Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Само ако  знају  да  везу  као  мој  комшо,  чика  Милутин. Има 82.г.  а  кувао  је  купус  на  Труби

ове  године. Иначе  и  хекла, плете џемпере, баш  сам  узела  неке  мустре  од  њега.

Драгачевац, вредан  као  чигра.

Ово  ти  је  њему  примерено, а  бакице би  могле  само  да  му  опреду  вуну, мада и то ради...

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Ma sejo moja moram malo da begam u ove teme, nekako je među vama mnogo bezbrižnije a i niste namćori ko neka brača.

Da vezem n'umem niti da štrikišem, ali umem da kuham i da peglam od tih ženskih "posliča". Pa ako je to dovoljno za kvalificiranje u Kolo of sisters ŽRU, ete me..

staniiiiiii

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ма  сасвим  довољно  за  почетак. Можеш  нешто  и  да  научиш... бесплатно  је...

а  и  корисно... 0110_hahaha staniiiiiii

:cheesy:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Sejo mila kakve su ovo fotografije  klapklap bendoff 0442_feel - obradovah svoje oči.

Vladane kako napreduje pletenje?  sFun_bat E zamisli sanjala sam te noćas (za širi auditorijum, čovjeka nikad nisam vidjela i nemam pojma kako izgleda  dada)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

U,Mileva a ja od VSI- ja naručila one vunene pletene,čarape za zimu,još davno  0442_feel interesuje me da ti nije u snu rekao da li ih je možda ispleo.Prođe zima već  0442_feel Nego di je taj čoek,nema gi nešto da nas zasmejava? 0442_feel

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Moра  да  је  у  Стамболу  на  Босфору, тамо  је  топлије  ових  дана. Уме  он  и  одатле  да  се  јави.

prst ka dole

Подели на овим сајтовима

Misliš u Turskoj,u prevodu?Pa mora povremeno i u tasbinu,a kud ćeš bolje nego zimi,kada je ovde mraz udario na sve strane.Kad mu Esma i Fata,li beše,zakukaju,mora da ih vodi u toplije krajeve.Nadam se da će da nas se seti,kad bude kupovao rahatluk ( lokum) i alvu  4chsmu1 a,možda donese i poneku rukotvorinu iz Stambola grada.Nadam se da Milevin san nije proročki,bilo bi baš nezgodno da jeste  greengrin prst ka dole smej.gif

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Постављена слика

Сејо  Милева, нађох  на руском сајту  ове  мустре за  рад икона  перлицама, али  видиш  како имају

мустру  и материјал све  скупа  се  купује, као  код  нас  мустре  за  гоблене.

Онда  је  лако  урадити  иконицу.

Врло интересантно !
Подели на овим сајтовима

Шта,ко,где,кад ? Не видм да Милевче негде описује сан, само спомиње да је сањала ВСИ (или ти селе Анастасија знаш нешто више него ми ? ) .

Подели на овим сајтовима

Шта,ко,где,кад ? Не видм да Милевче негде описује сан, само спомиње да је сањала ВСИ (или ти селе Анастасија знаш нешто више него ми ? ) .

4chsmu1 smej.gif  prst ka dole Znam detalje A sad ću da se pravim važna što znam.Za detaljne informacije obratite mi se na pp  greengrin
Подели на овим сајтовима

Сад и ја знам детаље  4chsmu1 :bla: 4chsmu1

:bla: Samo ne javno,neka bude tajno,bez obzira što će jednom sve tajno,da postane javno.VSI mora da žestoko štuca sad tamo u Stambolu. smej.gif 0102_laugh
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...