Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

20 minutes ago, Paradoksologija рече

Razumem brige za ranjive populacije, ali nemam poverenja u instant brige za žene i gejeve koje se pojavljuju zbog muslimana imigranata.

Mislite da su ulice noću bile 100% bezbedne i zabavne u Londonu ili bilo gde za žene i gejeve?

Mislite da je 'Sharia police' najgore što im se ikad desilo?

Ne mislimo znamo. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Млађони рече

Odakle ti ovo? Daj mi dokaz da hoce da zabrani ulazak normalnih ljudi? Kada nemacka pusta milione izbeglica u evropu, mi ne znamo jel ona pusta normalne ljude ili ne. A do sada sve ukazuje da nisu bas normalni. 

Cuj dokaze. Mozes jednostavno da zakljucis iz citave njegove kampanje, uostalom imao si njegove plakate i izjave kako Srbi, Turci, Albanci ne trebaju uci u EU sto automatski znaci zabrana ulaska normalnim ljudima poput tebe i mene u zemlje EU da rade ako hoce.

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Млађони рече

Znaci ukazati na ovo je znak "rasizma"

21 minutes ago, Млађони рече

i na ovo 

Не. Ово јесте (кликни на "плакате" у мом посту, ставио сам линк):

5049.jpg?w=1920&q=55&auto=format&usm=12&

А ове слике и клипови што си ставио: ако будале хоће да праве шеријатске зоне по европским градовима, постоје институције које то треба да спрече. Исто је са социјалом. Ако Србин оде у Немачку само да би висио на социјали, ко је крив, он или Немачка која му то омогућава? Ти можеш да кажеш да треба спречити паразитирање на социјалном систему - и био би потпуно у праву - и да не треба омогућити Србима да долазе само да би се закачили на социјалу, али не можеш да кажеш да су сви или већина Срба паразити и да им је једини циљ да не раде ништа и да за то узимају паре од Немачке. Јер то сигурно није истина. А Фераж и њему слични ликови управо то раде. Они поистовећују целокупну имиграцију са проблематичнима, потпуно занемарујући допринос који је већина нормалних дала њиховим државама и економијама. У ЕУ живе десетине милиона муслимана, ако неко може да докаже да је већина њих на социјали и да не раде ништа по цео дан осим што бију жене и млате се са полицијом на улицама, онда можемо да причамо. Али нешто сумњам да ће да се појави доказ, пошто то сигурно није истина.

Исто и са Трампом. Да, нормално да има Мексиканаца криминалаца који дилују дрогу и идиота који се бију са полицијом и његовим присталицама. А шта је са милионима Мексиканаца имиграната које то уопште не интересује, него рмбаче по цео дан, захвални за прилику која им се указала, да би имали три оброка и прехранили породицу, свесни да немају никаква права и да сваког тренутка могу да буду шутнути напоље? Је л' они заслужују да се према њиховој земљи подигне зид - Трампове сулуде фикс идеје - или да се спречи по сваку цену имиграција њихових сународника и да се колективно називају криминалцима? Можда није расизам у питању, али лицемерје свакако јесте (и не причам о теби бре, него о овим ликовима, нико тебе не назива расистом :) ).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Deja Vu рече

Cuj dokaze. Mozes jednostavno da zakljucis iz citave njegove kampanje, uostalom imao si njegove plakate i izjave kako Srbi, Turci, Albanci ne trebaju uci u EU sto automatski znaci zabrana ulaska normalnim ljudima poput tebe i mene u zemlje EU da rade ako hoce.

Cuj dokaze, sta ce nama dokazi, mi citamo izmedju redova. :)

Koji plakat? Onaj sto je genius prikazao? Plakat koji pokazuje realnost da milioni nekontrolisanih muslimana dokaze u evropu? 

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Млађони рече

Tramp hoce da dozvoli ulazak normalnih ljudi koji hoce da rade. Tramp strogo kaze HOCU DA SE OTARASIMO ILEGALNIH IMIGRANATA. DAkle oni koji nisu podneli zahtev za dolazak, vec su pretrcavali granicu. Znaci ako mislis da tramp hoce da ogranici dolazak normalnih ljudi onda silno gresis. 

Jedino je predlozio privremenu zabranu na dolazak novih muslimana. Dok se kongres ne dogovori kako ce da resi problem islamskih terorista i razlikuje dobre od losih. 

Eto sam si sebe pobio i sve one izjave da ja lazem i izneo dokaze.

Подели на овим сајтовима

Ne mislimo znamo. 

Da. Milo (N.B. gej mizogini anti-feminista, premda zabavan lik) je lik koga uvek slušam kada me zanima šta je dobro za žene i druge ranjive grupe.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, GeniusAtWork рече

Не. Ово јесте (кликни на "плакате" у мом посту, ставио сам линк):

5049.jpg?w=1920&q=55&auto=format&usm=12&

А 

I sta je kod ove slike konkretno Rasizam? 

Rasizam je reci da dolaze jos hiljade i hiljade muslimanskih izbeglica nemamo pojma ni ko su ni sta su niti ista znamo o njima, dacemo im da se nasele tu komforno bez ikakve kontrole, placecemo im socijalnu pomoc da ne bi pocrkali od gladi na ulicama a vec imamo muslimanske geto. 

Је л' они заслужују да се према њиховој земљи подигне зид - Трампове сулуде фикс идеје - или да се спречи по сваку цену имиграција њихових сународника и да се колективно називају криминалцима? 

Zid se podize za ilegalne migrante. Meksikanci koji dodju tamo legalno da rade, podrzavaju trampa. 
https://www.google.rs/search?q=hispanics+for+trump&safe=off&espv=2&biw=1366&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjjmprRzsHNAhUEWBQKHTwNAsoQ_AUIBigB

А ове слике и клипови што си ставио: ако будале хоће да праве шеријатске зоне по европским градовима, постоје институције које то треба да спрече. 

Pokusavali oni, ali dodje genius at work pa prica kako su rasisti. CAk se i jevreji bunili pa ih ucutkali. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Zašto niko od kolonija nije imao pravo da diskriminiše i bude rasista, te kaže 'ne možete vi, belci, da se uselite ovde kod nas i uzmete nam sva bogatstva'?

Samo zbog sirove snage i moći?

Tačno tako, nažalost.

1 hour ago, Paradoksologija рече

Msm, ako o tome pričamo, OK, ima čovek slobodu da bude od onih koji su razlog zašto svet sav u zlu leži - ali tu nema nikakvog 'prava' osim prava jačeg.

Naravno, to je zakon svih zakona ovoga sveta. Čak i u diplomatiji - pretnja nasiljem je osnov svega, bez obzira koliko iskreno deluje osmeh ili koliko srdačno rukovanje...

Nego, jel misliš da ovi SJWs vode Christian struggle ? :)

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Paradoksologija рече

Da. Milo (N.B. gej mizogini anti-feminista, premda zabavan lik) je lik koga uvek slušam kada me zanima šta je dobro za žene i druge ranjive grupe.

Ako ti oni silovanje po nemackoj od strane muslimana nije dosta, onda nikad nista nece biti. Cim ti napadas mila nekim ad hominem napadima, mizigoni anti feminista!?!?! (valjda smo svi mi antifeministi mizigoni! ) a ne ove statistike koje iznosi, svedoci dosta da si i ti utopljena u politicku korektnost. 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Млађони рече

Au brate mili, vi ste totalno razvedeni od realnosti, ako mislite da su islamski imigranti neki fini ljudi koji tu dodju da rade unapredjuju drustvo. 

Prosto vam je sve ispila mozak politicka korektnost. 

Iskreno ja i dalje ne mogu da poverujem kako ljudi ravnodusno ili cak sa odobravanjem gledaju na masovni upad pripadnika Sile polumeseca u Evropu. Ni Pariz prvi put, ni Pariz drugi put, ni Brisel, ni masovna silovanja nista ne moze da ih otrezni. Evo sad Orlando... Svi su fazonu - ma to su pojedicni, islam je religija mira koja voli homoseksualce i postuje prava zena i zalaze se za odvajanje drzave i religije i uci toleranciji.. Oni su tu da unaprede Evropu da rade i doprinose.

Kod ljudi koji su mladji od 30 god stvari su malo drugacije. Ako ih zanima ova tema uopste... sto je nekih 5 posto populacije. Jer koriste internet imaju siri izvor informacija pa ne mogu da nasednu kada B92 uslika uplakano arapsko dete i kaze "jao jadan decacic ajd da pustimo 10 miliona Arapa i da im damo welfare"

Uzgred .... :

Подели на овим сајтовима

Cuj dokaze, sta ce nama dokazi, mi citamo izmedju redova. :)

Koji plakat? Onaj sto je genius prikazao? Plakat koji pokazuje realnost da milioni nekontrolisanih muslimana dokaze u evropu? 

Znaci ipak imamo rasizam, cim su u pitanju ''milioni nekontrolisanih muslimana'' koji dolaze u Evropu. Neki bi rekli da uspostave kalifat, poput Zayrona, sad ne znam jel ti to isti mislis. Ali da se razumemo islam jeste gadna religija, koja teoloski nije puno drugacija od judaizma pa u nekoj moze se reci i hriscanstva, pogotovo ne ovog pravoslavnog, nego npr. kod nas svetosavskog koji je fundamntalisticki koliko i islamizam, pa opet niko ne brani Jevrejima i hriscanima da setaju okolo.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, pedja257 рече

Iskreno ja i dalje ne mogu da poverujem kako ljudi ravnodusno ili cak sa odobravanjem gledaju na masovni upad pripadnika Sile polumeseca u Evropu. Ni Pariz prvi put, ni Pariz drugi put, ni Brisel, ni masovna silovanja nista ne moze da ih otrezni. Evo sad Orlando... Svi su fazonu - ma to su pojedicni, islam je religija mira koja voli homoseksualce i postuje prava zena i zalaze se za odvajanje drzave i religije i uci toleranciji.. 

Ma da... a oni koji su protiv toga su rasisti, mizigoni, mrze zene. Vidis da njima nijedna statisitka ni cinjenica ne dokazuje nista? Ne znaci im nista. Cak i lazu da ljudi koji su protiv nekontrolisane imigracije da su protiv imigracije generalno. 

I ja im kazem dokaze "a nemamo dokaze citamo izmedju redova kroz politicku kampanju" 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Господин Дареалис рече

Tačno tako, nažalost.

Naravno, to je zakon svih zakona ovoga sveta. Čak i u diplomatiji - pretnja nasiljem je osnov svega, bez obzira koliko iskreno deluje osmeh ili koliko srdačno rukovanje...

Nego, jel misliš da ovi SJWs vode Christian struggle ? :)

Nikad nisam to rekla - ali bar me niko od dotičnih nije fizički porobio i oteo mi sve.

Ne razumem hrišćane koji otvoreno staju uz ono što je očito zakon jačeg, uprkos ekstremnoj nepravdi i patnji mnogih. Da ste bar sledbenici Fortune ili nekog sličnog božanstva, pa da skapiram kako živite sa svojom savešću.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Deja Vu рече

Znaci ipak imamo rasizam, cim su u pitanju ''milioni nekontrolisanih muslimana'' koji dolaze u Evropu. 

Muslimani nisu rasa. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

Nikad nisam to rekla - ali bar me niko od dotičnih nije fizički porobio i oteo mi sve.

NIje tebe, al jeste roknuo 50 pedera u orlandu, jesu silovali zemlje po nemackoj, jesu napravili od kophenagena grad sa najvise silovanja u evropi, jesu napravili "sheria zone" i muslimanske getoe. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...