Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

2 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

Па шта су сви они силни Јевреји који су били и сам крем и коловође бољшевичког покрета? Па +Николај је етикетиран као антисемита (и дан данас) зато што је критиковао баш те Јевреје, предводнике комунизма. 

Pa citaj te jevreje. Koji su bili kako to kazes kolovodje komunizma. Oni svi mrze tu jevrejsku kulturu. 
Neki vid osecaja samokrivice ko zna od cega su bolovali kojih psihickih bolesti.

Marksa su njegovi rodjaci, zli kapitalisti izdrzavali dok je on pisao svasta o njima. Npr marksov stric je Philips (osnivac kompanije Philips, sijalice svetla itd).

Ako te bas zanima (iskreno mrzi me ako bas ne mozes sam) iskopacu ti marksove citate o jevrejskoj kulturi, englsove ili cije oces. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, GeniusAtWork рече

Нацизам и комунизам не могу да се изједначе ни под разно по обиму и карактеру злочина.

Овај се баш и не би сложио са тобом

http://documents.tips/documents/alen-de-benoa-komunizam-i-nacizam.html

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Млађони рече

Jesu, parcijalno. Zato i ne smanjuju broj siromasnih, gladnih i bednih vec ga odrzavaju. Kada bi ukinuli i to malo socijalizma sto imaju, imao bi minimum siromasnih i beskucnih - ako bi ih uopste i imao. 

Сиромашних, гладних и бедних готово да нема у Холандији и скандинавским земљама. Има их премного у САД. Интерпретирај то како год, али то је чињеница. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Господин Дареалис рече

U Noći dugih noževa je nastradala levičarska frakcija NSDAP.

Nisu mnogo pričali o "kapitalistima" koliko o Jevrejima i kako je Jevrejstvo "satanska moć koja je preuzela državu"... Pogledaj njihov film Der ewige Jude, da ne kačim ovde, ima na youtube. :)

Meme-1.jpg

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Juan рече

Сиромашних, гладних и бедних готово да нема у Холандији и скандинавским земљама. Има их премного у САД. Интерпретирај то како год, али то је чињеница. 

Nije, cinjenica je da beskucnika u % imaju Sad i u skandinavksim zemljama podjendkoa.
Oko 1.5 % populacije beskucnih u sad i u skandinavskim zemljama.
Ivice, malo se mani licnog iskustva i pogledaj podatke. 

Slabo barats cinjenicama previse onim sto si "video" i "cuo" 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, pedja257 рече

Taman kad sam pomislio da je Djomloni bio u nekom manastiru sve ovo vreme i doziveo prosvetljenje i postao najnapredniji ovde on i dalje vodi debatu socijalizam vs liberaši ... veoma sam razocaran :(

Naravno, zato sto je to debata moral vs nemoral postala za mene. Nasilje protiv nenasilja. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, АлександраВ рече

претера га сад....

Vidis, to je upravo ta "politicka korektnost" o kojoj pricam, tebi konstatno pricaju hitler.. a niko ti ne spominje staljina i ti mislis da je staljin pobio vise ljudi nego hitler. Nisam preterao ni malo. 
Kada uspeju da ubede ljude da dva rezima nisu skoro identicni. (lobanjica oznacava milion, ovo su sve komunisticke zrtve sabrane)

evo naprimer naveo sam izgladnjivanje ljudi u ukrajni. U ukrajni su se pojavili anarho sindikalisti.. znas kako ih je staljin pobio? Pokupio im je hranu i prestao je da im salje. Ne znam po cemu je to manje surovo nego izgladnjivanje jevreja po logorima. 

mass_murder_communazi.jpg

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Juan рече

Па поставих ти текст баш о тој мржњи, немој да си толико лењ, човече!

Pročitao sam, interesantno.

Расна мржња је једна од најбеднијих душевних наказа. И ако је то само један одвратан израштај савременог национализма, свет предузима скоро ништа, а и мање него то, да се отресе његовог подмуклог отрова. Та расна мржња разара европску културу.

Ovo je veoma tačno... Živo bi me interesovalo šta bi govorio nakon WW2 i svega što se dogodilo. :)

Tad je ono što je s početka mrzeo dobilo svoj potpuni izražaj.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

претера га сад...

tu su negde, realno...razlika je u tome sto je Staljin " svoj " narod ubijao....ne_shvata 

verovatno je i on bio pod stresom sto ga je Hitler ispalio kad je okupirao Poljsku, trebao je da mu da deo...pa se predomislio...( sklopili su bili pakt pred pocetak rata)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Adelaida рече

tu su negde, realno...razlika je u tome sto je Staljin " svoj " narod ubijao....ne_shvata 

verovatno je i on bio pod stresom sto ga je Hitler ispalio kad je okupirao Poljsku, trebao je da mu da deo...pa se predomislio...( sklopili su bili pakt pred pocetak rata)

Hitler je ubijao po nacionalnosti i po politici a staljin strogo po politici, nije diskriminisao po nacionalnosti. Mogo si da budes sta oces ako si bio odan njegovoj partiji dobar si. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...