pokajnik83 Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Априлилилилилииииииииииии.......... 319.gif klapklap И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Их бре покајник83 таман сам се обрадовао ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Априлилилилилииииииииииии.......... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Човече, умал да ме стрефи срчка! 4chsmu1 Понадах се... bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 E stvarno svaka čast... Reko' evo i nas Bog da pogleda... kad ono bliss jeeee ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Бог да те погледа да би Тадић поднео оставку? Не дај Боже. bliss jeeee Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Свака лаж која се довољно пута понови постаје истина: Тадић поднео оставку! Тадић поднео оставку! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Свака лаж која се довољно пута понови постаје истина: Тадић поднео оставку! Тадић поднео оставку! Ја нисам слагао Машо, нашалио сам се...али ћу се придружити Тадић поднео оставку, Тадић поднео оставку... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 nasela isus-sinai Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 I ja nasedoh!A on sutra ide i na sluzbu u katolicku crkvu,eh...Nemam nista protiv njih,ali im ne bih usla ne znam za sta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 ........Хахахахааааахахаха... такође сам преварен овом шалом. А уједно сам и разочаран што је то само шала isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 I ja nasedoh!A on sutra ide i na sluzbu u katolicku crkvu,eh...Nemam nista protiv njih,ali im ne bih usla ne znam za sta... Хм, за спас нечијег живота,можда? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Иначе,шала је екстра- пренеразио сам се кад сам прочитао јутрос! 0102_laugh 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Браво покајниче! 0102_laugh 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Браво покајниче! 0409_feel klapklap 0102_laugh 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Добра ти моша,брате! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука