Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

2 minutes ago, Млађони рече

Hajd sad nadji procenat zlocina po demografskim grupacijama. Vidices da migranti imaju neproporcionalno vise zlocina.

То би ти могао да даш овде неку статистику или податак да је тако, пошто већ стално браниш ту причу ;)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, RYLAH рече

Брате, немам интереса да се захебавам толико. Поменуо си Румуне, само сам цитирао колико је тај аргумент смешан и служи да пали масу. 

Као што су многи аргументи са про - ЕУ стране били подједнако дебилни и служили да пале масу.

Већ сам рекао да немам никакву "страну" у овој причи, само пратим дебату.

Moj iskren savet batali te kratke forme tabloidne argumentacije, procitaj par intervjua anti-eu ekipe, ili nekih obimnijih izjava. Gde su mogli da iznesu vise od par prosto prosirenih recenica. 

Jesi u pravu, to je ta taktika u debati, ali ako polgedas dublje, videces da to nije pusta prica. Nije pusta prica i stanovnici britanije to vide. Osecaju, dozivljavaju svakodnevno. Dok neki ovde teoretisu, nazivaju ih ksenofobima i iracionalnima a nisu im u kozi. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

То би ти могао да даш овде неку статистику или податак да је тако, пошто већ стално браниш ту причу ;)

Ja sam vec davao ukipove pune intervjue za one quotemininge sto ste sirili, posto niko to pod milim bogom nije uvazio vec ste krenuli da izmisljate nova opravdanja - ne vidim svrhu da vam se pruzaj udetaljnije cinjenice ... jer vas prosto ne zanimaju. 

I sta sad ja vama da dajem projekciju stanonistva i demografije nemacke za 20 godina? 
Ili proporcionalnost zlocina koliko zlocina u britaniji rade englezi (u odnosu na broj stanovnika) a koliko imigranti ( u odnosu na broj imigranata).

Znam sta cu da dozivim isto sto dozviljavam i kada kazem da crnci u americi koji su 10 % stanovnistva cine 50 % krivicnih dela. Dobijem napade kako sam rasista.

Tako da... ostanite vi uverenja da sam rasista, ksenofob i oikofob. I da su britanci to isto. Ne smeta mi. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Moj iskren savet batali te kratke forme tabloidne argumentacije, procitaj par intervjua anti-eu ekipe, ili nekih obimnijih izjava. Gde su mogli da iznesu vise od par prosto prosirenih recenica. 

Jesi u pravu, to je ta taktika u debati, ali ako polgedas dublje, videces da to nije pusta prica. Nije pusta prica i stanovnici britanije to vide. Osecaju, dozivljavaju svakodnevno. Dok neki ovde teoretisu, nazivaju ih ksenofobima i iracionalnima a nisu im u kozi. 

Мој ти је савет да пратиш шта се пише. Опет ти дајем тај савет. Дакле, ти си избацио аргумент за Румуне, само сам се надовезао на тај ТВОЈ аргумент, и ЦИТИРАО ТЕБЕ. И сад ти мене, који сам одговарао на аргумент који си ти избацио учиш да избегавам кратке форме таблоидне аргументације. Све је то врло поучно, али ТИ СИ ИЗБАЦИО ТУ ТАБЛОИДНУ АРГУМЕНТАЦИЈУ.

Што се тиче дебата, гледао сам их, али оне културне и интелектуалне, које су лишене таквих баналних паљења раје, и једини закључак који сам могао да извучем из свега тога јесте да вака страна има подједнако добре и јаке аргументе, и да ја ту немам шта да се сврставам, јер о томе треба да одлуче људи у ВБ, као што су и одлучили. Избегавао сам дебате у којима је главни аргумент "ће нас поеду мигранти", односно "ће пропаднемо сви одма сутра", зависно од стране која испаљује такве глупости.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Млађони рече

Tako da... ostanite vi uverenja da sam rasista, ksenofob i oikofob. I da su britanci to isto. Ne smeta mi. 

Ma jok... ti racionalizuješ strah britanskih ksenofoba prema samom sebi... to je ipak malo luđa kategorija...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Господин Дареалис рече

Нео-нациста и истинских расиста је мање од 1% од оних 17 милиона који су гласали за излазак.

Nešto si ti tu pogrešio. Zar nisu svi koji su glasali za izlazak rasisti?

Ah da ima i debila i idiota koji nisu rasisti samo su retardirani, jadni.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, RYLAH рече

Мој ти је савет да пратиш шта се пише. Опет ти дајем тај савет. Дакле, ти си избацио аргумент за Румуне, само сам се надовезао на тај ТВОЈ аргумент, и ЦИТИРАО ТЕБЕ. И сад ти мене, који сам одговарао на аргумент који си ти избацио учиш да избегавам кратке форме таблоидне аргументације. Све је то врло поучно, али ТИ СИ ИЗБАЦИО ТУ ТАБЛОИДНУ АРГУМЕНТАЦИЈУ.

Што се тиче дебата, гледао сам их, али оне културне и интелектуалне, које су лишене таквих баналних паљења раје, и једини закључак који сам могао да извучем из свега тога јесте да вака страна има подједнако добре и јаке аргументе, и да ја ту немам шта да се сврставам, јер о томе треба да одлуче људи у ВБ, као што су и одлучили. Избегавао сам дебате у којима је главни аргумент "ће нас поеду мигранти", односно "ће пропаднемо сви одма сутра", зависно од стране која испаљује такве глупости.

Ja jesam izbacio "tabloidni argument" ali sta drugo ocekujes na forumu? To nije jedna izolovana informacija o kojoj moze da se prica. Nisu ni dve tri.. nego njih deset. 
Kompletu sliku ne mozes da dobijes iz argumenta. 

Ja se ni ne nadam da mogu nekog da ubedim u suprotno. Ja se samo nadam da vam zagolicam mastu, jer mi je vise nego ocigledno da ljudi ovde ne gledaju punu sliku. 

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Avocado рече

Ma jok... ti racionalizuješ strah britanskih ksenofoba prema samom sebi... to je ipak malo luđa kategorija...

Hvala Bogu tu si ti racionalan i potkovan. 

Britanski ksenofobi i treba da imaju strah od mene. Ja dolazim iz naroda koji je izabrao vucica, obrijanog ljoticevca da bude premijer drzave a do juce je pricao kako ce srbija biti crna rupa na tepihu evrope. Do juce smo se ko cigani tukli sa hrvatima i bosnjacima. Sposobni smo da tucemo 300 pedera jer se setaju par stotina metara. Demokratiju nemamo, dozvolili smo da nam mediji budu korumpirani. Drzava nam je pijavicarska. Pola drustva gleda kako da se uglavi u eps il neko drugo drzavno preduzece preko stranke. 

Buraz... srba se ja plasim.. i ti trebas.. kakvi tvoji englezi.. 

Meni je to sasvim legitiman strah da se plasis mene i mojih sunaorodnika i komsija (albanaca hrvata bosnjaka).

Treba da imaju strah od toga da ja, ti i nase komsije dolaze u njihovu zemlju bez iakakve provere. |

Isto kao sto ti trebas da imas strah da ti u zemlju dolaze ljudi koji pripadaju ideologiji koja je onomad u oralndu pobila 50 homoseksualaca rpe toga u parizu 300 francuza... 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Млађони рече

Ja jesam izbacio "tabloidni argument" 

Добро, значи коначно смо се сложили око нечега.

Само да не буде после опет да те неко не чита довољно, да те погрешно цитира или нешто слично, кад само одговори на поруку и аргументе из поруке које ТИ ИЗБАЦИШ.

Ако си хтео темељнији разговор, избаци темељније аргументе. У сваком случају, добијаш одговоре према аргументима које избацујеш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Добро, значи коначно смо се сложили око нечега.

Само да не буде после опет да те неко не чита довољно, да те погрешно цитира или нешто слично, кад само одговори на поруку и аргументе из поруке које ТИ ИЗБАЦИШ.

Ако си хтео темељнији разговор, избаци темељније аргументе. У сваком случају, добијаш одговоре према аргументима које избацујеш.

Niko ovde nije i ne moze da iznese temeljnije argumente. Medjutim legitimno mi je i skroz okej da mi kazes ono sto si rekao (ukupan broj silovanja) zato cu da ti iskopam procentualno za koliko su kriminala odgovorni migranti, za koliko su kriminala odgovorni ostali gradjani. 

Ali necu ovde javno, ovi racionalni tipa avocado neka traze to sami, posto su tolik osigurni u svoje stavove. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Niko ovde nije i ne moze da iznese temeljnije argumente. Medjutim legitimno mi je i skroz okej da mi kazes ono sto si rekao (ukupan broj silovanja) zato cu da ti iskopam procentualno za koliko su kriminala odgovorni migranti, za koliko su kriminala odgovorni ostali gradjani. 

Ali necu ovde javno, ovi racionalni tipa avocado neka traze to sami, posto su tolik osigurni u svoje stavove. 

Цитирај јавно, наравно, нема потребе да нешто причамо на пвт око ове теме. АКо си сигуран у аргументе које заступаш, брига те шта ће ко да ти каже.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Млађони рече

Hvala Bogu tu si ti racionalan i potkovan.

Hvala.

Цитат

Britanski ksenofobi i treba da imaju strah od mene. Ja dolazim iz naroda koji je izabrao vucica, obrijanog ljoticevca da bude premijer drzave a do juce je pricao kako ce srbija biti crna rupa na tepihu evrope. Do juce smo se ko cigani tukli sa hrvatima i bosnjacima. Sposobni smo da tucemo 300 pedera jer se setaju par stotina metara. Demokratiju nemamo, dozvolili smo da nam mediji budu korumpirani. Drzava nam je pijavicarska. Pola drustva gleda kako da se uglavi u eps il neko drugo drzavno preduzece preko stranke.

Ok... i što se onda buniš i džilitaš kad ti neko kaže da si ksenofob i da racionalizuješ strah britanskih ksenofoba od samog sebe? Taj deo ne razumem... mogu da razumem da vi ksenofobi mislite da ste pametniji od nas koji to nismo ali što se buniš kad nazovem stvari pravim imenom?

Цитат

Buraz... srba se ja plasim.. i ti trebas.. kakvi tvoji englezi.. 

Meni je to sasvim legitiman strah da se plasis mene i mojih sunaorodnika i komsija (albanaca hrvata bosnjaka).

Treba da imaju strah od toga da ja, ti i nase komsije dolaze u njihovu zemlju bez iakakve provere. |

Isto kao sto ti trebas da imas strah da ti u zemlju dolaze ljudi koji pripadaju ideologiji koja je onomad u oralndu pobila 50 homoseksualaca rpe toga u parizu 300 francuza...

A jel treba da imam strah i od Engleza koji dolaze u moju zemlju ili su oni neka viša rasa?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...