Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

Управо сада, Млађони рече

Buraz, ja sam ti tamo izneo pol iz guardiana koji kaze da 50 % muslimana misli da homoseksualci trebaju da idu na robiju.

Ne znam je l ti to dosta? Ili ti treba jos nesto, ako treba kazi sta, ce ga nadjemo. :)

Brate, isti taj procenat mozes dobiti u ''pravoslavnoj'' Srbiji, da ne pricam o protestanskom SAD-u, sta se cudis :D Razlika je samo sto SAD drzi onaj njihov Ustav i vec ustaljena tradicija liberalizma koja sprecava da se takve ideje implementiraju kroz institucije, ali i to je skoro zacementirano jer su u proslosti mnogo bile razvijene te antihomo ideje cim si imao to da je medicina smatrala homoseksualizam bolescu.  O tome ti i pricam. Kada uspostavis liberalizam u nekoj sredini bila ona muslimanska pogotovo ako je ekonomski liberalizam, takve ideje ce vremenom biti pogazene i nece moci da se implementiraju kroz institucije makar 99% ljudi smatraju da pederi trebaju na robiju.

I sa ovim zavrsavam diskusiju, verujem da smo se ti i ja ovde slozili oko toga da je liberalizam resenje ;)

Necu vise nikome odgovarati jer necu biti na forumu zbog nekih obaveza koje imam, a i zato sto pocinje post, osim mozda sledece nedelje da prokomentarisem kraj seste sezone GoT-a  i to je to. Ajd u zdravlje

Подели на овим сајтовима

@Плутон лајк дис :)

Clv4m6XWgAAxnhk.jpg  

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Paradoksologija рече

Ne, pitala sam odakle podaci da su 'beli' 'hriščanski' muškarci u 0.1% učesnici u naslnim zločinima, dok su 'tamniji' 'muslimanski' muškarci to u 50% slučajeva.

Niko to nije rekao. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Deja Vu рече

Brate, isti taj procenat mozes dobiti u ''pravoslavnoj'' Srbiji, da ne pricam o protestanskom SAD-u, sta se cudis :D

Ne lupetaj molim te. Kad moram tako da ti kazem. 

Ti ovde na forumu najgore zelote da pitas, najgore sto mozes da cujes od njih da su protiv parade ali nisu da ih zatvaraju. 

Stvarno preterujes da bi odrzao taj politicki korektni stav. Zaista mi nisi jasan. 

Znash, ako se u neceu slazes sa "ultrashovinistima" ne znaci da si ultrashovinista. 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Господин Дареалис рече

Pogledaj šta ti ljudi misle samo.

Znam za te ankete. Čitala sam ih - ne znam otkud pretpostavka da nisam. Čitala sam i dosta sličnih stavova na temu od strane 'naših' - malo manje nasilnih od početka 21. veka, doduše, ali samo malo.

Čitala sam od 'naših' da žene treba zatvoriti u kuhinje, tući, naterati da rađaju što više, da homoseksualce treba pobiti, tući, polomiti im kosti, zatvoriti ih, strpati u ludnice, nasilno lečiti. Čitam takve stvari decenijama. Možda je ovo za vas novo od kada vas zanima islam kao novitet i pretnja i tome slično. Meni ništa od ovog nije novo. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, nedeljko рече

Чедомир Јовановић: "Олош која слави Брегзит је главни доказ да Србија мора у ЕУ"

PDF Штампа Ел. пошта
петак, 24. јун 2016.

Поред Алексаднра Вучића, ни лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић није крио своје огорчење због изласка Британије из ЕУ. Он је поручи да је "олош" која слави Брегзит главни доказ „зашто европска Србија мора бити створена“.

Ceda%20narkoman.jpg

"Брегзит је омогућио да схватимо колико је ЕУ велика, олош који слави око нас живи је доказ зашто европска Србија мора бити створена", написао је Јовановић на Твитеру.

Грађани Велике Британија на референдуму о Европској унији одлучили су да напусте ЕУ.

Соња Лихт: Брегзит неће поколебати Србију на ЕУ путу

Излазак Велике Британије из Европске уније могао би да повећа евроскептицизам у Србији, али не и да поколеба Србију на путу ка ЕУ, оцењује председница Фонда за политичку изузетност Соња Лихт.

Sonja Liht

Лихт је за Тањуг уочи исхода референдума оценила да овакав исход, односно излазак Британије из ЕУ, значи "огромне потресе, пре свега у тој земљи", не верује да ће Европска унија почети да се "пара", као што многи који је не воле прижељкују.

Наводећи да је у овом тренутку тешко рећи какве ће последице одлука на британском референдуму имати по Србију и друге земље које желе чланство у ЕУ, Лихт каже да би излазак у одређеној мери могао да повећао број евроскептика.

Међутим, додаје да је важно да и даље око две трећине грађана наше земље сматра да су реформе европског типа потребне.

- То је зато што су разумели да у том процесу приближавања ЕУ ми јачамо пре свега своју државу, па самим тим и институције те државе и јачамо друштво. Не верујем да ће се то променити изласком Велике Британије из Уније - каже Лихт.

Наводи да је чак и затечена зрелошћу становништва, које континуирано верује да је то пут којим треба ићи, јер желе да Србија постане озбиљна, одговорна и јака држава заснована на владавини права и јаким институцијама.

Лихт наводи да је ЕУ, иако има многе мане, модел о коме се може само сањати у појединим деловима света, попут Африке, Азије, Латинске Америке.

- То је сан, који није савршен, али је најбоља интеграција која је икада постигнута у историји људског рода - каже Лихт.

(НСПМ-Агенције)

Маказе! Односно, НАКАЗЕ!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Paradoksologija рече

Ne, pitala sam odakle podaci da su 'beli' 'hriščanski' muškarci u 0.1% učesnici u naslnim zločinima, dok su 'tamniji' 'muslimanski' muškarci to u 50% slučajeva.

Evo ti u Svedskoj npr kako skace silovanje tokom vremena. Ovo je isti period kada se intezivira imigracija. E sada ili beli muskarci siluju zene zbog dolaska migranata ili to cine... migranti.

https://www.google.rs/search?q=sweden+rape+statistic&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjI0NPC28HNAhVGQBQKHZxkDa8Q_AUICCgB&biw=1280&bih=864#imgrc=n3-N5XyhefwWxM%3A

Evo neki sef u policiji kaze zenama da bolje da ne izlaze kada zadje sunce zbog skoka stope silovanja. Radi se o mestu koje prihvata veliki broj migranta...

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

Znam za te ankete. Čitala sam ih - ne znam otkud pretpostavka da nisam. Čitala sam i dosta sličnih stavova na temu od strane 'naših' - malo manje nasilnih od početka 21. veka, doduše, ali samo malo.

Čitala sam od 'naših' da žene treba zatvoriti u kuhinje, tući, naterati da rađaju što više, da homoseksualce treba pobiti, tući, polomiti im kosti, zatvoriti ih, strpati u ludnice, nasilno lečiti. Čitam takve stvari decenijama. Možda je ovo za vas novo od kada vas zanima islam kao novitet i pretnja i tome slično. Meni ništa od ovog nije novo. 

Da, ali imam utisak da je to ovde nešto što govore psiho-slučajevi, a da je tamo ipak mejnstrim. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Господин Дареалис рече

Da, ali imam utisak da je to ovde nešto što govore psiho-slučajevi, a da je tamo ipak mejnstrim. :)

Ima li možda tvoj utisak neke veze sa tim što se 'ovde' odnosi na 'nas' a 'tamo' na 'njih'? :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

Čitala sam od 'naših' da žene treba zatvoriti u kuhinje, tući, naterati da rađaju što više, da homoseksualce treba pobiti, tući, polomiti im kosti, zatvoriti ih, strpati u ludnice, nasilno lečiti. Čitam takve stvari decenijama.

Ne lazi. Koliko nasih misli da zene treba zatvoriti u kuhinje?
Sta laprdas? Sta mislis kako ste dobile pravo na glas ako vas vecina muskaraca nije podrzavala?

Mani se te feministicke retorike zrtve ne pije vise vodu. 

Možda je ovo za vas novo od kada vas zanima islam kao novitet i pretnja i tome slično. Meni ništa od ovog nije novo.

Nije jer si sebi godinama ispirala mozak feministickom propagandom ponavljajuci feministicke argumente kao molitvu. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Господин Дареалис рече

Šta sad hoćeš da kažeš? :)

Da su srbi isti kao muslimani jer ona moze da izdvoji odredjen mali broj ludaka koji misle da zene treba u kuhinu i homoseksualce u zatvore. 

I ostale gluposti. Nisi sigurno mislio da ma objketivno misljenje? 

Подели на овим сајтовима

@Paradoksologija like :)

ClNyOszWQAQ17bs.jpg:large

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...