Panthera Leo Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Ја никог нисам вређао али не постоји физички и психички полни део човека.Наиме кад Спаситеља у јеванђељу питају чија ће жена нека бити у царству небеском(а односи се на левиратске бракове)он дословно каже да се у царству Божијем неће женити и удавати него ће живјети као анђели Божији.Душа људска и Дух немају пола.Можда оно што се у исламу зове нефс или анимална душа као спој душе и тела.Али душа је једноставно бесполна.Мислим да би учесници форума требало бар да најпре прочитају св.јеванђеље по Марку јер је најкраће па да се онда упуштају у квазитеолошке дискусије.Поред тога сматрам да би учесници црквених форума требали бити заинтересованији за неке друге проблеме.Ако су сами заинтересовани за то могу само да им препоручим мог најбољег друга из основне школе и гимназије др.Иву Џепину који има приватну праксу за то у Загребу.У Хрватској то исто плаћа социјално али нико сем њега неће то да ради а он ради приватно тако да мора да се плати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 7 minutes ago, Panthera Leo рече Ја никог нисам вређао али не постоји физички и психички полни део човека.Наиме кад Спаситеља у јеванђељу питају чија ће жена нека бити у царству небеском(а односи се на левиратске бракове)он дословно каже да се у царству Божијем неће женити и удавати него ће живјети као анђели Божији.Душа људска и Дух немају пола.Можда оно што се у исламу зове нефс или анимална душа као спој душе и тела.Али душа је једноставно бесполна.Мислим да би учесници форума требало бар да најпре прочитају св.јеванђеље по Марку јер је најкраће па да се онда упуштају у квазитеолошке дискусије. Jesi, da ne quotam opet post, osim ruganja, pitaš se šta će oni, ili išta o njima na ovom forumu. Niko nema pravo na to, posebno ne neko ko se poziva na na jevanđelja, i legitimiše kao vjernik. Rekoh zamjeram, ali ne sudim ti...pričaš jer ne znaš. Mилена КШ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 26 minutes ago, Panthera Leo рече Ја никог нисам вређао али не постоји физички и психички полни део човека. Ne postoji fizicki polni deo coveka? 26 minutes ago, Panthera Leo рече Наиме кад Спаситеља у јеванђељу питају чија ће жена нека бити у царству небеском(а односи се на левиратске бракове)он дословно каже да се у царству Божијем неће женити и удавати него ће живјети као анђели Божији Zar smo vec u Carstvu? Ps.malo se salim ne zameri Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Не замерам ја сам то увек тумачио тако да је полност само телесна. kamila је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Мени је један паметан човек рекао да је чудо да сам жив шта сам све прошао али ова персона што ми замера да не знам ово о чему говорим, па хвала Богу да не знам, како то изгледа кад секу .Још да су ми то радили било би много.Па наши монаси и монахиње одричу се нормалне полности и живе ангелским образом,а ови су нешто посебно шта ли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Dobro ajde da razumemo to covek promeni pol jer se oseca kao neko drugi u sopstvenom telu. Ali da li je u redu ispravljati ono kako je Bog stvorio, jer promena pola je ozbiljna stvar za covekovu licnost, bar ovde na zemlji. Mislim kao i za homoseksualce, njihov je problem u glavi, a nije Bog pogresio - stvorio muskarca u zenskom telu, ili obrnuto. Panthera Leo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, kamila рече Mislim kao i za homoseksualce, njihov je problem u glavi, a nije Bog pogresio - stvorio muskarca u zenskom telu, ili obrnuto. Па јел` проблем у глави кад се неко роди као хермафродит? Шта онда? zuti car and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Око појма дегенерације на коме ми је замерено.Дегенерација значи смањивање,закржљавање,губљење функције.А ова одмах одсече.Можда ипак није добар израз. kamila је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 4 minutes ago, Panthera Leo рече Око појма дегенерације на коме ми је замерено.Дегенерација значи смањивање,закржљавање,губљење функције.А ова одмах одсече.Можда ипак није добар израз. Води рачуна како се изражаваш! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 7 minutes ago, Милан Ракић рече Па јел` проблем у глави кад се неко роди као хермафродит? Шта онда? Ma ja mislim da je najvise problem u selu kad se neko rodi kao hermafrodit,kad bi smo imali ljubavi Bozje u sebi ,i oni je osecali od nas prema njima,mozda ne bi ni zeleli da se menjaju fizicki mozda bi smo otkrili i nesto novo u ovom svetu,mozda bi bili ponosni na to sto jesu i ostvarivali se na neke druge nacine,Bogu je sve moguce,ali avaj ,selu smeta i pritiska i maltretira dok ne dobije sta je htelo i ne zali tudje duse Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Ја водим рачуна како се изражавам.Тај израз се не користи ни као псовка ни као погрда.Тако се прича и са малим дечацима.Било жалосно да не постоји српска реч за то ,а да се одмах не сматра за псовку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Све се може разумети али не може се све оправдати- Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 8 minutes ago, Милан Ракић рече Па јел` проблем у глави кад се неко роди као хермафродит? Шта онда? I u glavi i u glavi sigurno, takvi imaju jos milion problema i u telu i u psihi. Nije ovde samo problem pola, takvi ljudi uopste nisu kako treba nikako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 7 minutes ago, *Jелена* рече Ma ja mislim da je najvise problem u selu kad se neko rodi kao hermafrodit,kad bi smo imali ljubavi Bozje u sebi ,i oni je osecali od nas prema njima,mozda ne bi ni zeleli da se menjaju fizicki mozda bi smo otkrili i nesto novo u ovom svetu,mozda bi bili ponosni na to sto jesu i ostvarivali se na neke druge nacine,Bogu je sve moguce,ali avaj ,selu smeta i pritiska i maltretira dok ne dobije sta je htelo i ne zali tudje duse А да л` можда смета таквој особи? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 2 minutes ago, kamila рече Nije ovde samo problem pola, takvi ljudi uopste nisu kako treba nikako. Па онда најбоље да их пострељамо! Ау брате... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука