Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Хајде онда да попијемо једну кафицу и проћаскамо.

Најпре да се прво представим : зовем се Виолета, имам 33 године, самохрана сам мајка два дечака Гаврила и Михаила. Живимо у Београду.

Завршила Факултет политичких наука, радим у Центру за социјални рад.

Певам у хору једне београдске цркве.

Музика ми је, поред књига, најомиљенији начин попуњавања слободног времена.

То је било по мало уопште о мени.

Тренутно одмарам и чекам да ми се пробуде клинци.

А ви шта радите тренутно ?

Подели на овим сајтовима

Ја срећом не морам да се бавим зимницом, јер моја мама то обавље сваке године.

Додуше, ја ни не једем много ни ајваре ни поврће из туршије, таманим, додуше, џемове.

Али волЕм кад замирише печена паприка  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Zasto ne dodjes da ti pokzem moj sporet na drva  eheeeej

bendoff 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Ja volim da ostavljam imnicu ali ne SAMO paprike...Moja cerka se raduje doduse onom sarenilu ali gde god pogledam po kuci nadjem jednu semenku i onda tako idem, idem....semenka, opet id....semenka...pa podjem semenKE..I tako...

Подели на овим сајтовима

Драге  моје  радо  бих  вам  сервирала  врућу  кафицу, али  тренутно ми  нешто  блокира комп, па

не  могу  да  пребацујем  фотке, али  да  вам  пожелим  бар  као  и  себи  мало  одмора уз  једну  миришљаву  кафицу...срк... bendoff

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Evo izvolite drage moje dame. Izaberite koja vam se sviđa. Nadam se da ima za sve. Uživaj draga moja Violetice, a tebi Marine šaljem pp, vezano za Đunis. Ljubim vas sestrice. prstgore

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Јооој, што су добре ове кафице !

Е, Милевче, стварно си домаћица врх !

Марина, да набавиш једну кокош да иде по кући и скупља семење - то ти дође најјефтиније  dada (ако изузмемо рибање тепиха од кокошјих "крајњих продуката варења"  sHa_sarcasticlol

Ја прошетах са клинцима, сад је мали заспао, а велики опет са бабом у скитњу.

Реко' да свратим да попијем гутљајчић, прија ми ово друптво овде у женској каВани  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

:cheesy: 4chsmu1 :) Navrati češće mila.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Добро вече  bendoff

Касно је за кафицу, али ако неко хоће чајић пред спавање  :) 1204_drink 1204_drink:)

Моји клинци заспаше, изем им слинаве носиће, а ја мало да излуфтирам мозак, па одох и ја да се собалим у кревет.

А ви како те ?

Подели на овим сајтовима

Hvala na pitanju, dobro je, malo umorno - ali hvala Bogu za sve. E baš prija ovaj tvoj čaj. Pohladno večeras, a ja zimogroživa brrrrrrrrrr. Ljubi dječicu za nas. :)

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Prije smo imali jednu sestru koja je imala je jednu sličnu temu, i tamo su svi nekako dolazili stalno na kafu. Elem, ona je otišla prije nekoliko mjeseci, i nekako to više nije bilo to, šta znam, vidim poslije toga se žene rjeđe okupljale, ali ja vjerujem da ćeš ti malo razmrdati ovu temu.

Постављена слика

Posluži se, nadam se da voliš  :)

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Сестро Милева, па ти си видовита !

Моји омиљени слаткиши !

Ја сам мало глупа  crvenilo, н'умем да поставим слику у пост, почастила бих те неким лепшим чајем и колачима.

Подели на овим сајтовима

Ево и мене на чај,а и не колаче...волим колаче много... 0110_hahaha.Нарочиро рафаело.Како сте ми сестре драге? crvenilo

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Evo izvolite drage moje dame. Izaberite koja vam se sviđa. Nadam se da ima za sve. Uživaj draga moja Violetice, a tebi Marine šaljem pp, vezano za Đunis. Ljubim vas sestrice. crvenilo

Jel zna neko kako se prave te figure u kavu. Vidi se na drugoj slici neka slamcica.

0110_hahaha klapklap klapklap klapklap

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...