Тавита Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Не знам како се одрећи силног шећера... Узела сам неку дијету... на своју руку... Има да ме нема,сад бих на колаче 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Ај захвати мало ове моје бакљаве од сувих шљива и ораха, ја појела једно парче и смучило ми се колико је слатко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Ај захвати мало ове моје бакљаве од сувих шљива и ораха, ја појела једно парче и смучило ми се колико је слатко. Хоћу вала мало 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Пошто су моји пореклом изБосне, ја волим пите, а ово је та од које ће Тавита узети парче ал пссст Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Их како фино изгледа 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 пс а једна др, која је једва преживела метастазу, рекла ми је да се шећер претвара у киселину која једе калцијум, тј кости, зубе, ... Икс пута је боље конзумирати јечмени слад, малтекс, фруктозу, од белог шећера. О отрову аспартаму да не причам. Апсолутно! Једна од чувених "пет белих смрти" је и овај бели шећер који многи моји познаници ждеру као суманути. Mi se znamo? 0102_laugh 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Али како му одолети.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Пошто су моји пореклом изБосне, ја волим пите, а ово је та од које ће Тавита узети парче ал пссст ау машо, свака част! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Па ви стварно нисте фер. Правиш Машо баклаве а не зовеш ме Ја сам стварно универзални ждерач слатког. Ако имате нешто слатко у кући да вам не треба само позовите мене. Иначе сазнао сам разлог што сам константно надувен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Пошто су моји пореклом изБосне, ја волим пите, а ово је та од које ће Тавита узети парче ал пссст ау машо, свака част! 0202_238znasli ,imasli volje da ostavis recept od ovoga iz tepsije hmhmhmnjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Изволте ги http://www.coolinarika.com/recept/baklava-sa-suvim-sljivama пс боља је класична бакљава Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Изволте ги http://www.coolinarika.com/recept/baklava-sa-suvim-sljivama пс боља је класична бакљава Да знате само какву баклаву праве муслиманке за бајрам 0202_238 0202_238 Чиста 5. Једна ми је рекла да су правили баклаву са кекс-Плазма испало је супер http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Изволте ги http://www.coolinarika.com/recept/baklava-sa-suvim-sljivama пс боља је класична бакљава nije losa za prvi put ispala hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Изволте ги http://www.coolinarika.com/recept/baklava-sa-suvim-sljivama пс боља је класична бакљава Да знате само какву баклаву праве муслиманке за бајрам 319.gif 319.gif Чиста 5. Једна ми је рекла да су правили баклаву са кекс-Плазма испало је супер daj recepte od tih dobrih baklava pitaj ako imas volju .,volim baklave Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Управо сам појела 100 гр чоколаде са љешњацима и сухим грожђем. Кајем се 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука