da se oslanjate uglavnom na IPCC i da ima jako malo bilo cega van ipcc. Cak je i potholer (na cijem si me video citirao) u svojim pricama o gw podosta koristio IPCC iako je pokusavao da se ocigledno opere od njih (jer i sam zna koliko su bad science). Iskreno, mrzi me da citiram jer znam da neces da promenis misljenje cak i da iznesem dokaze (jer to nikad nisi radio, nikad nisam video da je neko tebi izneo dovoljnu kolicinu dokaza da promenis misljenje), stacu ovde pa koga zanima nek proveri moje i tvoje tvrdnje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 10 минута, Avocado рече Sa kojim stvarima? Koji problem? rekoh gore stacu ovde, nisam trebao ni da pisem taj post, nego mi bilo glupo da ga brisem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 9 минута, Avocado рече Jel ti to tvrdiš da je IPCC izmislio naučnu teoriju o globalnom zagrevanju? Па да видимо... Организација направљена да се бави климатским променама. Има ли неко ко ради у њој интерес да буде пристрасан у истраживању климатских промена? Нпр. ако докаже да их нема остаће без посла... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 Њихов посо и није да то објективно истражују, него да дижу панику. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 7 минута, Grizzly Adams рече Па да видимо... Организација направљена да се бави климатским променама. Има ли неко ко ради у њој интерес да буде пристрасан у истраживању климатских промена? Нпр. ако докаже да их нема остаће без посла... I vecina ljudi od kojih dolaze te price o GW su iz te ekipe, oni koji ce ostati bez posla ako zbog GW nema potrebe za bilo kakvom panikom. To je hipoteza stara 20 godina, a po internetu se ljudi ponasaju kao da je to nesto formirano pre 100 godina dobro ispitano, ispitivali ga od japana do amerike preko evrope svi univeziteti i slozili se. To nije slucaj. Cak je i potholer kog avokado voli da kaci (jer su mu snimci zaista dobri) imao muku na tu temu: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 Ма хипотеза је ОК, немам ништа против да се неко бави сад тим колики је утицај овога или онога на нешто. Проблем је политиканство. То су политичари снимили као одличну идеју да приграбе још мало власти и отму још мало пара и онда крећу са апокалипсама, наплашиш народ и сви кукају да их "спасиш". Стара фора. Иван ♪♫ and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 24 минута, Млађони рече Dobro brale, kada ti tako kazes, ko oce da se interesuje za tu temu dublje a ozbiljan je proverice lepo ima li istine u tome sto ja pisem da se oslanjate uglavnom na IPCC i da ima jako malo bilo cega van ipcc. Pa ne mora da se posebno interesuje za temu, ne mora ni da bude ozbiljan, dovoljno je da je funkcionalno pismen i da nije retardiran... može da pogleda poslednjih par stranica i da vidi da li sam ja: 1. Pomenuo IPCC. 2. Pričao o tome šta tvrdi nauka ili o tome šta tvrdi IPCC. 3. Izneo bilo koji podatak koji ne bi postoji kada bi iz kolektivnog sećanja čovečanstva izbrisali IPCC i sve što je u istom napisano. Možeš čak i na wikipediji da pogledaš članak o istoriji nauke koja se bavi ovim pitanjem... (spoiler: počinje u 19. veku a završava se 1988. kada je formiran OPCC). https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_climate_change_science Цитат Cak je i potholer (na cijem si me video citirao) u svojim pricama o gw podosta koristio IPCC iako je pokusavao da se ocigledno opere od njih (jer i sam zna koliko su bad science). Slobodan si da navedeš bilo koji podatak u onom klipu koji potiče od IPCC i trenutak kad se u klipu pominje... ali to naravno nećeš uraditi, zar ne? Pitam se zašto... Цитат Iskreno, mrzi me da citiram jer znam da neces da promenis misljenje cak i da iznesem dokaze (jer to nikad nisi radio, nikad nisam video da je neko tebi izneo dovoljnu kolicinu dokaza da promenis misljenje), Kada se to desilo? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 4 минута, Avocado рече Slobodan si da navedeš bilo koji podatak u onom klipu koji potiče od IPCC i trenutak kad se u klipu pominje... ali to naravno nećeš uraditi, zar ne? Pitam se zašto... Preporucujem svakom da pogleda potholdera i njegove klipove i sam da donese odluku. Ja sam moju doneo, avokado je svoju doneo i nema poente da dalje diskutujemo. Цитат Slobodan si da navedeš bilo koji podatak u onom klipu koji potiče od IPCC i trenutak kad se u klipu pominje... ali to naravno nećeš uraditi, zar ne? Pitam se zašto... Zato sto se ugledam na tebe. evo preporucujem svakom, ne verujte meni ili avokadu nego procitajte ovo:-Možeš čak i na wikipediji da pogledaš članak o istoriji nauke koja se bavi ovim pitanjem... spoiler: počinje u 19. veku a završava se 1988. kada je formiran OPCC. - Pogledajte potholdera. Lik je sve lepo dokumentovao, ima u opisima citate. Pa sami donesite misljenje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 14 минута, Grizzly Adams рече Па да видимо... Организација направљена да се бави климатским променама. Има ли неко ко ради у њој интерес да буде пристрасан у истраживању климатских промена? Нпр. ако докаже да их нема остаће без посла... Pitanje u poruci koju citiraš je da li je IPCC izmislio teoriju o globalnom zagrevanju... IPCC je organizacija napravljena da ispituje klimatske promene kada je teorija već prihvaćena od strane naučnika. Ima li neko u IPCC interes da dokaže da nema klimatskih promena? Hmm, čekaj da razmislim... kada bi samo postojale kompanije i organizacije koje imaju finansijski interes da se globalno zagrevanje proglasi za mit... koje bi recimo plaćale milione lobistima i nekim naučnicima da se bave osporavanjem toga... ... ma jok... ne postoji ništa slično... zavera ti je skroz na mestu... tu je negde uz teoriju Todora Jovanovića da lekari lažu da postoji AIDS da bi uzimali pare... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 7 минута, Avocado рече Ima li neko u IPCC interes da dokaže da nema klimatskih promena? Hmm, čekaj da razmislim... kada bi samo postojale kompanije i organizacije koje imaju finansijski interes da se globalno zagrevanje proglasi za mit... koje bi recimo plaćale milione lobistima i nekim naučnicima da se bave osporavanjem toga... ... ma jok... ne postoji ništa slično... zavera ti je skroz na mestu... tu je negde uz teoriju Todora Jovanovića da lekari lažu da postoji AIDS da bi uzimali pare... Mozes li da nam das neke podatke o tome koliko su te kompanije platile naucnicima da se bave osporavanjem toga? Cisto da ne budes nedorecen. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 39 минута, Avocado рече Pitanje u poruci koju citiraš je da li je IPCC izmislio teoriju o globalnom zagrevanju... Не. Само су вишеструко преувеличали ефекат итд. пре 40 минута, Avocado рече IPCC je organizacija napravljena da ispituje klimatske promene kada je teorija već prihvaćena od strane naučnika. То је организација направљена да нађе у тој теорији корист за политичаре. Земља се стално загрева и хлади, у било којем периоду своје историје. Никад није "константна" ни по температури, ни по концентрацији разних гасова. У било које доба можеш да измериш "промене" и дигнеш панику "леле, сви ће да изгнинемо!". Концентрација ЦО2 била је у историји и 10 пута већа него данас па ником ништа. Било је и пуно топлије и пуно хладније, па опет ником ништа. Било је по неколико урагана у току једне године. Лед на половима се топио још пре 200 година кад људи нису имали никакав утицај. И тако даље... Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука