Jump to content

Pokemon Go! Ваше мишљење?

Препоручена порука

Jeste sad, pokemoni izazvali puc u turskoj :D

Nisam fan, pogotovo ne za decu do osnovne i u osnovnoj...malo je prerano za virtuelno tad, al okrivljavati pokemone za sve je suludo. Oni su samo "otkrili" sve ono sto vec cuci u ljudima, ucaureno, nista oni sami nisu izazvali.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Одговори 124
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

39 minutes ago, Ignjatije рече

Ти мали демончићи баш праве проблеме и несреће. А тек је почело...

"A posle kad se dese strasne nesrece, kad ljudi poginu u tim prizivanjima demona, onda bude ono samo smo se igrali." - Miki D King

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Goku рече

Морам нешто и ја да кажем на ову тему.

Дакле, свако ко се од прије мјесец дана почео ложити на покемоне а при томе не зна ко су Еш, Мисти и Брок; или сестра Џој; или не зна шта значи "тим ракета већ јури ко комета"; или не зна да прије Чаризарда постоје још двије фазе у еволуцији (Чармандер и Чармирион); или да је Пикачу фаза између Пичуа и Раичуа; или да отпјева тему "Желим бити највећи, као нитко до сад'..." или... је обичан фејкер и фолирант! 

Ето.

Правда за праве покемон фанове!

Заборавио си чувену реченицу: "Злато, у мојим очима растеш и шириш крила и летиш као млади јастреб!" ;)

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Јелена011 рече

Jeste sad, pokemoni izazvali puc u turskoj :D

Nisam fan, pogotovo ne za decu do osnovne i u osnovnoj...malo je prerano za virtuelno tad, al okrivljavati pokemone za sve je suludo. Oni su samo "otkrili" sve ono sto vec cuci u ljudima, ucaureno, nista oni sami nisu izazvali.

Sta ces, nije to "nasa" osnovna kad je billo dovoljno da mirisljave papirice proglasis glavnim krivcem za zuticu i da sva deca to skoro instnat bace. :D 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Sta ces, nije to "nasa" osnovna kad je billo dovoljno da mirisljave papirice proglasis glavnim krivcem za zuticu i da sva deca to skoro instnat bace. :D 

Hahahaha, ne znam za slucaj :D te epidemije zutice kod nas neje bilo :D

Doduse ni strajkova niti cuda, kad ides u oglednu skolu ume to da bude nezgodno - sa sve ljutim komentarima dece -nije feeer svi strajkuju jedino mi ne :D

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Јелена011 рече

Hahahaha, ne znam za slucaj :D te epidemije zutice kod nas neje bilo :D

Doduse ni strajkova niti cuda, kad ides u oglednu skolu ume to da bude nezgodno - sa sve ljutim komentarima dece -nije feeer svi strajkuju jedino mi ne :D

Samo mi reci da ni tetrisa nije bilo, najblize moguce sadasnjem pokemonisanju, pa da pomislim da ste vi bili deca neka super napredne cilivizacije sa druge planete?! :D

Подели на овим сајтовима

Bilo nego kako :D tetris igramo i sad :D

Ma bilo i mirisljavih papirica, to stoji nego nas niko nije zezno sa epidemijom zutice il bar pokusaji nisu uspeli :D

sta znam, iz tog perioda najvise se secam leksikona, i igri napolju, izmedju dve vatre tipa...od ono drustva iz kraja tu su bile tri japanske jabucice, ne znam veruj mi kako se zove drvo i plod, bilo nakiselo za jelo al super za pentranje i lastisi i skakanja do iznemoglosti. A valjda zbog konfiguracije terena i centra grada bajsa recimo uopste nije bilo jer je dvoriste pozadi zgrade bilo ko da su bombe po njemu padale i ni rolsule nismo mogli da vozimo bez tezih povreda :D

Подели на овим сајтовима

Eeeee, kada ja u proslom milenijumu idoh u skolu, igrasmo se  : skolice (kamencic koji smo pomerali zvali smo ploja), konopac, lastis, klis, tutumisa, zmurke, izmedju dve vatre, kauboja i incijanaca i, naravno, partizana i Nemaca . 1324_womens

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Aquilius Cratus рече

Или да продавца разних сланих и слатлих занимација поред школе окривиш заодређене здравствене тегобе код деце. Било некад, сад се приповеда. :) 

Подели на овим сајтовима

o-lim-pi-ja-da, sa lastisom, i jos stotinu igrica s njim, tih podjela na dvije grupe u raznim varijacijama, sami smisljali scenarije...lopta na sto nacina....i klikera... stvarnih klikera sa stvarnim drugovima... :D

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Deja Vu рече

I koliko ste do sad pokemona uhvatili?

12

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...