Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Narode noćas oko 3.30h polazim ako Bog da u Đunis, pa me neće bit 2-3 dana. Misliću na sve vas, a ko bude išao tamo obavezno da mi se javi.  0102_laugh

Hvala seko!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Јој, како добра кафа са шлагом !

Па ти си, сестро Милева, решила да ми сви набацимо по коју килу  0102_laugh

Мени дете малопре исповраћало цео кревет, добио напад кашља и вратио сву храну коју је пола сата пре тога појео...

Подели на овим сајтовима

0102_laugh jadničak maleni.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Narode noćas oko 3.30h polazim ako Bog da u Đunis, pa me neće bit 2-3 dana. Misliću na sve vas, a ko bude išao tamo obavezno da mi se javi.  0102_laugh

Срећан пут,да ти буде лепо и да нам се вратиш пуна позитивних утисака и емоција  starece

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Hvala seko!

Е лепо,лепо,такође и моја мајка иде и ја бих само да није радни дан!

Помоли се за све нас и срећан ти пут!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Hvala seko!

Mi se , ako Bog da i vidimo, MILEVA SAMO ZA MEEEENEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! starece eheeeej https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0304_smile4.gif
Подели на овим сајтовима

Цитат

Hvala seko!

Срећног  ти  пута  драга  Милева!

Пресвета нека вас све  чува! Слава  јој и милост!

Подели на овим сајтовима

Evo i mene...Malo izmucene...Cerkica upalu uva dobila,pa na antibioticima.Nismo ovo do sada imali,bas je bilo tesko gledati dete da gori od temperature,a nista ne pomaze,a nista nece da jede,a sto je pojela,sve povratila...Sada je bolje,ali i dalje mora da pije sirupic...Mileva,pomoli se i za malu Georginu...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Evo i mene...Malo izmucene...Cerkica upalu uva dobila,pa na antibioticima.Nismo ovo do sada imali,bas je bilo tesko gledati dete da gori od temperature,a nista ne pomaze,a nista nece da jede,a sto je pojela,sve povratila...Sada je bolje,ali i dalje mora da pije sirupic...Mileva,pomoli se i za malu Georginu...

Гледала сам своје чељаде пре три дана како три дана гори од температуре која само шета на релацији 39-40 и вала ми се желудац узнемирио од сикирације.

Много је то стреса, кад је дете болесно...

Надам се да ће што пре оздравити  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...