Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Eve Milevice, koja je danas najblaže rečeno kao crkotina, treba mi doza dobrog raspoloženja, jer sam stvarno smorena glupostima raznim. Ko se javlja? 0311_womens

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Eve Milevice, koja je danas najblaže rečeno kao crkotina, treba mi doza dobrog raspoloženja, jer sam stvarno smorena glupostima raznim. Ko se javlja? 0203_cool

Не могу да ти дам инекцију добро расположења, јер сам много разочарана ... много ... запањена сам шта се овде толерише ... одох, и овако сам смрачена довољно ... 0311_womens

Подели на овим сајтовима

Eve Milevice, koja je danas najblaže rečeno kao crkotina, treba mi doza dobrog raspoloženja, jer sam stvarno smorena glupostima raznim. Ko se javlja? :cheesy:

http://www.youtube.com/watch?v=ybaaetKOaaU

Evo dolazim jaaaa womens t1007 t1007 0311_womens 0203_cool klapklap

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Adajte mi čašu vode ako može  womens

0203_cool klapklap

Видим ја да ћемо на крају ми побећи на неки други форум, а ове провокаторе оставити овде да се множе док не преовладају скроз  0311_womens

Подели на овим сајтовима

Adajte mi čašu vode ako može  womens

Koja voda koliko vidim,tebi treba

beer.jpg I...

0311_womens 0203_cool klapklap

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Adajte mi čašu vode ako može  :mad:

t1007 smej.gif

Видим ја да ћемо на крају ми побећи на неки други форум, а ове провокаторе оставити овде да се множе док не преовладају скроз  0311_womens

E neće moći iz inaataaaa  0203_cool klapklap womens t1007 :cheesy:
Подели на овим сајтовима

Инат је моћан, али кад мало-мало налетиш на вампира, временом ти лакше да одустанеш и одеш  0311_womens

Jok ja...vampiri su mi posebno dragi,INAT mi je pa ponekad VELIKI balast...ali ne odustajem,kad me sva volja za borbom napusti,kod mene proradi INAT i samo guram dalje,ponekad i laktovima,ako je potrebno. 0203_cool klapklap womens
Подели на овим сајтовима

Инат је моћан, али кад мало-мало налетиш на вампира, временом ти лакше да одустанеш и одеш  0311_womens

Da bježim iz svoje kuće  0203_cool klapklap womens

Ne pada mi na pamet. Marti brate moj dragi, ajde da se sikiramo zajedno  t1007

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Нећем ја да идем одавде, али постаје ми неудобно, осећам се као окружена малом али моћном групом крвопија. Кад смо већ код тога, јесте ли гледали "Твајлајт" ?  0311_womens

Подели на овим сајтовима

Jesam neki od dijelova, mislim samo prvi dio.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Нећем ја да идем одавде, али постаје ми неудобно, осећам се као окружена малом али моћном групом крвопија. Кад смо већ код тога, јесте ли гледали "Твајлајт" ?  0311_womens

Tvajlajt zoun?Šta ti pada napamet pa ime je na onoj temi tamo...dovoljno mi za sledećih mesec dana,a i ona fašisoidna pesma,ne mogu da verujem,NE MOGU  0203_cool
Подели на овим сајтовима

:) dada dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...