Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Ma nema grčeva,nego mi se stalno čini kao da si nedorečen,mislim šta god da napišeš.Reci batke šta te muči?

Јој, па не мучи ме ништа. Што би ме мучило? Па, верујући сам.

Verujući sam...Pa i ja sam,pa kažem šta imam da kažem,sa posledicama ili bez.A ti si mi uvek nedorečen...Radiš li negde ili čime se baviš,mislim uopšte,u životu?

Дидо, то је већ приватност. Што је сад то битно?

Подели на овим сајтовима

Znala sam da ćeš tako da mi odgovoriš,ali pazi kad sam znala...Pa reko si mi da te bitam bilo šta,ja pitah,al eto...

Da,ZAZ je superiška,ne treba prevod kad je nešto ovako lepo...

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Znala sam da ćeš tako da mi odgovoriš,ali pazi kad sam znala...Pa reko si mi da te bitam bilo šta,ja pitah,al eto...

Али неодмерено је дирати у приватност. То човек ако жели каже.

Не треба га притискати. Грубо је.

Подели на овим сајтовима

Али неодмерено је дирати у приватност. То човек ако жели каже.

Не треба га притискати. Грубо је.

Ok.Nisam te pritiskala,niti bila gruba,niti mi je to bila namera.Samo postavila obično pitanje i izvini za to. 0205_whistling

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Dido samo da te pozdravim,odoh malo leđa da ispružim,dosta je bilo. 0205_whistling

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Dido, dobar je nash brale-Rale, on bi da pricha ali vishe voli da slusha, taki je  dada

dakle..i josh jednu subotu sam ustala u 06h samo zato sto znam da MOGU DA SPAVAM DUZE DANAS... nesiguran

ovo mi se redovno deshava....cele nedelje ceznem za onim dodatnim "hrk"-om, kako dodje vikend ja se od srece probudim u praskozorje...strashno..muzika TUSH....

Подели на овим сајтовима

• Гости

oooooooooooooooo neko je tuj  0409_feel bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee a ja mislio da niki nema  bliss jeeee

evo tek sada da se skrasim za komp i da vidim šta se radilo dok sam bio odsutan.

Čim sam danas stigao iz BGa morao sam da obavim svoje poslove pa zato me nije bilo!

Kako si mi sekana tuzansmajli8904

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...