Маша Написано Мај 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Има у свакој радњи здраве хране, тј макробиотичке у Бгд. Може и да се наручи: http://www.biospajz.rs/katalog/pirincani-slad-250-ml.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 пс синоћ сам иначе исповраћала душу, јер сам јела јагоде са белим шећером, а бели шећер је чиста киселина. Е реко' неш мајци више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Има у свакој радњи здраве хране, тј макробиотичке у Бгд. Може и да се наручи: http://www.biospajz.rs/katalog/pirincani-slad-250-ml.html Баш ћу да кажем жени за тај перинач. Надам се да има тога и код нас у Јагодини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 пс синоћ сам иначе исповраћала душу, јер сам јела јагоде са белим шећером, а бели шећер је чиста киселина. Е реко' неш мајци више. Једеш јагоде сас шекер? Ма дај... квариш јагоде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Их, само да се не мучим. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Mislim da bas ovde prica o tome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПЕЛАГИЈА Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Против шећера у крви помаже следеће: свила од кукуруза: кува се вода (да прокључа), у воду сипати једну кашику кукурузне свиле (има у биљним апотекама), оставити око 5 до 10 минута да стоји и процедити. Затим пити. Пије се једом до три пута дневно (како ко жели) -после јела бар сат времен чекати па онда то спремити. ТО ми је помогло. Оно што ми је још помогло против шећера у крви је следеће: капи DIABETIN од Радише Тошића из Јагодине. Сада не пијем никакве лекове, само те капи сат и по после сваког јела, од 25 капи до 50 капи (у зависности колки је шећер кад измерите први пут пре коришћења тих капи. Скине шећер само тако (треба најмање 2 недеље коришћења да се човек увери у то -бар ја и многи други су се уверили) -тако да сада ретко када имам шећер.......... Само кад ме нешто или неко насикира па се потресам због нечега......... Ево његове странице на интернету: www.lecenje-biljem.com (у поверењу, он је лечио Патријарха Павла и оца Тадеја и многе друге, те тако да има још и благослов Цркве). На страници можете наћи све информације. Свако добро. ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ, УТЕШИ МЕ ПРИСУСТВОМ ТВОЈИМ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 Лоше стране слаткиша „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука