Isidora Đergović Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 Ja bih samo da spomenem, a pokušala sam već u jednom trenutku da opišem psihopatski sklop ličnosti. Psihopatija sa sobom nosi apsolutno odsustvo osećaja krivice. Tu teško možemo govoriti o pokajanju. Ali naravno ... možda ... ne znam... možda i postoji mogućnost za pokajanjem... Н И Н Е and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 On 7/18/2016 at 23:40, Muramasa рече Da je ubio nekog mog, njegovo pokajanje bi me najmanje interesovalo. Prioritet bi mi bila njegova spora i mučna smrt i zato bih birao sistem koji bi od smrtne kazne napravio spektakl za široke narodne mase. Ne želim da djelujem grubo, ali šta te u tom slučaju dijeli ili razlikuje od njega? Šta nas dijeli od zvijeri, osim dar da shvatimo, oprostimo i pomognemo... Primjer koji si uzeo je bolan. Ta bestija je svirepo ubila jednog anđela, ali se pitam šta je mučilo to biće pa je postalo bestija? Ja nisam kao on, i on me ne može učiniti sebi ravnim. Ničim. Isidora Đergović, RYLAH, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 4 hours ago, Muramasa рече Ne bih ugrozio nedužne. Da li neko pri zdravoj pameti može učiniti onakvo nedjelo (mislim na biće koje je u stanju na onakav način povrijediti dijete), i da li usled onakvog gubitka (mislim na osobe blisko vezane žrtvi) očekuješ, usled tuge, zdravu pamet i smislenu odluku? Zakon koji bi ti primijenio se zove - Krvna osveta. Da li smatraš da u trenucima pomračenja uma, biće može rezonovati valjano? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Ne bih bila sretna da živim u društvu koje bi usvojilo takav zakon (linč). ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука