Јелена011 Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Jeste sad, pokemoni izazvali puc u turskoj Nisam fan, pogotovo ne za decu do osnovne i u osnovnoj...malo je prerano za virtuelno tad, al okrivljavati pokemone za sve je suludo. Oni su samo "otkrili" sve ono sto vec cuci u ljudima, ucaureno, nista oni sami nisu izazvali. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 39 minutes ago, Ignjatije рече Ти мали демончићи баш праве проблеме и несреће. А тек је почело... "A posle kad se dese strasne nesrece, kad ljudi poginu u tim prizivanjima demona, onda bude ono samo smo se igrali." - Miki D King Ignjatije, Милан Ракић, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 7 hours ago, Goku рече Морам нешто и ја да кажем на ову тему. Дакле, свако ко се од прије мјесец дана почео ложити на покемоне а при томе не зна ко су Еш, Мисти и Брок; или сестра Џој; или не зна шта значи "тим ракета већ јури ко комета"; или не зна да прије Чаризарда постоје још двије фазе у еволуцији (Чармандер и Чармирион); или да је Пикачу фаза између Пичуа и Раичуа; или да отпјева тему "Желим бити највећи, као нитко до сад'..." или... је обичан фејкер и фолирант! Ето. Правда за праве покемон фанове! Заборавио си чувену реченицу: "Злато, у мојим очима растеш и шириш крила и летиш као млади јастреб!" Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 8 minutes ago, Јелена011 рече Jeste sad, pokemoni izazvali puc u turskoj Nisam fan, pogotovo ne za decu do osnovne i u osnovnoj...malo je prerano za virtuelno tad, al okrivljavati pokemone za sve je suludo. Oni su samo "otkrili" sve ono sto vec cuci u ljudima, ucaureno, nista oni sami nisu izazvali. Sta ces, nije to "nasa" osnovna kad je billo dovoljno da mirisljave papirice proglasis glavnim krivcem za zuticu i da sva deca to skoro instnat bace. Милан Ракић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 3 minutes ago, Aquilius Cratus рече Sta ces, nije to "nasa" osnovna kad je billo dovoljno da mirisljave papirice proglasis glavnim krivcem za zuticu i da sva deca to skoro instnat bace. Hahahaha, ne znam za slucaj te epidemije zutice kod nas neje bilo Doduse ni strajkova niti cuda, kad ides u oglednu skolu ume to da bude nezgodno - sa sve ljutim komentarima dece -nije feeer svi strajkuju jedino mi ne Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече Hahahaha, ne znam za slucaj te epidemije zutice kod nas neje bilo Doduse ni strajkova niti cuda, kad ides u oglednu skolu ume to da bude nezgodno - sa sve ljutim komentarima dece -nije feeer svi strajkuju jedino mi ne Samo mi reci da ni tetrisa nije bilo, najblize moguce sadasnjem pokemonisanju, pa da pomislim da ste vi bili deca neka super napredne cilivizacije sa druge planete?! АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Bilo nego kako tetris igramo i sad Ma bilo i mirisljavih papirica, to stoji nego nas niko nije zezno sa epidemijom zutice il bar pokusaji nisu uspeli sta znam, iz tog perioda najvise se secam leksikona, i igri napolju, izmedju dve vatre tipa...od ono drustva iz kraja tu su bile tri japanske jabucice, ne znam veruj mi kako se zove drvo i plod, bilo nakiselo za jelo al super za pentranje i lastisi i skakanja do iznemoglosti. A valjda zbog konfiguracije terena i centra grada bajsa recimo uopste nije bilo jer je dvoriste pozadi zgrade bilo ko da su bombe po njemu padale i ni rolsule nismo mogli da vozimo bez tezih povreda Милан Ракић and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Eeeee, kada ja u proslom milenijumu idoh u skolu, igrasmo se : skolice (kamencic koji smo pomerali zvali smo ploja), konopac, lastis, klis, tutumisa, zmurke, izmedju dve vatre, kauboja i incijanaca i, naravno, partizana i Nemaca . Дијана. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 1 hour ago, Aquilius Cratus рече Sta ces, nije to "nasa" osnovna kad je billo dovoljno da mirisljave papirice proglasis glavnim krivcem za zuticu i da sva deca to skoro instnat bace. Или да продавца разних сланих и слатлих занимација поред школе окривиш заодређене здравствене тегобе код деце. Било некад, сад се приповеда. Милан Ракић, АлександраВ and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 o-lim-pi-ja-da, sa lastisom, i jos stotinu igrica s njim, tih podjela na dvije grupe u raznim varijacijama, sami smisljali scenarije...lopta na sto nacina....i klikera... stvarnih klikera sa stvarnim drugovima... АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 I koliko ste do sad pokemona uhvatili? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 1 minute ago, Deja Vu рече I koliko ste do sad pokemona uhvatili? 12 Juanito, Deja Vu and drvce је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Управо сада, Милан Ракић рече 12 Solidno, ali nedovoljno, ja vec jurim one legendarne. drvce, GeniusAtWork and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Поч'о у недељу, а у селу сам Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 4 minutes ago, Милан Ракић рече Поч'о у недељу, а у селу сам Замишљам покемона међу прасићима. Ignjatije, Милан Ракић, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука