Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

Samo protekcionista i etatista se boji jeftine radne snage, jer glupava neradnicka minimalna nadnica pada.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juan рече

Јок, за мене је алкохолизам друштвени конструкт. 

Himna evroskeptika srbije:
https://www.youtube.com/watch?v=kty7NjE7R20

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Cl48RZJWQAANZOs.jpg

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Juan рече

Имали смо и ми (илегалне) имигранте из Румуније током деведесетих.

Mog tate prijatelj se nalazio na Dunavu sa Rumunima osamdesetih i razmenjivao stvari.

Jedan dan, posle razmene par sati vidi njihova tela na čamcu kako plutaju onako...   Ubili ih stražari.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Господин Дареалис рече

Mog tate prijatelj se nalazio na Dunavu sa Rumunima osamdesetih i razmenjivao stvari.

Jedan dan, posle razmene par sati vidi njihova tela na čamcu kako plutaju onako...   Ubili ih stražari.

Па ко им је крив кад су били илегални...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juan рече

@Ђоле Пролеће

То је фотошоп? Молим те реци ми да је фотошоп!

Nemam pojma, ja se nadam da jeste, nisam proveravao. Mada datum i vreme ukazuju da je stvarno izvalio ovo...

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

Nemam pojma, ja se nadam da jeste, nisam proveravao. Mada datum i vreme ukazuju da je stvarno izvalio ovo...

Jeste photoshop - Čeda pomenu 'ološ koji slavi' ali to je to. Sad sam mu prošla kroz lajnu, to je jedina glupost koju je izvalio od početka juna naovamo o Brexitu.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Jeste photoshop - Čeda pomenu 'ološ koji slavi' ali to je to. Sad sam mu prošla kroz lajnu, to je jedina glupost koju je izvalio od početka juna naovamo o Brexitu.

Možda je obrisao pa napisao novi al ga neko pre toga uvatio na prtsc na brzaka?

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Господин Дареалис рече

Not funny, man...

Ron Pol reče da si Hilari i Tramp isti i da treba za Džonsona glasati. Digresija nevezano za ovo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...