Arsenija Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 1 hour ago, Suncokret54 рече ... обзиром да је ово "дечија страница", можда би било корисно чути неко дете, или неки доживљај из детињства, везан за ово... ево, никада нећу заборавити, а волео бих, пољубац над пољупцима... био сам дете, посетили смо Крајоване ,тетку и течу, раздрагани, благо пијани, и необријани теча ме, обхвативши ми шакама главу, пољубио у уста... Боже, па то и данас осећам, као нешто најодвратније што ми се десило у животу... еј, бре, па ја сам падао и у септичку јаму... фуј... Mene majka i dan danas ljubi u usta , razlika je samo u tome sto me je ranije verovatno ljubila i u neke druge delove tela ... Pa nista posebno . Poljubac kao poljubac ... ... I drugarice ponekad ... nema tu niceg neobicnog ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 3 hours ago, Suncokret54 рече ... мени то није необично... мени је то, одвратно... Eto , to je taj sukob generacija ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 Какав сукоб генерација? Ево, ја сам млада, па ми је то свакако одвратно. Не могу да замислим да пољубим дете у уста. Шта год ко причао и наметао, то није нормално и никад бити неће. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 15 minutes ago, Anika рече Какав сукоб генерација? Ево, ја сам млада, па ми је то свакако одвратно. Не могу да замислим да пољубим дете у уста. Шта год ко причао и наметао, то није нормално и никад бити неће. Ja imam utisak da je u pitanju generacijski jaz ... Meni to uopste nije odvratno ... Sa ove tacke gledista mi je potpuno je svejedno da li cu nekoga da poljubim u lice ili usta ... Danas se poljubac na blic moze smatrati i gestom prijateljstva ... U nekim kulturama . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука