Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Говори о онима у УК који праве овакве постере:

12871482_10209941348558681_2421088271770

Да презире свој народ, ваљда би била за излазак Британије, зашто да остану у унији у коју ће ући 'багра'?

Ja tih problema sa nacionalizmom nemam, onog trenutka kada srbija udje u eu, ono sto ce da se desi, gomileta ce odavde da pojuri u britaniju, nemacku i ostale zemlje, bez ikakve politicke, demokratske kulture, sa svojim homofobijama i pro komunistickim stavovima i da doda jos koju milijardu na trosak gradjana tih zemalja.

Ne znam sto je tebi problem da priznas tu cinjenicu? To je sasivm legitiman i ozbiljan argument. 

Srbija je ocajna zemlja da imas totalno otvorene granice ka njoj  - budimo realni. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Juan рече

Па наравно да се не осећаш кад није скако на тебе. Јуче се безобразник агресивно обрушио на Парадоксологију, само што она жена има стрпљења за такве. Ја немам ни најмање.

Ти ниси Парадоксологија. Ако јеси, извињавам се.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juan рече

Па наравно да се не осећаш кад није скако на тебе. Јуче се безобразник агресивно обрушио на Парадоксологију, само што она жена има стрпљења за такве. Ја немам ни најмање.

Mislis na osobu koja je otvoreno lagala dve stvari
- Studiju koju sam joj dao ukjucivala je 2 000 ljudi, ona je rekla 500.
- Studiju koju je ona meni dala imala je nekredibilan statisticki uzorak.

Nisam se ja obrusio na nju nego sam vodio debatu. Debetu u kojoj je ona vbise puta bila bezonrazna time sto je lagala. 

A to sto ti imas neku kavaljersku potrebu da je branis jer je zensko - to je tvoj problem. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juan рече

Нисам, али пијем пиво с њом. 

Pa joj to daje za pravo da laze u raspravama i daje tebi ispravnost u tome da ignorises njeno laganje a napadas tudju agresivnost? 

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Тања1 рече

Твоја грешка је што објашњаваш. Треба да те боли уво кад не почнеш први слично. ;)

Objasnajvam jer gajim izuzetno pozitivne emocije prema Ivici iako ih on ne uzvraca. Pruzam sansu da iste ne nestanu totalno, jer eto nju vise voli. 
Ukoliko ne moze da predje preko toga, ne zasluzuje ono sto mislim o njemu. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Џуманџи рече

So what, нисам ни ја па оно не би' дозволила у држави, а камоли на форуму. ;)

Koje ono? Sta konkretno? O cemu vi pricati? Sta sam ja njoj to lose rekao? 

Sta povredilo joj osecanja sto se nisam slagao sa njom? 

Jel sam je vredjao, nazvao nekim ruznim imenom? Nisam. 

Mozda sam joj negde napisao da lupa.

I sta sad povredio sam joj delikatna osecanja time ne kontam? 

Meni su ovde rekli da sam rasista, pa nikom nista. Ljudi koji me znaju godinama, koji su me citali godinama koji trebaju da znaju bolje od toga. Zaverolog, rasista? Zasto? Nisu ni culi moje misljenje do kraja odma su zakljucili sta sam. 

Подели на овим сајтовима

@Млађони, О'лади мало. Попиј један 'ладан швепс и стеј кул. Много си ми нападан, не знам одакле ти та енергија, али научи да њоме овладаш, што би рекао стари Кроули под контролом воље. :)

Подели на овим сајтовима

I na kraju, ja smatram da je @Paradoksologija samostalna jaka zena. Sposobna da izdrzi malo agresivnosti u debati. 

Sto je tretirate kao nesposobno dete koje krene da place cim mu neko uputi nesto tonom koji mu se ne svidja? Da li je moguce da @Juan @GeniusAtWork @Џуманџи imaju toliko nisko misljenje o njoj??? 

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Џуманџи рече

So what, нисам ни ја па оно не би' дозволила у држави, а камоли на форуму. ;)

Ето на пример поставила бих исто питање као Млађони, које ’оно’, шта конкретно, о чему причаш. Значи не разумем те. 

Заиста приметно је да појединци на теми играју на карту „емоција и осећања“ када је Млађони у питању. Не знам зашто је то тако, покушајте да промените свој начин комуникације са њим ако не можете његов. Не узмите ми за зло, само можете мењати сами себе.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Paradoksologija рече

13507215_1129333057130094_11251310868308

Braća Englezi koji su glasali za izlazak između ostalog to činili da ne bi bili u istoj uniji sa 'bagrom' kao što smo mi.

I u pravu su!
Ali ne zato sto misle da mi genetski manje vredimo, da to sto je neko srbin znaci da genetski manje vredi, nego sto kao narod nemamo kulturu fiskalne odgovornosti a oni vec gube 4 milijardi na migrante. 

manite se lazne naracije, ovo nije RASISTICKI vec KULTURNO DRZAVNI ARGUMENT. 

I sasvim je legitiman. Zamisli da ti moras da trosis na nekog x pare, a da te niko nista ne pita? I da nemas apsolutno nista od toga. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Млађони рече

I na kraju, ja smatram da je @Paradoksologija samostalna jaka zena. Sposobna da izdrzi malo agresivnosti u debati. 

Sto je tretirate kao nesposobno dete koje krene da place cim mu neko uputi nesto tonom koji mu se ne svidja? Da li je moguce da @Juan @GeniusAtWork @Џуманџи imaju toliko nisko misljenje o njoj??? 

Уопште не схваташ. Не ради се о њој. Него о теби. Толерисање таквог понашаања ће само још више да те укопава, а ти изгледа уопште не видиш колико си застранио. 

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Млађони рече

I sta sad povredio sam joj delikatna osecanja time ne kontam?

Јел' видиш да пројектујеш сопствене замисли о особи на особу? :)))

Уопште се не ради о томе, него о начину на који саопштаваш човеку да његово мишљење нећеш ни узети у обзир јер "је" (та особа) ______ (унети по жељи).

А мој пост је, веровао или не, више намењен њој него теби (сетиће се она зашто ;) ). :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Juan рече

Уопште не схваташ. Не ради се о њој. Него о теби. Толерисање таквог понашаања ће само још више да те укопава, а ти изгледа уопште не видиш колико си застранио. 

Kakvog ponasanja? Molim te, sta je kod mene drugacije osim sto se ovog puta ne slazem sa vama?

Evo, ukazi mi, pokazi mi. Ja ne vdim. Naiksrenije i bez ikakvog sarkazma te to pitam. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...