Jump to content

Име и презиме+фотографија

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 minute ago, Јелена011 рече

ako sudis nekome po slici kakvu je stavio na forum, onda moras biti spreman da se ictebi meri istom merom. Tako ide u svetu odraslih.

али то је нееееепррааавввдааа :)))))))

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, obi-wan рече

Inace, ja bi da svi odma` stavite broj cipela pored slike, jer smatram da je to vrlo bitna informacija... :)))

Nedovoljno. Obavezno da se napravi plugin za forum koji ce na svaka 24 sata od svakog forumasa traziti da postavi sliku toga sta je tog dana kuvao i jeo, sa detaljno opisanim receptom. Ubi nas ova globalisticka bezlicnost i anonimnost.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Sofija_ рече

Nalepljeno je meni nekoliko etiketa na ovom forumu do sad pa nikom nista. Ja sam samo rekla sta je po meni idolopoklonstvo(na saljiv nacin). Ko se pronasao u tome

taj se i naljutio. E sad, sto se tice vere, ja je nikom ne merim, Bog zna svacije srce i sve vidi, ali ima mnogo nepravde na ovom forumu i privilegija i ljubomore i kompleksa

nesigurnih ljudi koji jedva cekaju nogu da ti podmetnu. Zalosno.

Етикете су за гардеробу

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Nego dobro je, samo nek` se prica i razgovara, inace je forum izgubio 9/10-na posetilaca (`el se secate da sam lepo rek`o da nije trebalo da se menja izgled foruma, a? i ko nije bio u pravu? c, c, c...)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, obi-wan рече

Ovo ti je kao ono kad covek dodje u radnju i kaze "dobar dan, dajte mi 2 `leba", a prodavac mu odgovori "dobro, a `de su vam flase?"

Ако теби то тако изгледа,онда је за тебе тако,али само за тебе  :mahmah:

А може и да покуша у другој радњи да купи хлеб,мислим :) тај човек из примера

Подели на овим сајтовима

krvna grupa

BAOBAB

jedino drvo čiji naziv je sastavljen od imena krvnih grupa!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, obi-wan рече

Nego dobro je, samo nek` se prica i razgovara, inace je forum izgubio 9/10-na posetilaca (`el se secate da sam lepo rek`o da nije trebalo da se menja izgled foruma, a? i ko nije bio u pravu? c, c, c...)

ау бре Оби ал си оматорио...ја се ни не сећам како је изгледао форум пре :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

I tako... laku noc dragi gledaoci, pozdravljamo vas i zelimo vam blag dan sutrasnji. Odok na odmor i spavanje, a vi kako `ocete... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

krvna grupa

BAOBAB

jedino drvo čiji naziv je sastavljen od imena krvnih grupa!

Ne rugaj se baobabima! Neke stvari nisu za zbijanje sala.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Снежана рече

ау бре Оби ал си оматорио...ја се ни не сећам како је изгледао форум пре :D

Pazi, ostario jesam, al` omatorio nisam. Ima tu bitna razlika, a mozda i zbir...

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Снежана рече

Још једном ћу да те питам...Са ким се грудваш

Ej, u redu je, znam ja da se ti i Jelena licno poznajete i da je ti sad branis, mene ne moras :) 

Подели на овим сајтовима

U svakom slucaju, ja sam za nik.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Sofija_ рече

Ej, u redu je, znam ja da se ti i Jelena licno poznajete i da je ti sad branis, mene ne moras :) 

шташ, сиротице...снежана је неком мајка неком маћеха 12:smeha:

А.М.

Подели на овим сајтовима

За име и презиме,мање више,али погледати неког у очи,је сасвим друга ствар,па макар и на слици, тако да ,бар мени, аргументи ,расправе и друге форумске активности ,имају много мањи значај,код оних ликова који свој физички идентитет крију,ко змија ноге...

Друга ствар, собзиром да сам вероватно најстарији учесник свих православних форума,мислим по боравку на њима, упознао сам десетине и десетине форумаша,немате појма,колико има фолираната међу њима,сасвим различита прича лајв и овде на виртуелном назови дружењу...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Suncokret54 рече

... нема везе ни ако му увале млеко у флаше уместо хлеба, скупље је...:coolio:

Реците то ономе ко зна човека који је куповао хлеб

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...