Jump to content

Препоручена порука

7 minutes ago, Suncokret54 рече

. ако се слажеш многи неуропсихијатри би радо лечили душевна обољења трансплантацијама, на пример, мозга, када би то било могуће...:)

Odakle ti to ?

To je isto kao kad bi sve svestenike poistovecivao sa onima koji su spaljivali na lomaci u doba inkvizicije.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Treba raditi na tome da se stvori drustvo koje vecinski nema potrebu da ide psihijatru, a  na tome se nista ne radi.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Лидија Миленковић рече

Dete obasipaju poklonima, paznjom i postepeno mu usadjuju prezir prema ocu.

To je tzv . sindrom otudjenja od roditelja ... Jedan roditelj okrece dete protiv drugog ...     Sindrom otuđenja od roditelja

:351780:

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Suncokret54 рече

... ако се слажеш многи неуропсихијатри би радо лечили душевна обољења трансплантацијама, на пример, мозга, када би то било могуће...:)

Mislim da je veca verovatnoca da ce se jednog dana u laboratorijama proizvoditi vestacki mozgovi ... Ili bar neki delovi .  :D 

P.s. To je sve iz one price - eee da mi je tvoj mozak samo 2 dana ... 

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Suncokret54 рече

... из медицинске праксе, а психијатрија је област медицине... :)

Opet ti kazem, to je isto kao kad bi uporedio poc.patrijarha Pavla sa Torkmedom.

Mengele je bio lekar, i hoces li da kazes da su svi lekari zlocinci poput njega ?

Ne mozes da generalizujes stvari na osnovu nekih ekstremnih izuzetaka.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

:D  ... A i kakav je to muskarac kad ne moze da otrpi da ga zena malo izprebija ...  

...Naime ,  muskarac treba da bude popustljiv ...  A ne da lupa sakom o sto , ili da vice , ili da mu stalno nesto smeta ... Pravi muskarac je uvek zadovoljan ... 

... Ako imate nekih pitanja na temu kako biti dobar i poslusan u braku tj.  kako ziveti srecno u braku ... Slobodno me pitajte ... 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Suncokret54 рече

...где сам икога од лекара прогласио злочинцем...

Nigde nisam rekla da si proglasio ikoga od lekara zlocincem. Bice da mastas da ja mastam dok citam tvoje poruke.

1 hour ago, Suncokret54 рече

... ако се слажеш многи неуропсихијатри би радо лечили душевна обољења трансплантацијама, на пример, мозга, када би то било могуће...:)

Dokumentuj.  

Imamo neurologa na forumu, pa mozes, ako zelis, da sa njim diskutujes o takvim intervencijama.

50 minutes ago, Suncokret54 рече

:)

To nije tvrdnja, vec pitanje. Procitaj jos jednom i obrati paznju na upitnik na kraju recenice. :)

I, misli kako zelis, Bog ti dao to pravo. I meni takodje.:mahmah:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Вас двоје да ставите наочале :))

Кад сам била на лечењу код др Нађе Марић,  жена је лепо препознала моју спону са Богом. Један од задатака је био да прочитам духовно штиво.

Сад замислите грогија коме се спава, али мора да чита. Миц, по миц стигли смо тако до покајања у то време.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ja sam mrtva ozbiljna

Pa stvarno mislis da sam citajuci razumela dijagnozu ? :coolio:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
3 minutes ago, Guest Жртва насиља рече

Зашто се не пише више о насиљу над мушкарцима и жртвама брачне заједнице безбожних жена

Zato sto su ruski naucnici dokazali da su bezbozne zene daleko prijatnije i inteligentinije i miroljubivije od ovih boznih... Tako da ova tvoja pretpostavka u startu nije tacna... idi proveri sam, samo ukucaj "ruski naucnici dokazali", to ti je dovoljno da ti izadje rezultat.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...