RYLAH Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 4 minutes ago, Јелена011 рече Nego ko su Zare i Goci? Не знаш ко су Жаре и Гоци?! Ja попио јесам, ал нисам будала: https://www.youtube.com/watch?v=biMf5HIUH50 АлександраВ, Ronald, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 Аааа, па ови и сиду лече RYLAH, Ronald, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 2 minutes ago, RYLAH рече Не знаш ко су Жаре и Гоци?! https://www.youtube.com/watch?v=biMf5HIUH50 Ne zelis da vidis moju facu...neeeee, ovo je fatamorgana Zivela sam u blazenom neznanju, ne, ovo prosto nije moguce jezusimarija Upravo dok ovo slusam, moj dragi svira u drugoj sobi na neku slicnu temu, sprema se psihicki i svakakvo za neku ciganjsku svadbu ovih dana i isteruje me iz pameti ovakvom muzikom. Upravo pricah sa prijateljicom koja mi kaze citiram "tebi treba dati orden", jer se to sviranje u 40kvm tako cuje da vise ni svoj dah ne cujes. Ova pesma je sest minuta, zamisli nekih 4h iscepkano ovakve muzike, svaki dan, nekad i vise. I posle sto ne znam, ne znaaaaaaaaam dobijem ospice na prve zvuke bilo kakve muzike RYLAH, Снежана and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 Управо сада, Јелена011 рече Upravo dok ovo slusam, moj dragi svira u drugoj sobi na neku slicnu temu, sprema se psihicki i svakakvo za neku ciganjsku svadbu ovih dana i isteruje me iz pameti ovakvom muzikom. Саобразне појаве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 13 minutes ago, RYLAH рече Ма да једе сланину "Функционише" и са стељом и суџуком Ronald and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 Управо сада, RYLAH рече Саобразне појаве Dosla sam u stanje da bih i klasicnu muziku zakonom zabranila i zakonom uvela obaveznu tisinu u trajanju od 20h dnevno RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 19 minutes ago, RYLAH рече Ма да једе сланину и пије ракију, нема шансе да буде асексуалан. Ено ти Жарета и Гоција @Ronald Ништа лоше, мала шала само, надам се да нисам претерао или нешто слично. Salite se na moj račun, opušteno i ja se smijem hehehe RYLAH, АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 6 minutes ago, Милан Ракић рече "Функционише" и са стељом и суџуком Чекај брате, САтелити су хард кор, треба прво Жарета и Гоција да сваре. Ево је једна Жаре и Гоци андерграунд нумера Милан Ракић, Ronald and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 Rile, ko si ti?!?! Upravo prekinuh dragog da mu pokazem Zareta i Gocija i komentar je bio citiram "pa da, Bosna i njena andergraund scena" Andergraund mozga Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 11 hours ago, Ronald рече Pa da Arsenija, to sam htio i da objasnim jer imaš momke i djevojke koji kad nemaju veze i nemaju neku želju za odnosima i tako mogu dugo, ali druga je stvar ako ti je i u vezi to normalno ... samo nesto da razgranicimo ... Seksualnost nije isto sto i sam seksualni cin ... Ti ispoljavas svoju seksualnost na drugaciji nacin ... i nisi aseksualac ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 11 minutes ago, Arsenija рече ... samo nesto da razgranicimo ... Seksualnost nije isto sto i sam seksualni cin ... Ti ispoljavas svoju seksualnost na drugaciji nacin ... i nisi aseksualac ... Kako nisam ako nemam zelju za tim, na koji nacin je ispoljavam? Ja sam naveo ove momke i djevojke da objasnim kako to nije isto sto i aseksualnost http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 3 minutes ago, Ronald рече Kako nisam ako nemam zelju za tim, na koji nacin je ispoljavam? Ja sam naveo ove momke i djevojke da objasnim kako to nije isto sto i aseksualnost koliko sam ja mogla da primetim - Nemas zelju za seksom , ali ima potrebu za neznoscu ... I to je to . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 I tako , da se vratimo malo ne temu ... Dragi roditelji koji vodite decu na more , pre polaska na put - recite im rec dve o pedofiliji ... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 14 minutes ago, Arsenija рече koliko sam ja mogla da primetim - Nemas zelju za seksom , ali ima potrebu za neznoscu ... I to je to . Ali ti ne znas sta je asexualnost, to se uvijek mijesa sa nemogucnoscu imanja sexualnih odnosa uzrokovanih fizioloski jer se i jedno i drugo prevodi isto. Na zelju se ne moze uticati, ukoliko se nikad nije pojavila. Rekao sam ja da neki asexualci imaju veze bez odnosa, poljubac, mazenje i to je to. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 1 minute ago, Arsenija рече Dragi roditelji koji vodite decu na more , pre polaska na put - recite im rec dve o pedofiliji Дете нестане за час. Сећам се, било је те стварно давно, пре десетак година, колегиницина пријатељица је била у Грчкој са породицом. Ишли су у неки велики шопинг мол, шеткали се породично, када су после свега неколико минута приметили да ћеркице нема у близини. Растрчали су се, одмах алармирали чуваре и особље, и после опште трке хвала драгом Богу, пронашли девојчицу успавану у комбију у гаражи, већ ошишану и пресвучену у одећу дечака Срећом па су блокирали излаз из гараже, иначе ко зна да ли би је икада нашли. Сви смо били тада баш потресени. Често се сетим овога када шетам по великим местима препуним људи и не скидам поглед са Милице. Деца нестају, за час. Минути су у питању. Мене је стварно дубоко потресла ова прича са трогодишњом девојчицом. Када се оно зло десило малој Тијани, све сам читала, детаље, одболовала сваку реч, нисам могла да се отргнем од вести, на послу смо препричавали, анализирали у неверици. Тада само што се нисам од свега тога разболела, колико сам заправо себе исповређивала свим тим информацијама. Сада не могу. Отворим вест и затворим. Превише ми је. Прогањају ме слике које нисам ни видела ни чула. Можда зато што је драга девојчица тако близу по годинама мојој Милици. Само загрлите своју децу и чувајте их. Милан Ракић, Дијана. and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука