Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Е и ја умем да штрикам али хекланје не знам.Волим да штрикам,смирује. .please.  Поздрав Малина  .please.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Поздрав свима. И ја сам ту.

.please.

de si malince...kako je ... bas mi je drago sto si svratila

nego devojke vecerasnja tema je rucni rad

pa izvolite

da cujem cime se bavite?=??

p.s.marti ljubavi mozes i ti da se ukljucis u diskusiju

Љубави ,

још мало па бегам - баш сам уморан...

Подели на овим сајтовима

dakle znas od svega pomalo al ne primenjujes...

tako i ja nekako

znam da pletem.. (samo ne znam da pocnem  .please.) heklam, vezem,

u poslednje vreme sam pocela sama da preuredjujem haljine..skracujem suzavam i slicno...

racuna li se to...

Наравно да се рачуна, то преправљање, скраћивање и сужавање је најкорисније.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Ja dosla na kafu :), ali cu izgleda morati da zbrisem, jer se ne bavim rucnim radom 0442_feel, moja mama je krojacica, i ta sivenja, prepravljanja..je ona radila, mene to nije povuklo, mama nije nista forsirala i eto.., e, sad, posto ne zivimo vise u istom gradu, ili: ostavim dok se ne vidimo pa mi uradi ako ima sta, ili tetka ovde priskoci u pomoc, krojaci mi skupi, ili ziveli Kinezi 0442_feel

Ma ne bih imala ni vremena od posla i posla po kuci, van toga vise volim da citam i sl

Подели на овим сајтовима

И сама  сам  ти  таква, мислим, мама вешта  била  у рукорадима, а ја  стално са књигом, и зато ми

је  жао  што нисам вичнија.

Треба увек нешто да се доради, или преправи, а ја не умем. Знам само да имам  ћерку да бих јој лагано помогла да  научи основно, да зна све.

Чини  ми  се  ипак  да  је  драгоцено  то,  да  друге  подучимо да  са  миром  и  истрајношћу  радосно и

заинтересовано  гледају  у  људе  и  свет  око  себе, и  онда  се лако  сазнаје  и  учи, напредује  у  способностима  и  самопоштовању  које  је  поребно  за  напредак  у  сваком  послу.

:)

Подели на овим сајтовима

kuc-kuc.Ima li koga?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

о, Милевче, па ту си...ево и мене мало...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ja reko' ovaj kutak zamro, šta ima sele kako si mi? confused1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ево села мало за комп пред спавање да се опустим...а ти? радиш ли сутра?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ne radim više sele. Putujem sutra pa moram da se spremam u krevetac, pričaću ti kad se vrnem, 7896634 i laku noć

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

ок, лепо спавај и јави се... 7896634

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Čim se vrnem hoću greengrin

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...