Jump to content

Sudbina cijelog svijeta i naše civilizacije zavisi samo od jednog stiha iz Jevandjelja!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sudbina cijelog savremenog svijeta i naše civilizacije zavisi samo na jednom jedinom stihu iz Jevandjela i njegovom značenju!

Aktualna sudbina cijelog svijeta, naročito tog pod utjecajem evroatlantske civilizacije i hrišćanstva i suština tog najvećeg problema i konflikta koji postoji u današnjem svijetu je sadržana i opisana sva u jednom, jedinom stihu iz Jevandjelja od čijeg značenja zavisi i sva budućnost tog našeg svijeta! Šta mislite koji je taj stih? Ako mislite da ga znate postavite ga tu pa možemo o tome raspravljati. Ja svoj odgovor napišem u subotu.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Zayron рече

Sudbina cijelog savremenog svijeta i naše civilizacije zavisi samo na jednom jedinom stihu iz Jevandjela i njegovom značenju!

Aktualna sudbina cijelog svijeta, naročito tog pod utjecajem auroatlantske civilizacije i hrišćanstva i suština tog najvećeg problema i konflikta koji úpostoji u današnjem svijetu je sadržana i opisana sva u jednom, jedinom stihu iz Jevandjelja od kojih zavisi i sva budućnost tog svijeta! Šta mislite koji je taj stih? Ako mislite da ga znate postavite ga tu pa možemo o tome raspravljati. Ja svoj odgovor napišem u subotu.

e u subotu, a jesi subotar)....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

e u subotu, a jesi subotar....

Ne, nisam ali par dana je dosta a u subotu i nedelju je vikend, što znači i više ljudi na Forumu.

Sobotěnka ide - Mládenci

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Zayron рече

Ne, nisam ali par dana je dosta a u subotu i nedelju je vikend, što znači i više ljudi na Forumu.

Sobotěnka ide - Mládenci

gori si od zute stampe, senzacionalisticki naslov a sadrzaja nema, kod zutih ima bar sadrzaj

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

gori si od zute stampe, senzacionalisticki naslov a sadrzaja nema, kod zutih ima bar sadrzaj

Pa Jevandjelje samo po sebi i jeste takvo "senzacionalističko" štivo, čuli ste nešto o tome

ili znate, poznajete li lično nekog čovjeka koji je Bog, koji je bio ubijen pa se digao iz mrtvih?

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Zayron рече

Pa Jevandjelje samo po sebi i jeste takvo "senzacionalističko" štivo, čuli ste nešto o tome

ili znate, poznajete li lično nekog čovjeka koji je Bog, koji je bio ubijen pa se digao iz mrtvih?

pusti ti sad sveto pismo, ja gledam tebe kako prodajes ambaalzu, a proizvod  stize naknadno, hahaha

jes ti siguran da te nije sumadinac napravio

Подели на овим сајтовима

Зајроне хајде немо' да нас држиш у неизвесности.

Ево обећавам да ћу подићи тему у суботу са насловом који ће привући све викендаше :)

Стварно без шале, зашто чекати суботу, прочитаће свакако.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, ИгорМ рече

Зајроне хајде немо' да нас држиш у неизвесности.

Ево обећавам да ћу подићи тему у суботу са насловом који ће привући све викендаше :)

Стварно без шале, зашто чекати суботу, прочитаће свакако.

dzabe cekas subotu, ja cu ga u petak upucati iz lovacke puske, jer ja ne cekam nista duze od  3 dana, ako ga ne nagovoris, nema ga

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, kordun рече

pusti ti sad sveto pismo, ja gledam tebe kako prodajes ambaalzu, a proizvod  stize naknadno, hahaha

jes ti siguran da te nije sumadinac napravio

No, stvarno, jedan jedini stih tačno opisuje to sve što nam se dešava a iz njega možemo

zaključiti i tačno šta nas čeka u budućnosti i kojim smjerom će ona ići. A i to kako se postavit!

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Zayron рече

No, stvarno, jedan jedini stih tačno opisuje to sve što nam se dešava a iz njega možemo

zaključiti i tačno šta nas čeka u budućnosti i kojim smjerom će ona ići. A i to kako se postavit!

pa brate ako se sutra zakuva, nece biti struje i interneta, a na tebi ce lezati odgovornost sto nisi htjeo da pomognes braci sa foruma jer si htjeo stadionsku publiku, pa nece te oprati ni tihi okean, oces publiku, ajde mozes i kordunu reci samome, jes da nisam neka musterija, al lakse ces pred boga, istjeraj tu zudnju za publikom iz sebe, ostrascen si, nasladjuju se demoni , a nisi ni svjestan

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, kordun рече

pa brate ako se sutra zakuva, nece biti struje i interneta, a na tebi ce lezati odgovornost sto nisi htjeo da pomognes braci sa foruma jer si htjeo stadionsku publiku, pa nece te oprati ni tihi okean, oces publiku, ajde mozes i kordunu reci samome, jes da nisam neka musterija, al lakse ces pred bogam istjeraj tu zudnju za publikom iz sebe, ostrascen si, nasladjuju se demoni , a nisi ni svjestan

OK, lako je meni odgovorit ali vi onda trebate objasnit zašto je tomu tako!

Ovo je taj stih o kojem zavisi sudbina svijeta, naše civilizacije i hrišćanstva:

„Dajte dakle caru carevo, a Bogu Božije.“

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Zayron рече

OK, lako je meni odgovorit ali vi onda trebate objasnit zašto je tomu tako!

Ovo je taj stih o kojem zavisi sudbina svijeta, naše civilizacije i hrišćanstva:

al bice u cara prepuno telo
sice mu carevo novo odelo
glavom ce svojom svako da plati
ko pita, care, koliko je sati

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, kordun рече

al bice u cara prepuno telo
sice mu carevo novo odelo
glavom ce svojom svako da plati
ko pita, care, koliko je sati

Može i tako. No, ovdje više ide o spor tih koji misle i vjeruju da sve treba dati Bogu a ništa caru i tih koji misle obrnuto, da sve treba dati caru a ništa Bogu. Na kraju imamo i takve koji kažu, ništa ne treba davati ni caru a ni Bogu, sve samo sebi. A mi hrišćani postupamo tako kako nas je učio Gospod naš Isus Hristos:

A tim smo odmah u sporu, konfliktu sa svim gore navedenim "vjerama, ubjedjenjima ili svjetonazorima", jer ne slijedimo nijedan od njih. S jednom tom takvom "svjetonazorovom i vjerskom grupom" nam se taj konflikt može desit osudnim i presudnim. Šta mislite s kojom to tačno grupom, ko su onda ti zagonetni naši najveći protivnici s kojima čim dalje tim više zapadamo u veće konflikte i oni pomalo ali sigurno eskaliraju i sve su veći i intenzivniji? A može se to pretvoriti i u konflikt ratni.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Zayron рече

Može i tako. No, ovdje više ide o spor tih koji misle i vjeruju da sve treba dati Bogu a ništa caru i tih koji misle obrnuto, da sve treba dati caru a ništa Bogu. Na kraju imamo i takve koji kažu, ništa ne treba davati ni caru a ni Bogu, sve samo sebi. mi hrišćani postupamo tako kako nas je učio Gospod naš Isus Hristos:

A tim smo odmah u sporu, konfliktu sa svim gore navedenim vjerama ili svjetonazorima, jer ne slijedimo nijedan od njih. S jednom tom takvom "svjetonazorovom i vjerskom grupomL nam se taj konflikt može desit osudnim i presuudnim. Šta mislite s kojom to tačno grupom, ko su ti zagonetni naši najveći protivnici?

nemam ideju na sta mislis, pominjes vjersku grupu, jesi i ti dobio strah od muslimana, ja njih bas gotivim, rade super stvar u evropi

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...