Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Molitva:

O, Sveblaga Zastitnice roda hriscanskoga, majko Onoga Koji sve drzi desnicom Svojom, Hrista Boga nasega! Izlij na nas milosrdje i dobrotu Njegovu, da se ne uplasimo vidljivih i nevidljivih neprijatelja, kao sto si rekla onima koji se u Tebe uzdaju: Ja sam sa vama i niko ne moze protiv vas!

Sacuvaj Svetu istinitu Pravoslavnu Crkvu i obitelj nasu od raskola i jeresi i postavi temelj pokajanja naroda naseg. Povrati Svetu Rusiju na put prave vere, darovan joj od Boga, da se ispuni tamjanom molitava i rascveta kao poljski ljiljan; da pozivimo u poboznosti i cistoti, uvek cuvani Tobom od iskusenja antihrista, najezde tudjinaca, medjusobnih sukoba, zemljotresa, ognja, gladi i pomora, od iznenadne smrti, razdora u porodici; monahe ukrepi i spasi nas, Precista, jer se uzdamo u Tebe, po onome sto si rekla: ja sam sa vama i niko ne moze protiv vas!

Moli se za nas, Presveta Vladicice Bogorodice, Gospodu Bogu nasem, Koji miluje i spasava, da nas ne ostavi nezasticene i da nas primi u Carstvo Svoje, jer je i On Sam kazao vernima Svojim: Ja sam sa vama i niko ne moze protiv vas.

Njemu prilici slava, moc, cast i poklonjenje, sila i velicina, Ocu i Sinu I Svetome Duhu, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.

PRED OVOM IKONOM SE MOLIMO ZA NEPOSREDNU ZASTITU PRESVETE BOGORODICE.

Подели на овим сајтовима

Neka  Bogorodicaaaaaa uvijek bdi nad tobom i neka te čuva, i ovo ubroji u dobra djela sestro mila. Hvala puno, za koji minut postavljam u molitvenik. Mila moja bendoff

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Hvala, evo 319.gif jutarnja prva;)

Ne mùogu da se snadjem, gde se nalazi molitvenik?

I je l' neko video Magdalenu?

Овде се сејо налази  молитвеник! :drugarstvo:

https://www.pouke.org/forum/index.php/board,141.0.html

Подели на овим сајтовима

Lako je urediti kad imaš šta urediti,  Just_Cuz_19

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Evo za moje seje, i za braću ako koji zaluta ovdje  0102_laugh. Inače pravila sam slične kuglice, tj. iste samo sam ih prelila čokoladom, i čokoladnim mrvicama, i izgledaju poput bombonjera. Nadam se da će vam se dopasti  smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Što je lepo ovde zalutati  smej.gif Pozdrav  0102_laugh Ove kuglice mi se veoma dopadaju,ali veoma.Uzeću od svake po dve! ;)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Samo se posluži, ali upozoravam te kalorične su ali baš  0102_laugh, mada ti nemaš probleme sa težinom zato samo navali. Još da mi je Marina ovdje da popijemo kavicu sve tri.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

He,he,he...ponekad bih volela da imam problem sa težinom,možda bi me to nateralo da STANEM u svom pohodu na tamanjenje slatkiša u količinama koje samo Bog i ja znamo.  0102_laugh smej.gif A kafa da pijemo nas dve,a Marina ako dođe poslužićemo je.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ja i Marina se jako rijetko viđamo ovdje  0102_laugh, jer ona se javlja ujutro, a ja sam više noćni tip, što mi smeta, ali šta da se radi. Pa mi nedostaje. Šta pijemo nes, kapućino, čaj ili domaću kavu?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

http://www.coolinarika.com/slika/453264/

A kad završimo s kuglicama onda ćemo navaliti na:

Постављена слика

Možda se i uselim u jednu ovakvu  0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Može turska ili štagod po tvom izboru.Ne biram,samo da je kafa. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...