Panthera Leo Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Шта хоћете да кажете тиме да немају НАТО не разумем.НАТО нема Цркву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 3 minutes ago, Panthera Leo рече Шта хоћете да кажете тиме да немају НАТО не разумем.НАТО нема Цркву. Misliš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Знам ако они неком командују онда то није Црква. А не разумем зашто говориш у шифрама и наговештајима није ово песничко вече. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 10 minutes ago, Panthera Leo рече Знам ако они неком командују онда то није Црква. А не разумем зашто говориш у шифрама и наговештајима није ово песничко вече. Ма јесте црква и комунисти су командовали РПЦ па је била црква и командовали су СПЦ па је била црква и турци су командовали Фанариотима па је опет била Црква, нема то везе јер је и Василеос командовао у Византији цркви и опет је била црква. Јбг ја сам мислио да је песничко вече Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 32 minutes ago, Жељко рече Па грчићи су променили ред вожње јбг Није то толике године него толики векови и толико нерешених проблема и онда се Цариград и Москва нађу да изигравају Цариград и Рим. Сад тек разумем Римљане што су се оЦијепили Од Грка су Словени и примили хришћанство, није ред да се игноришу. Мајка Црква је Мајка Црква. Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Управо сада, Marjanovic рече Од Грка су Словени и примили хришћанство, није ред да се игноришу. Мајка Црква је мајка Црква. Мајка је мајка али је маћеха маћеха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 19 minutes ago, Marjanovic рече Од Грка су Словени и примили хришћанство, није ред да се игноришу. Мајка Црква је Мајка Црква. Па јесте, али шта се све издешавало са Грцима и шта су све и како они сами роварили испод жита...Читава политика у време нашух устанака и пујдање Руса је било њихово масло. Па кад је сам Карађорђе вапио Русима "дајте нам неког вашег Руса а не ове Грке", због чега је од Руса (због Грка) и зазирао. И не само он. Није џабе она филмска реченица коју изговара Берчек тумачећи улогу Милоша: "Чиниш 'волико, 'оће Грци туђим челом зид да пробију". Баба and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Јун 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 1 minute ago, Ђоле Пролеће рече "чиниш 'волико, 'оће Грци туђим челом зид да пробију". То мора да је Коџа Милош сочније рекао RYLAH and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 5 minutes ago, александар живаљев рече То мора да је Коџа Милош сочније рекао Има и додатак, у наставку те реченице, ал је бРезобразно, није за форум. RYLAH and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Udruzenje Postanje Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Ako je namera sabora i namena zasedanja da bude Vaseljenski i bice, jeres ili raskol ili deo celine ili deo istine .., delic naduvan da izgleda kao celina ili cela istina i treba malo ti naduvani baloni da se izduvaju da ne bi prsli od daljeg naduvavanja. Najbolje da dodju na sabor i izduvaju se. U sustini sve su ovo odluke sinoda i poglavara kao odluke predsednika vlade sa zasedanja ministara kao konstrukcije sistema vrednosti piramide po kojoj se vodi slepac sa slepcem a obrnuta piramida starca Siluana koja nosi a ne vodi je ona koju nosi i Hristos kroz ad u vaskrsenje. Valjda ce u njegovu konstrukciju barke ladje i nojeve barke da se ukrcaju svi apotoli pozvani na sabor i po buri i hodeci po vodi александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Па мењају се ствари видиш Бугарска је члан НАТО,Грузини су блики па не иду.Бугарски председник даде изјаву да неће да ратује за НАТО.Ти си стварно помислио да је песничко вече.Комунисти и турци се нису мешали у догматске ствари а цареви су ипак били верници.Ево пре пар дана Руси су испалили балистичке ракете Искандер на Турску па сви ћуте.Идем мало да гледам арапске и Иранске агенције да се информишем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Udruzenje Postanje Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Павле стаде међу њих и рече: Требаше, дакле, о људи, послушати мене, и не отискивати се од Крита, па избегнути ову муку и штету. Баба and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Не постоје никакве догматске, канонске и друге разлике међу православнима (било да су у питању Руси или Грци) да би дошло до неког озбиљног раскола. Политичких, националних и других разлика ће увек бити. Истина, и те разлике могу да доведу до раскола, али они се лакше превазилазе, то смо већ видели кроз историју. Џуманџи and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 2 hours ago, Marjanovic рече Не постоје никакве догматске, канонске и друге разлике међу православнима (било да су у питању Руси или Грци) да би дошло до неког озбиљног раскола. Политичких, националних и других разлика ће увек бити. Истина, и те разлике могу да доведу до раскола, али они се лакше превазилазе, то смо већ видели кроз историју. Ма колико ми данас мислили да је кључ раскола 1054 био искључиво теолошки те разлике теолошке између КАтолика и Православних су и данас после 1000 година минималне да се не би могле превазићи. Поента баш јесте у политици. RYLAH and Zayron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 9 hours ago, Ђоле Пролеће рече Па јесте, али шта се све издешавало са Грцима и шта су све и како они сами роварили испод жита...Читава политика у време нашух устанака и пујдање Руса је било њихово масло. Па кад је сам Карађорђе вапио Русима "дајте нам неког вашег Руса а не ове Грке", због чега је од Руса (због Грка) и зазирао. И не само он. Није џабе она филмска реченица коју изговара Берчек тумачећи улогу Милоша: "Чиниш 'волико, 'оће Грци туђим челом зид да пробију". И не само то него је Хетерија(грчка тајна организација) под командом Енглеза побила све вође устанака по Балкану. Није макнут само Карађорђе како ми мислимо и наводно због злог Милоша, већ су у том моменту убијени сви вождови, пошто Енглезима није одговарао уплив Русије на Балкан. Више им је одговарала Турска као уосталом и данас. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука