Bokisha Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Млађони рече Al to se isto odnosi na vecinu danasnjih mladih ljudi. Zar nije sramna strast ono sta mladost srbije radi danas? Jel te vise brne da ti dete ne postane homoseksualac ili da ne postane neko ko ce sutra dan na kokainu u nekom grupnjaku da zavrsi? брине ме све што трује душу деце и одваја их од Бога и држи их у ропству непомјаника. само не знам на шта си конкретно мислио твојим питањем? Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Милосављевић?! Ееееј Лапис Лазули, Mилена КШ, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, Bokisha рече брине ме све што трује душу деце и одваја их од Бога и држи их у ропству непомјаника. само не знам на шта си конкретно мислио твојим питањем? Iako se slazem sa tobom da jedan broj transgeder ljudi verovatno jesu bolesni, u smislu da imaju psihicki poremecaj, to je izuzetna retkost u odnosu na mnogo svakodvnevnija, prisutnija trovanja duse koja mnogi ljudi oko tebe iskuse. Rekao bih da ste stroziji po pitanu tih "bombasticnijih" tema, nego svakodnevnih, tipa, alkoholizam. Evo ja sam relativno mlad momak, 28 godina, mogu ti reci da ne znam puno njih koji su transgender ali znam puno njih koji su ocajni, nasilni, bez volje, na granici teskog alkoholizma, bez ljubavi, bez srca itd. I o njima niko ne prica, svi pricaju o majoru heleni i ostalih 0.1 % populacije o kojima i ne znamo puno a ponasamo se kao da znamo sve. Дијана., Paradoksologija, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Џуманџи рече Милосављевић?! Ееееј Dzumandzi! <3 Mилена КШ and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 2 hours ago, Милан Ракић рече А да л` можда смета таквој особи? Cim budem hermafrodit odma cu ti javim Zapravo mislim da odgovor na ovo pitanje bio on "da" ili "ne" od nekoga ko nije hermafrodit je cisto nagadjanje.A istina moze biti i "da" i "ne",ako se gleda u odnosu na njegovu dusu i vecno spasenje,a opet moze da se gleda i u odnosu samo na ovaj prolazni zivot,tako da individualno je sve to.KOliko je lose reci "ne svi oni moraju da trpe svoju prirodu onako kako su rodjeni" toliko moze opasno biti i da se kaze "da svi oni treba da se operisu i zive tako kako se osecaju" Paradoksologija, kamila and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 4 minutes ago, Џуманџи рече Милосављевић?! Ееееј Ma prati iz offa sve vreme nego sad mu puko film pa nije mogao da se dalje suzdzava :P Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 2 minutes ago, Млађони рече Dzumandzi! <3 Добро нам се вратио, ђе с' ти 100 година?? :* Извињавам се на оффу, мора се Млађони, Mилена КШ and Снежана је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, *Jелена* рече Cim budem hermafrodit odma cu ti javim Zapravo mislim da odgovor na ovo pitanje bio on "da" ili "ne" od nekoga ko nije hermafrodit je cisto nagadjanje.A istina moze biti i "da" i "ne",ako se gleda u odnosu na njegovu dusu i vecno spasenje,a opet moze da se gleda i u odnosu samo na ovaj prolazni zivot,tako da individualno je sve to.KOliko je lose reci "ne svi oni moraju da trpe svoju prirodu onako kako su rodjeni" toliko moze opasno biti i da se kaze "da svi oni treba da se operisu i zive tako kako se osecaju" U principu slazem se sa tobom parcijalno. To su ljudi koji su dugo bili marginalizovani o kojima jako malo znamo. Ono sto treba da radimo jeste da ih slusamo, a ne da im sudimo. Da ih cujemo sta maju da kazu. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 2 minutes ago, Млађони рече U principu slazem se sa tobom parcijalno. To su ljudi koji su dugo bili marginalizovani o kojima jako malo znamo. Ono sto treba da radimo jeste da ih slusamo, a ne da im sudimo. Da ih cujemo sta maju da kazu. Taj rad.Mi realno ne znamo ni o cemu pricamo,pa makar da sam doktoriala na temu imati temperaturu a da je nikada nisam imala ja zapravo ne znam kako je to.A i da jesam kod svakoga je drugacije....tako da...sve u svemu zacin c. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, *Jелена* рече Taj rad.Mi realno ne znamo ni o cemu pricamo,pa makar da sam doktoriala na temu imati temperaturu a da je nikada nisam ja zapravo ne znam kako je to.A i da jesam kod svakoga je drugacije....tako da...sve u svemu zacin c. Ja sam sasvim slucajno prateci neke feministicke anti-feministicke rasprave po jutjubu naleteo na temu tih transgender ljudi. Ima ih raznih. Ima onih koji kazu da je to bila mentalna bolest koju su prebrodili, ima onih koji kazu da su zaista zene. Da su oduvek bili zene (muskarci). Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Млађони рече Rekao bih da ste stroziji po pitanu tih "bombasticnijih" tema, nego svakodnevnih, tipa, alkoholizam. јел мислиш ја лично за строгост?генерално сам схватио и претходни пост мени лично упућен. па ово није тема алкохолизам, а као што рекох мало пре'- брине ме све што трује душу деце и одваја их од Бога и држи их у ропству непомјаника тако да ја сматрам да је и алкохол једно од зла кад се злоупотрбљава..... а као што можеш да видиш и апостол каже ,,окренуше природно употребљавање у противприродно`` то може се применити и за цирку Млађони је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, Bokisha рече јел мислиш ја лично за строгост?генерално сам схватио и претходни пост мени лично упућен. па ово није тема алкохолизам, а као што рекох мало пре'- брине ме све што трује душу деце и одваја их од Бога и држи их у ропству непомјаника тако да ја сматрам да је и алкохол једно од зла кад се злоупотрбљава..... а као што можеш да видиш и апостол каже ,,окренуше природно употребљавање у противприродно`` то може се применити и за цирку Nisi me razumeo, ne pricam o tebi licno. PRimetio sam kod ljudi, generalno. razmisljam malo o svojoj proslosti, na toliko sam duhovnih problema nailazio nigde nisam video savet, pomoc itd. I toliko mojih drugova, drugarica, poznanika i poznanica plivaju u moru duhovnh problema. Nisu cak ni svesni. Bokisha је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Млађони рече Nisi me razumeo, ne pricam o tebi licno. PRimetio sam kod ljudi, generalno. razmisljam malo o svojoj proslosti, na toliko sam duhovnih problema nailazio nigde nisam video savet, pomoc itd. I toliko mojih drugova, drugarica, poznanika i poznanica plivaju u moru duhovnh problema. Nisu cak ni svesni. у цркву тражте Бога помаже 100% ја сам био тотална катастрофа у твојим годинама,без компаса додуше не баш у овим најновијим едицијама 21.века.....па у познијим повратник...али овде причамо о једном од многих отрова за душу....па дај да резимирамо ову тему ....а за друго почни па ће се укључимо.....или субверзивно би да заташкамо ову причу? Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 hour ago, -Владимир- рече Неке ствари не иду на силу . Не разумем. Шта на силу? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, Bokisha рече у цркву тражте Бога помаже 100% ја сам био тотална катастрофа у твојим годинама,без компаса додуше не баш у овим најновијим едицијама 21.века.....па у познијим повратник...али овде причамо о једном од многих отрова за душу....па дај да резимирамо ову тему ....а за друго почни па ће се укључимо.....или субверзивно би да заташкамо ову причу? Ne radi se o zataskavanju, radi se o tome da ja i ti ne znamo kolki je ovo otrov za dusu, i da nam ovakve price o kojima ne znamo puno kradu prostor o mnogo prisutnijim otrovima za dusu. I da u pravu si, ali kako doci do crkve? Koliko sami vernici olaksavaju otezavaju dolazak do ckrve? A ovu stvar se ne slazemo. Ovo nije "otrov za dusu" ovo je posledica otrovane duse ili nazalost, boloskog poremecaja. Sta je od ta dva - ja ne znam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука