feeble Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Браво Администраторе! Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 ne,bravo 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Он се тако брине за, за, за... равноправност међу народима. 319.gif БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ја хтео да направим шалу, кад оно расправа испала...Е јесмо чудан народ, као, вапимо за смехом, а када имамо прилику за то ми скренемо на политику... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 0110_hahaha algabacaju 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ванда Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 "И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 pa ili ili im nacrtati kako treba laie_14 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 bliss jeeee blessyou 0442_feel 0442_feel Мајсторски! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 axaxaxa bliss jeeee blessyou 0442_feel "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 bliss jeeee blessyou 0442_feel 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Kako ste me nasamarili, ne mogu da verujem. Kad sam pročitala naslov teme, bila sam šokirana. Rekoh, pa kako ja nisam čula ništa o tome? blessyou 0442_feel harp Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Таки смо ти ми blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Kako ste me nasamarili, ne mogu da verujem. Kad sam pročitala naslov teme, bila sam šokirana. Rekoh, pa kako ja nisam čula ništa o tome? blessyou 0442_feel harp Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука