Драгана Милошевић Написано Јул 15, 2016 Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 * Кад умрем, ја не желим ни у рај, ни у пакао.. ја хоћу код Тебе. (Вера, 3. разред) * Зашто сиромашни просе милостињу око цркве? Шта си Ти приметио, ко даје? (Ира 2. раз.) * Драги Боже, желим да учиниш да , почев од бакa, па све до слонова сви буду срећни, сити и обувени. (Тоња 2. раз.) * Мама каже да сам у сну плакао. Да ли се сећаш шта смо с Тобом оно разговарали? ( Игор 3. раз.) *Ако мене нешто боли, јел' то значи да си Ти на мене љут? (Гоша 4. раз.) * У разним књигама Тебе разно описују. Где могу добити Твоју фотографију? Бар пре потопа? (Раја 3. раз.) * На ком језику говоре душе? (Раја 4. раз.) *Како да живим да би сви на свету били срећни? (Лиза 2. раз.) * Шта је живот, ако је потребан, зашто људи умиру? (Костја 2. раз.) *Шта Ти радиш кад пада киша? ( Љуба 3. раз.) * Ако би сви људи били срећни, онда не би били зли. (Васја 4. раз.) * Ја бих с Тобом пошао у истраживање. ( Гарик 1. раз.) * Ја веома желим да деца из сиротишта нађу нове, удобне родитеље. (Даша 4. раз. ) * Јуче смо о Теби ово научили: ако сте богати - то је од Бога, ако сте сиромашни - то је ка Богу. (Зорик 4. раз.) * Желим Ти све најбоље у животу. (Степа 1. раз.) * Не бој се, Господе, ја сам с Тобом! (Андреј 1. раз.) * Поносна сам што Те имам. (Катја 2. раз.) манастир глоговац АлександраВ, Дијана., Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 За што Ти кажњаваш добре људе? (Феља, 3 разред.)Здраво, Господе. Како је код Тебе? Како живиш? Како здравље? (Жења, 2 разред.)Људи тако на Заемљи страдају, није ваљда у твом аду још горе? (Радик, 4 разред.)Ја сам схватио да си ти најглавнији на Земљи, мада и живиш на небу. А хоће ли Tе опет изабрати? (Сења, 1 разред.)Ја Tебе наравно волим, но маму и тату волим више. Ништа за то? (Зоја, 3 разред.)Може ли, да ја не умрем, а? (Јулја, 1 разред.)Зашто у пролеће, када Ти навече укључиш на небу звезде и дуваш на Земљу топли ветар и укруг je све тихо-тихо, мени се хоће плакати? (Наташа, 2 разред.)Како то: на све воља божја?! И на љето, и на мамину болест, и на рат? (Марат, 2 разред.)А Теби се свиђа, то што се чини на земљи? (Андреј, 4 разред.)Добро, првих двоје људи на Земљи си створијо Ти. А како су направили трећег човека? (Владик, 4 разред.)Ти не знаш, хоће ли се помирити моји родитељи? (Катја, 2 разред.)Господе, ја сам Ти благодарна за све што си ми раније учинио. Но помози ми сада. Мог тату су ни за шта страли у затвор, и сада он тамо лежи већ 8 месеци. Чекам га све време. Много Те молим, помози ми. То је највећа молба. Потом Те више никада нећу узнемиравати. Чак и да будем умирала. (Ира, 4 разред.)Зашто су опет и у овом разреду многи дечаци женољубци? (Надја, 2 разред.)А сада, Ти би и по други пут створио човека?“ (Олег, 3 разред.)Знаш, био сам на гробљу и потресао ме је један споменик. Црни велики камен, на њему урезана само једна реч: «Мама». Само то. (Вања, 4 разред.)Јесу ли на Земљи толике беде и страдања, да људима не би било жао умирати? (Игор, 4 разред.)Ми нисмо Твоје играчке, а? (Саша, 2 разред.)Старци – то су уморна деца. (Андрон, 4 разред.)Ех када би Ти знао, како су ме одрасли измрцварили ове седмице. (Лелик, 3 разред.)Ја Теби пишем, а одговора и даље нема. Лењив Ти. (Ларик, 2 разред. Снежана, Драгана Милошевић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Учини тако, да се на земљи сломе сва оружја (Костја, 4 разред.)Ја никада нећу моћи заборавити татине очи, како је он гледао када је мама, шчепавши ме за руку, одлазила од њега заувек. Господе, кажи колико је тешка суза? (Андреј, 4 разред.)Зашто Ти на замљи све допушташ? (Адик, 4 разред.)Отпусти, молим те, моју баку за Нову годину код мене. (Раја, 2 разред.)А шта, ако људи Тебе не воле, него се боје? (Руслан 2 разред.)Зашто си Ти такав: испочетка лош, а други дан – предиван? (Оља, 2 разред.)Види, ја Теби такође много праштам (Натан, 4 разред.)Развод – је сахрана подорице. (Оља 4 разред.)Зашто си Ти створијо овај свет? Ти шта, ниси знао да ће бити таква запетљанција? (Марина, 4 разред.)Мене све време показују на твој светли лик – гледај да ме не разочараш? (Андрон, 4 разред.)Код католика један Бог, код муслимана – други, код јевреја – трећи, код лутерана – четврти, код православних – пети. Па колико је вас тамо? (Игор, 4 разред.)Ти си обећао да ћеш заштитити слабе, увређене, но ја то нешто не осећам. (Рома, 3 разред.)Ти имаш ум, или се ти сав састојиш из душе? (Жења, 3 разред.)Изненади ме, Господе (Артур, 3 разред.)Зашто су човека расли годинама, а потом боц – и он већ мртав? (Васја, 2 разред.)Родио сам се, погледао, а свет већ тако зао, жесток. (Андреј, 4 разред.)Пошаљи на земњу свога сина. Ми га нећемо разапети. (Павлик, 3 разред.) https://poznajsebe.wordpress.com/2017/04/15/deca-pisy-bogu/ Драшко, Драгана Милошевић and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 20, 2017 Пријави Подели Написано Април 20, 2017 Уопште, ја не верујем у Тебе. Ето реци, зашто Тебе људи не виде? (Јура, 2 разред.) У реду, Христос је страдао ради људи, а ради чега страдају људи? (Гриша, 4 разред.) А када на земљи пуцају, Ти шта, не чујеш, Господе? (Валера, 2 разред.) Да ли можеш урадити тако, да код људи не буде несрећних случајева? (Лада, 2 разред.) Због чега је потребан живот, а ако је потребан, зашто људи умиру? (Костја, 2 разред.) Како је тешко до Тебе се довикати? (Наташа, 2 разред.) Зашто Ти шаљеш на замљу катастрофе (Иван, 2 разред.) Ко је тебе научио да се тако понашаш с људима? (Настја, 4 разред.) А теби слава не смета да живиш? (Васја, 3 разред.) Колико је верника међу верницима? (Зоя, 4 разред.) Зашто си Ти створио руже, а оне с бодљама? Межда све прекрасно боде? (Зина, 3 разред.) Ако нађеш моју рукваицу, мелим Те да ми је вратиш. Само часно. (Ања, 3 разред.) Ако ти устројиш крај света, ко ће се теби молити? Петја, 4 разред. Плаво небо, Господе, то је када си Ти доброг расположења? Надја, 3 разред. А друге државе Ти исто опслужујеш? Толик, 3 разред. Бого, а ако ми је дао да одгризем „Сникерс“ – је ли то љубав? Раја, 2 разред. А шта је било на почетку, Адам и Ева или диносаури? Яна, 4 разред. Знадеш ли, како је стидно бити сиромашан ни због чега? Ираклиј, 4 разред. Господе, хајде да се дружимо? Федја, 1 разред. А да л’ атеисти од тебе нешто траже? Ојар, 3 разред. Где спавају снови? Алик, 2 разред. А може ли се код тебе нешто измолити сузама? Сема, 4 разред. Желим, да у младости живим добро и срећно, а у старости може само срећно. Вера, 3 разред. Мили Бого, узми ме назад, овде је тако досадно. Васја, 2 разред. Не дај Вери Рогозиној то што она од тебе буде просила. Оља, 3 разред. Хајде да се договоримо, Господе, ја верујем у Тебе, Ти – у мене. Љаља, 2 разред. Сутра ћу отићи у цркву и испричаћу Ти одличан виц о атеистима. Насмејаћеш се! Степа, 3 разред. Знадеш, мада ми се понекад чини да ја немам душу, но понекад она ипак забољева. Роман, 2 разред. Прочиташ, Господе, на гробљу натписе на споменицима, и замислиш се, а где су сахрањени лоши људи. Олег, 4 разред. Цвеће је код тебе испало боље, него људи. Галя, 4 разред. Покажи ми тихо бар једног ангела. Раја, 2 разред. Раздувај радијацију над Чернобилом. Оксана, 3 разред. Нека на земњи нико никада не плаче. Асја, 1 разред. Врати ми маму. Роман, 1 разред. Учини тако да се у другом животу родим у Француској и да будем дечак. Кира, 4 разред. Нека се у мене заљуби она која ми се свиђа, а ја ћу је због тога женити на дуго времена. Васја, 2 разред. Опрости свима који нису крштени, а уједно и мени. Филип, 3 разред. Дај ми, молим те, пса који воли да се игра. Гена, 3 разред. Добро би било да имам бизнис-тату. Едик, 1 разред. Одведи ме у рај. Жења, 2 разред. Шта да замолим у тебе? Па Ти све сам знаш. Алик, 4 разред. Хтео би много дана без суза. Костја, 2 разред. Веома су ми потребне добре оцене. Аркадиј, 4 разред. Говоре, да се човек поново враћа на земљу у облику неког другог. Учини тако да се ја вратим на земљу у лику мог пса, а он у лику мене, и ми опет будемо заједно. Аљоша, 4 разред. Устрој ми други живот и смешан да буде. Ољга, 2 разред. Хоћу на земљу коју си устројио Ти, а не људи. Андреј, 4 разред. Хтео би од Вас замолити бицикло и да пођем живети у Москву. Сергей, 4 разред. Када умрем, не желим ни у рај ни у ад. Желим к Теби. Вера, 3 разред. Испари моје грехове. Толик, 3 разред. Хајде да се сретномо пре смрти. Јура, 2 разред. Учини да се мама и тата помире. Бого, помози, а ја ћу оставити пушење. Јура, 3 разред. Не молим за себе, него за човечанство. Учини молим те тако, да сви на свету живе бар на 11 година дуже него што је одређено. Артур, 2 разред. Учини тако да људи умиру мирно и срећно. Јулја, 2 разред. Покажи ме, молим Те, свему свету. Алла, 2 разред. Дај ми 1000000000000000000 долара. Ерик, 4 разред. Нека ме моја учитељица учи вечно. Радик, 3 разред. Дај ми, молим Те, срећну породицу. Радион, 3 разред. Покажи, колико ме волиш. Ерна, 2 разред. Хтела би да свратим код тебе у госте. На недељу дана. Алена, 1 разред. Нека људи не убијају друге људе. Олег, 1 разред. Пише Ти Антон. Ако је могуће, учини тако да моје најдраже играчке оживе. Антон, 2 разред. Роди ми сестрицу, са братом ми је досадно. Љуба, 2 разред. Опрости ми Господе моје грехе и учини ме светим од детињства. Александар, 4 разред. Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука