Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Сестро Милева хвала и добро нам дошла.Фотографије су прелепе а много лепо си описала где си све била и како си се осећала.Хвала Богу.Икона Пресвете Богородице је прелепа и њу сам најдуже гледала.Хвала што си са нама поделила твоје благословено искуство.И ја сам пре пар година била у Манасија и  имала сам сличан осећај због оштећених фресака,тугу па чак и гнев због тога.Још једном хвала на овим лепим утисцима и фотографијама. 1405_love

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Da nam svima bude na korist. Hvala tebi sestro što si odvojila vrijeme za ovaj post. Zamolila bih ako neko zna gdje mogu da pronađem akatist ovoj ikoni, pošto mi je sestra koja mi ju je prodala rekla da postoji akatist. Pa ako ima ideju gdje da pronađem, bila bih mu vrlo zahvalna.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Da nam svima bude na korist. Hvala tebi sestro što si odvojila vrijeme za ovaj post. Zamolila bih ako neko zna gdje mogu da pronađem akatist ovoj ikoni, pošto mi je sestra koja mi ju je prodala rekla da postoji akatist. Pa ako ima ideju gdje da pronađem, bila bih mu vrlo zahvalna.

Покушаћу да пронађем код пријатеља који има радњу са духовним књигама,близу мене,ако се слажеш?
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ma ti si moje kriminalac, samo ne znam kako ću ja do toga doći. Mislim, jel da kupiš za mene ili da prekucaš ovdje naravno ako ti nije izuzetan napor?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

4chsmu1 ne plači sele, Ona sve nas čuva - zato sam ja i postavila Njenu sliku ovdje. Čim nas napadnu, ima da im postavim ovu ikonu.  kriminalac pivo

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ma ti si moje kriminalac, samo ne znam kako ću ja do toga doći. Mislim, jel da kupiš za mene ili da prekucaš ovdje naravno ako ti nije izuzetan napor?

Ако се слажеш ја бих ти је поклонила од срца.Не знам где станујеш,ако ниси у Београду,могу поштом да ти је пошаљем.То је мој пријатељ тако да за мене то неће бити неки издатак.Али ако желиш могу је и прекуцати,није ми тешко,мада,ипак сматрам да је књога у руци лепша варијанта. 4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Милева, прелепе су слике и видим да је то било заиста испуњавајуће искуство !

Уживај у путовањима док можеш  kriminalac

Подели на овим сајтовима

Драга  Милева, видим да си прошла и близу моје куће, да сам знала да ћеш на ову страну, радо бих те

угостила и одмах пронашла акатист, јер се копија те иконе налази у Јовању.

Ако Бог уреди да будеш моја гошћа, желела бих да ти покажем и Јовање, Успење,Благовештење где се замонашио наш  +Павле, и где се са радошћу враћао сваког лета.Па моје Никоље,јер то ми је слава,и да упознаш дивну сестру Марију,која је родом из Сарајева, побегла у Никоље у време комунизма, одакле су

је враћали неколико пута кући са милицијом, која је онда била народна, но она је ипак остала у манастиру.

Па пећину ''Кађеницу'', под Овчаром где су Турци угушили и попалили у другом устанку српски збег нејачи,

међу којима и сина кнеза Милоша.

Али изнад свега бих волела да сви који могу посете Успење, где су мати Наума и искушеница Јована,то

је величанствено свето место, где сам пре кратког времена упознала чак и монаха из предалеког Дивјејева,слава Богу!

Подели на овим сајтовима

Драга  Милева, видим да си прошла и близу моје куће, да сам знала да ћеш на ову страну, радо бих те

Ако Бог уреди да будеш моја гошћа, желела бих да ти покажем и Јовање, Успење,Благовештење где се замонашио наш  +Павле, и где се са радошћу враћао сваког лета.Па моје Никоље,јер то ми је слава,и да упознаш дивну сестру Марију,која је родом из Сарајева, побегла у Никоље у време комунизма, одакле су

је враћали неколико пута кући са милицијом, која је онда била народна, но она је ипак остала у манастиру.

Па пећину ''Кађеницу'', под Овчаром где су Турци угушили и попалили у другом устанку српски збег нејачи,

Али изнад свега бих волела да сви који могу посете Успење, где су мати Наума и искушеница Јована,то

је величанствено свето место, где сам пре кратког времена упознала чак и монаха из предалеког Дивјејева,слава Богу!

Прелепи манастири, сви, мени је утисак оставио и човек који у Благовештењу продаје свеће - испричао нам је историју манастира, иако осим мене и мог бившег супруга никога више није било у цркви (није га мрзело, и баш смо се лепо испричали са њим).

Али, манастир Успење и игуманија и искушеница - нигде се пријатније и лепше нисам осећала него са њима  1000000001010 :cheesy2: :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Ma ti si moje srcee, samo ne znam kako ću ja do toga doći. Mislim, jel da kupiš za mene ili da prekucaš ovdje naravno ako ti nije izuzetan napor?

Ако се слажеш ја бих ти је поклонила од срца.Не знам где станујеш,ако ниси у Београду,могу поштом да ти је пошаљем.То је мој пријатељ тако да за мене то неће бити неки издатак.Али ако желиш могу је и прекуцати,није ми тешко,мада,ипак сматрам да је књога у руци лепша варијанта. :)

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha hvala puno mila moja. Naravno da je lepše knjigu držati u rukama, nisam iz Bg, ali vjerovatno da ću dolaziti u Bg, mislim za sajam knjiga, i taman možemo da se upoznamo. Ma ti si zlato jedno.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ma ti si moje mocart, samo ne znam kako ću ja do toga doći. Mislim, jel da kupiš za mene ili da prekucaš ovdje naravno ako ti nije izuzetan napor?

Ако се слажеш ја бих ти је поклонила од срца.Не знам где станујеш,ако ниси у Београду,могу поштом да ти је пошаљем.То је мој пријатељ тако да за мене то неће бити неки издатак.Али ако желиш могу је и прекуцати,није ми тешко,мада,ипак сматрам да је књога у руци лепша варијанта. :)

:) 0110_hahaha 0110_hahaha hvala puno mila moja. Naravno da je lepše knjigu držati u rukama, nisam iz Bg, ali vjerovatno da ću dolaziti u Bg, mislim za sajam knjiga, i taman možemo da se upoznamo. Ma ti si zlato jedno.

srcee Радовала бих се да дођеш и да се упознамо  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Draga sestrice, putovali smo organizovano busom, tako da nisam mogla da utičem na red vožnje, a sve ovo što si mi nabrojala - pa morala bih da nekako odvojim više sati ili čak i dana. Žao mi je što nisam u prilici da više hodam i upoznajem sve vas. A tako se radujem što ste svi imali strpljenja da čitate moje utiske, i post koji nije bio kratak.

Jadranka hvala ti, nadam se da će mi ovo putovanje biti samo na korist, mada je već osjećam.

Anastasija mila moja - hvala za to što želiš da se žrtvuješ za mene, zaista radost me je obuzela kad pročitah tvoj post.

Čitaču - drago mi je da ti se dopadaju, i poslušaću tvoj savjet.

Sve vas  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Али, манастир Успење и игуманија и искушеница - нигде се пријатније и лепше нисам осећала него са њима  :cheesy: crvenilo algabacaju

Упознала  си их? Па  то  је  дивно! greengrin

Игуманија је пре  неколико година била у Јерусалиму.А Јована је из Аранђеловца родом.Нека их Бог

и пресвета  Богородица чувају и закриле.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...