Sofija_ Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Управо сада, Aquilius Cratus рече Ima li boljih simbola trasnaparentnosti od Akvarijuma Brate mili, lomim jezik od tvog "imena" , pa se mislim, iz kojeg si ti filma mora da ti je ovaj sa slike idol, ili gresim? a ti znas da je idolopoklonstvo protivno bozjim zapovestima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 4 minutes ago, Aquilius Cratus рече E moj Fejsbuce sta si uradio. Ja sam mislio da ce Fejsbuk svojom masovnoscu da navuce ljude na gikovsku drogu... Kao, eto, racunari nisu bauk, gikovi imaju svoju razvijenu kulturu... Pogresio sam i tu. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 6 minutes ago, Aquilius Cratus рече Ima li boljih simbola trasnaparentnosti od Akvarijuma?! Симол је симбол,може да значи а и не мора Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 3 minutes ago, Sofija_ рече Brate mili, lomim jezik od tvog "imena" , pa se mislim, iz kojeg si ti filma mora da ti je ovaj sa slike idol, ili gresim? a ti znas da je idolopoklonstvo protivno bozjim zapovestima Ako si savladala holandski ne bi trebalo da imas problema sa tim. Vec smo pricali o tome. Neki ljudi stavljaju slike zato sto su im to idoli neki iz nekih sasvim drugih razloga no ovo nije tema o umetnosti i filozofiji pa da o tome opsirno razglabamo ali je zalosno sto imas tako usko, crno belo, shvatanje simbola gde je nesto ili idol ili nista drugo. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Ja licno, ne vidim foru u stavljanju nikova bilo gde. Nasa imena su tako lepa, da je stvarno steta da se ljudi kriju iza nekih stvari, sa kojima se poistovecuju. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 4 minutes ago, drvce рече Ja sam mislio da ce Fejsbuk svojom masovnoscu da navuce ljude na gikovsku drogu... Kao, eto, racunari nisu bauk, gikovi imaju svoju razvijenu kulturu... Pogresio sam i tu. Secas se kad su ovde nagrnule djuvegije pre 2-3 godine?! Pa je svaki drugi status bio "kako se ovo koristi". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 2 minutes ago, Sofija_ рече Ja licno, ne vidim foru u stavljanju nikova bilo gde. Nasa imena su tako lepa, da je stvarno steta da se ljudi kriju iza nekih stvari, sa kojima se poistovecuju. Cula si za ono "Pokazi mi svoju masku pa cu ti reci ko si." e to je manje vise sumarano dosta toga sto je napisano u filozofiji i umetnosti o simbolima i njihovoh moci da upute na trasnscedentno tako da to nije skrivanje nego upravo suprotno, otkrivanje. Ali kao sto rekoh to je za neku drugu temu. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 2 minutes ago, Aquilius Cratus рече Ako si savladala holandski ne bi trebalo da imas problema sa tim. Vec smo pricali o tome. Neki ljudi stavljaju slike zato sto su im to idoli neki iz nekih sasvim drugih razloga no ovo nije tema o umetnosti i filozofiji pa da o tome opsirno razglabamo ali je zalosno sto imas tako usko, crno belo, shvatanje simbola gde je nesto ili idol ili nista drugo. Није ништа жалосно,разговарамо само Isidora Đergović је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, Sofija_ рече Ja licno, ne vidim foru u stavljanju nikova bilo gde. Nasa imena su tako lepa, da je stvarno steta da se ljudi kriju iza nekih stvari, sa kojima se poistovecuju. ...И ми створени по обличју Божијем смо сви лепи, па што не ставиш своју слику или се кријеш иза неких слика са којима се поистовећујеш? У чему је разлика? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 2 minutes ago, Sofija_ рече Ja licno, ne vidim foru u stavljanju nikova bilo gde. Nasa imena su tako lepa, da je stvarno steta da se ljudi kriju iza nekih stvari, sa kojima se poistovecuju. Jel ti brani neko da stavis licno ime? Ako cemo da se frljamo citatima,iz Sv pisma svako svome gospodaru stoji ili pada, ko si ti da sudis tudjem sluzi. Optuzi coveka da je idolopoklonik eto tako, jer si prozorljiva pa znas sta mu je na dusi. A lepo covek rece, trebalo bi da pricamo o argumentima, a ne o tome sta je nama lepse ili bolje i to naturamo drugima. PS ni ja ne znam sta znaci taj nik, bem ga, al to je Akvi, jedan od retko elokventnih ljudi ovde, odmerenih argumentovanih i smirenih, a Bog zna ostalo Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 2 minutes ago, Снежана рече ...И ми створени по обличју Божијем смо сви лепи, па што не ставиш своју слику или се кријеш иза неких слика са којима се поистовећујеш? У чему је разлика? Ako su junaci i junakinje filmova i stripova onda je idolopoklonstvo. Ako je slika svetih onda tu nema idolopoklonstva. Tako je jednostavno. Снежана, Јелена011, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 6 minutes ago, Sofija_ рече Ja licno, ne vidim foru u stavljanju nikova bilo gde. Nasa imena su tako lepa, da je stvarno steta da se ljudi kriju iza nekih stvari, sa kojima se poistovecuju. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 3 minutes ago, Aquilius Cratus рече Neki ljudi stavljaju slike zato sto su im to idoli neki iz nekih sasvim drugih razloga no ovo nije tema o umetnosti i filozofiji pa da o tome opsirno razglabamo ali je zalosno sto imas tako usko, crno belo, shvatanje simbola gde je nesto ili idol ili nista drugo. Cisto opravdavanje svojih/tudjih slabosti, ili ne priznavanje istih, ili ne postovanje bozjih zapovesti. Ili si u veri ili nisi, prosto ko pasulj, tu sarenilo ne postoji. Ili postis ili ne postis, ili se ispovedas ili ne, idol je idol i tu nema sta da se doda ili oduzme. mozemo filozofirati celu noc, nije problem, samo bozije zapovesti nisu za filozofiranje, oni su cisti i jasni ko suza. ili jesi ili nisi, a ti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, Aquilius Cratus рече Ako su junaci i junakinje filmova i stripova onda je idolopoklonstvo. Ako je slika svetih onda tu nema idolopoklonstva. Tako je jednostavno. Nikad od tebe pobozni klimac glave nece biti ti to ne razumes, to da se produhovis, sto veci avetac izgledas ozbiljnije ili jesi ili nisi Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Знам неке елоквентије на овом форуму ,:) Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука