Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 2 минута, Млађони рече Tacno, zasto onda IPCC radovi nisu uvek peer-reviewd? Zato što nisu naučni radovi. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 Naravno... svako je slobodan da veruje u svakakve gluposti... Само не сме своје глупости да намеће другима државном силом. Млађони, ИгорМ and Avocado је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 Управо сада, Avocado рече Zato što nisu naučni radovi. To ti kazem. I ti mi ocekujes da im verujem a ako im ne verujem to je glupost. A dobar deo tih predikcija i teorija se oslanja na IPCC, njihova merenja i njihove teorije od kojih neka merenja nisu ni dostupna javnosti (ni drugim naucnicima) a neki nisu ni peer reviewd. Drugim recima, climate change model o kom ti pricas je "bad" science. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Само не сме своје глупости да намеће другима државном силом. Sumanjm da ce on to da razume kako treba.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 36 минута, Млађони рече Zbog svih cinjenica sto je izneo, skontao sam da je to izuzetno klimava naucna oblast. previse varijabli, previse politickih interesa sa obe strane, previse spekulacija sa obe strane. Koje tačno činjenice ukazuju da je to "izuzetno klimava naucna oblast"? Nadam se da ne misliš da su ovo: "previse varijabli, previse politickih interesa sa obe strane, previse spekulacija sa obe strane." nekakve činjenice koje na bilo koji način osporavaju proverene naučne teorije... dajte bar podignite raspravu na nivo kreacionista... ovo je ispod svakog nivoa... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 29 минута, Млађони рече To ti kazem. I ti mi ocekujes da im verujem a ako im ne verujem to je glupost. Ne... ali očekujem da kad ti iznesem šta nauka tvrdi i postavim klip koji se zove "The evidence for climate change WITHOUT computer models or IPCC" da me ne pitaš posle samo par poruka zašto da veruješ IPCC-u... mislio sam da bar toliko možeš da ispratiš diskusiju... Međutim, izgleda da imam previsoka očekivanja od tebe... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 Управо сада, Avocado рече Koje tačno činjenice ukazuju da je to "izuzetno klimava naucna oblast"? Nadam se da ne misliš da su ovo: "previse varijabli, previse politickih interesa sa obe strane, previse spekulacija sa obe strane." nekakve činjenice koje na bilo koji način osporavaju proverene naučne teorije... dajte bar podignite raspravu na nivo kreacionista... ovo je ispod svakog nivoa... Kako je proverena naucna teorija kada je glavna izvor te proverene naucne teorije IPCC koji po tvojoj izjavi ne pise naucne radove. Ne znam na osnovu cega uopste tvrdis da je proverena naucna teorija, na osnovu podataka obezbedjenih u nenaucnim radovima? Na osnovu zakljucaka i racunica obezbedjenih u nenaucnim radovima? Na osnovu merenja i predikcija zakljucenih u nenaucnim radovima? Ja mislim da ste vi ti koji trebate da se uozbiljite, ovo je ispod svakog nivoa. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 35 минута, Grizzly Adams рече Само не сме своје глупости да намеће другима државном силом. Svakako... uvek se treba boriti protiv takvih gluposti... samo onda je baš neproduktivno da kada se pojavi nešto pametno što je najefikasnije da država reši, da se praviš da to ne postoji, da je glupost, da su izmislili Kinezi ili nekom neobjašnjivom magijom ne funkcioniše... jer onda gubiš kredibilitet i za borbu protiv gluposti koje nameće država silom i deluješ kao neko ko potpuno neracionalno kritikuje svaku državnu regulaciju... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 2 минута, Млађони рече Kako je proverena naucna teorija kada je glavna izvor te proverene naucne teorije IPCC koji po tvojoj izjavi ne pise naucne radove. Odakle ti tako blesava ideja i šta uopšte podrazumevaš pod "glavni izvor" za bilo koju naučnu teoriju? Цитат Ne znam na osnovu cega uopste tvrdis da je proverena naucna teorija, na osnovu podataka obezbedjenih u nenaucnim radovima? Na osnovu objavljenih naučnih radova koji nikakve veze sa IPCCjem nemaju... prati bar šta drugi pričaju ako već o ovome nemaš pojma. Цитат Ja mislim da ste vi ti koji trebate da se uozbiljite, ovo je ispod svakog nivoa. Blamiraš se... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 2 минута, Avocado рече ... samo onda je baš neproduktivno da kada se pojavi nešto pametno što je najefikasnije da država reši, Ali pazi i da si sve do jedne stvari u pravu za globalno zagrevanje ne znam na osnovu cega mislis da je pametno da je najefikasnije da drzava resi. Eto to si ti proglasio dekretom, najefikasnije je da drzava resi i svako ko misli suprotno - to je glupost i mora biti oboreno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 2 минута, Avocado рече što je najefikasnije da država reši Држава то не може да реши уопште. Ако је уопште проблем, најбоље може да реши тржиште иновацијама, новим технологијама итд. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 4 минута, Avocado рече Odakle ti tako blesava ideja i šta uopšte podrazumevaš pod "glavni izvor" za bilo koju naučnu teoriju?Na osnovu objavljenih naučnih radova koji nikakve veze sa IPCCjem nemaju... prati bar šta drugi pričaju ako već o ovome nemaš pojma. U principu ja sam skontao jedno, kada ti krenes da pricas ljudima "blamiras se" znaci da nemas dalje argumenata. Da imas neke argumente da vecina radova ne dolazi iz IPCC jednostavno bi to stavio ovde i rekao, mladjoni nisi u pravu, evo ti ovde, ti radovi su dosli iz svih ovih univerziteta. Medjutim ne dolaze. Iz drugih univerziteta dolaze pojedina merenja, ali u teoriju o "klimatskim promenama" sve to uoblicava ipcc. Vecinu merenja i istrazivanja i radova na temu GW, radi upravo IPCC. Skoro sve te teorije i objasnjanja koje serviras dolaz iz IPCC. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 3 минута, Млађони рече Ali pazi i da si sve do jedne stvari u pravu za globalno zagrevanje ne znam na osnovu cega mislis da je pametno da je najefikasnije da drzava resi. Eto to si ti proglasio dekretom, najefikasnije je da drzava resi i svako ko misli suprotno - to je glupost i mora biti oboreno. To je moje lično, subjektivno mišljenje... nisam ga proglasio dekretom, niti tvrdim da je glup svako ko misli drugačije... to je posebna tema o kojoj se ne sećam ni da smo pričali... Takođe je moja sumnja tj. pretpostavka da je to ono što tera libertarijance da stave prstiće u uši i viču: lalalalalala... fake science... ništa se o tome ne zna... lalalala... kad se povede ozbiljan razgovor o nauci koja stoji iza toga... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 5 минута, Млађони рече U principu ja sam skontao jedno, kada ti krenes da pricas ljudima "blamiras se" znaci da nemas dalje argumenata. Da imas neke argumente da vecina radova ne dolazi iz IPCC jednostavno bi to stavio ovde i rekao, mladjoni nisi u pravu, evo ti ovde, ti radovi su dosli iz svih ovih univerziteta. Medjutim ne dolaze. Iz drugih univerziteta dolaze pojedina merenja, ali u teoriju o "klimatskim promenama" sve to uoblicava ipcc. Vecinu merenja i istrazivanja i radova na temu GW, radi upravo IPCC. Skoro sve te teorije i objasnjanja koje serviras dolaz iz IPCC. Pitao sam te: Цитат Odakle ti tako blesava ideja i šta uopšte podrazumevaš pod "glavni izvor" za bilo koju naučnu teoriju? Pre nego što nastavimo dalje, jel imaš ili nemaš odgovor na to pitanje? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2017 пре 1 минут, Avocado рече Takođe je moja sumnja tj. pretpostavka da je to ono što tera libertarijance da stave prstiće u uši i viču: lalalalalala... fake science... ništa se o tome ne zna... lalalala... kad se povede ozbiljan razgovor o nauci koja stoji iza toga... Naravno da nas tera, jer nam se uvaljuju neke teorije i predikcije koje je napravio IPCC i to nam se predstavlja kao real science i onda nam se kaze : dajte drzavi moc da resi ovaj problem koji su pokazali ovi naucnici iz ove agencije koju smo mi sastavili i placmamo da bas ovaj problem analizira i pise nam izvestaje koji su pseudo-naucni. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука