Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Dakle prvo Malinče pa Gloriče...ček da vidim ko im pasuje  dada ;)

Ajde dajte iznesite predloge na sunce  0442_feel prstgore crvenilo

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

E da Dragi na njega sam zaboravila.Ma mrka kapa SVI KUKAJU NEOŽENJENI NEMAJU DEVOJKU,NJA,NJA,NJA...a ovamo kad treba svi se junaci razbežali...pih  dada

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Предлажем да Агенција ''Селотејп'' има три категорије клијената:

МУВА - досадни к'о муве зунзаре

ПЕРО - само перушка му фали па да полети

ТЕШКА - тешко оној која се за њега у'вати

као и три фазе спајања

СПАЈАЛИЦА - угаси се светло па, ко шта напипа

ЗИХЕРНАДЛА - венчање на брзу брзину са све кумовима, ђевером и старосватицом, са обавезним бацањем сита на кров

ШТИПАЉКА - фаза у којој се осећаш као кад једва чекаш да ти скину штипаљку са прста

4chsmu1 dada ;)

mnogo mi se dopada ovo  0442_feel

a pogotovu zihernadla crvenilo

Evo ljudi prve kandidatkinje...Anči molim te,preduzimaj stvari  prstgore 4chsmu1

samo da vam osvezim secanje... ja sam srecno zaljubljena zena

stupido

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Evo ljudi prve kandidatkinje...Anči molim te,preduzimaj stvari  ;) 0442_feel

Dida, kako stoje stvari, kandidati su problem, čim se spomenuo brak, svi se razbežali.

Pa previše se bave politikom i drugim nepotrebnim stvarima.

Neće ljudi obaveze. Pošteno...

dada

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Pa i ne moraju,ko ih šiša...u realnom svetu van neta ima ih dovoljno,ja se uverila  ;) dada

Подели на овим сајтовима

Pa i ne moraju,ko ih šiša...u realnom svetu van neta ima ih dovoljno,ja se uverila  0442_feel dada

Pa, takve kandidate i tražimo.

Dođi kod mene ima odma da nađemo,da biraš,ovako na daljinu lečka nezgodno ali ako dođeš...e to je već druga priča  ;)
Подели на овим сајтовима

Pa i ne moraju,ko ih šiša...u realnom svetu van neta ima ih dovoljno,ja se uverila  0442_feel dada

Pa, takve kandidate i tražimo.

Dođi kod mene ima odma da nađemo,da biraš,ovako na daljinu lečka nezgodno ali ako dođeš...e to je već druga priča  ;)

Vidim da u avgustu dolazi Glory, mogla bi i ja tad da dođem na par dana, pa da se svi vidimo. Možda još neko dođe.

Подели на овим сајтовима

Smislite neku reklamu, marketing... Mora da se dovijate na razne načine dada

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Glori,ti,Dida Magda je tu,ja ma sve žensko društvo,a onda pa svašta može da bidne kad se skupimo...i kad izađemo,zvaćemo Medu i Vladana obavezno i Zosketa...e a onda žurkaaaaaaaaaa   na Adi ili Skadarliji  0442_feel prstgore crvenilo dada ;)

Подели на овим сајтовима

Glori,ti,Dida Magda je tu,ja ma sve žensko društvo,a onda pa svašta može da bidne kad se skupimo...i kad izađemo,zvaćemo Medu i Vladana obavezno i Zosketa...e a onda žurkaaaaaaaaaa  na Adi ili Skadarliji  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee girl_jumping girl_jumping

7896634 7896634 7896634 ja lepo reče,mora da se preselim na par dana kod tebe,ne ide da budem samo jedan dan  0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Glori,ti,Dida Magda je tu,ja ma sve žensko društvo,a onda pa svašta može da bidne kad se skupimo...i kad izađemo,zvaćemo Medu i Vladana obavezno i Zosketa...e a onda žurkaaaaaaaaaa   na Adi ili Skadarliji  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee girl_jumping girl_jumping

Već nas vidim.  0304_smile4 0304_smile4

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...