Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

3 minutes ago, Paradoksologija рече

Hej, imam i ja život i poslove i obaveze! :D

DA piskaras o tome kako su muslarci zlocinci koji samo sanjaju kako da ubijaju i mrze zene i kako su zene presveta olicja bogorodice. Znam :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

DA piskaras o tome kako su muslarci zlocinci koji samo sanjaju kako da ubijaju i mrze zene i kako su zene presveta olicja bogorodice. Znam :)

Da, to liči na mene :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Koji tačno link ovde citiraš? Moj podatak o 500 ispitanika je sa linka koji je Darealis podelio.

Link koji sam ja tebi ostavio. Nisam trebao ni da ulazim u diskusiju sa tobom.

Подели на овим сајтовима

Feridž je istakao da je ovo bio referendum pobede „običnih ljudi protiv velikih banaka, biznisa i velike politike“.

Pozvao je da 23. jun bude proglašen za novi nacionalni praznik koji će se zvati Dan nezavisnosti.

извор

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

Feridž je istakao da je ovo bio referendum pobede „običnih ljudi protiv velikih banaka, biznisa i velike politike“.

Pozvao je da 23. jun bude proglašen za novi nacionalni praznik koji će se zvati Dan nezavisnosti.

извор

Kamo srece da je pobeda nad kronizmom... 

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Млађони рече

Link koji sam ja tebi ostavio. Nisam trebao ni da ulazim u diskusiju sa tobom.

Citiram Darealisovo istraživanje, sa kojim se ovde sve vreme slažeš, jer je tvoj link bio deset strana unazad, a ono koje si ti naveo je samo dvostruko veće i opet po kriterijumima koje si sam naveo nedovoljno za reprezentativan uzorak, i opet ti uspeš meni da spočitaš nekakvo intelektualno nepoštenje. Ako, neka :D

Sad sam se setila što sam na jedno vreme napustila forum onomad. Nemam ja vremena za ovo :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Vecina akademske "saradnje" u eu je tesko bacanje para. Koji ce im to djavo. 

Тако је, Млађо, сигуран сам да си ти јако добро упућен у то из прве руке. А замисли тек моју групу где је ситуација са докторантима следећа: један Бразилац (за просечног Трамповог бирача то је исто што и Мексиканац) један Португалац рођен у Бразилу (скоро Мексиканац), један Шпанац (што му такође дође Мексиканац) и један Мексиканац из југоисточне Европе познат под именом Хуан. Само један докторант је Холанђанин, сви остали паразити на разним холандским и ЕУ фондовима. Један Немац је баш пре неки дан одбранио докторат. Једина нада је тај био да мало побољша расну структуру групе, али му кева Јапанка. Пуста политичка коректност, не може више чист Немац да добије посо. А један Рус и један Иранац управо завршавају паралелно радећи у компанијама као програмери. Један професор је из Индонезије. Тамна кожа, а очи ко Кинез, види се да му је једино стало до пара из фондова и сигурно ке и он примљен због политичке коректности. Све у свему, једна жешће паразитска имигрантска екипа, ко створена за плакате кад Вилдерс распише референдум.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Paradoksologija рече

Citiram Darealisovo istraživanje, sa kojim se ovde sve vreme slažeš, jer je tvoj link bio deset strana unazad, a ono koje si ti naveo je samo dvostruko veće i opet po kriterijumima koje si sam naveo nedovoljno za reprezentativan uzorak, i opet ti uspeš meni da spočitaš nekakvo intelektualno nepoštenje. Ako, neka :D

Sad sam se setila što sam na jedno vreme napustila forum onomad. Nemam ja vremena za ovo :)

MA briga me za tvoj cherripickng istrazivanja evo ti lnk koji sam ti ostavio, koji konstatno ignorises jer bi se raspravljala sa argumentima koje si cula u svom feministickom diznilendu. 
Ustvari ja sam tebe provalio. Ti imas neke argumente koje su ti rekli neki feministi i u rasprave ulazis sa predrasudom da mi nemamo neke druge argumente.

Pogledaj nekad malo sta suprotna strana kaze, al intelektualno iskreno ne boli, obecavam.  

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Juan рече

Све у свему, једна жешће паразитска имигрантска екипа, ко створена за плакате кад Вилдерс распише референдум.

Kakav straw man, iskreno ocekivao sam bolje od tebe Ivice. Zasto koristis lazne argumente? Nije lepo. 
Niko ne brani legalnu kontrolisanu imigraciju. Nije lepo da lazes da se bilo ko buni protiv toga.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...