draganzzz Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Bajo Ječmenica rulezz gringrin Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Ништа од ових линкова нисам могао да нађе,м сад ћу да баци поглед...иначе шта је са натем вечерас много се људи жали? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Ово је неко већ постављао на другој теми али морам да поставим опет. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 a to su trenseri :lol: zuti car је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ispravka Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 pentekost znbači dan duhova ,tj. kršteni Duhom na pedesetnici. od tog događaja se uzima naziv pentekostna crkva. no svi ljudi imaju potrebu da budu pentekost. ne u smislu ja sam pentekostalac već da budu kršteni Duhom svetim. kako će neko da uđe u nebo bez toga. Matej,25.glava govori o defaktu ludih pet devojaka koje nisu upravo imale ulje,Duha svetog i nisu ušle. mislim da se ljudi mnogo dele po grupama ,mesto da se bratski sjedine i razmisle gde greše i tako dosegnu skupa nebo. ne ekumenski već Biblijski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Na temi sa Verujem-a koja je hostovana ovde kod nas, ima dosta toga o Pentekostalcima. Pentekostalci Ono što mene zanima jeste, da li je ono padanje u trans i onesvešćivanje, stvarno, ili se radi o glumatanju. Voleo bih da neko ko je blizak toj crkvi, ili je imao kontakta sa njima, napiše nešto o tom "bacakanju". Pentekostalci su karakteristični po tome, kao i po daru "jezika", to jest što u toku svojih seansi, pojedini ljudi počnu da pričaju na raznim jezicima, koji nisu njihovi maternji, i sa kojima nisu ranije bili u dodiru. Rekao bih da su i ti jezici i to bacakanje, zapravo gluma, ali onda bi zaista veliki broj ljudi morao da bude uključen u sve to. Do sada bi to već bilo provaljeno sigurno. Možda ljudi stvarno nešto imaju... U svakom slučaju meni su baš simpa, pogotovo oni snejk hendleri. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ispravka Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Na temi sa Verujem-a koja je hostovana ovde kod nas, ima dosta toga o Pentekostalcima. Pentekostalci Ono što mene zanima jeste, da li je ono padanje u trans i onesvešćivanje, stvarno, ili se radi o glumatanju. Voleo bih da neko ko je blizak toj crkvi, ili je imao kontakta sa njima, napiše nešto o tom "bacakanju". Pentekostalci su karakteristični po tome, kao i po daru "jezika", to jest što u toku svojih seansi, pojedini ljudi počnu da pričaju na raznim jezicima, koji nisu njihovi maternji, i sa kojima nisu ranije bili u dodiru. Rekao bih da su i ti jezici i to bacakanje, zapravo gluma, ali onda bi zaista veliki broj ljudi morao da bude uključen u sve to. Do sada bi to već bilo provaljeno sigurno. Možda ljudi stvarno nešto imaju... U svakom slučaju meni su baš simpa, pogotovo oni snejk hendleri. ovo je pogled na beni hina i sve to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Protestantska sekta kao subotari Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Таман када помислиш да си видјео све ВБЦ је основана 1955. године када је пастор Фред Фелпс прекинуо све везе са Баптистичком црквом у Топеки. Тада је почело путовање породице Фелпс која чини 80% ове цркве. ВБЦ је дошла у центар пажње када су одржали протест током сахране америчког војника који је погинуо у Ираку. Носили су и натпис "Хвала Богу за мртве војнике". Отац погинулог војника је тужио ВБЦ зобг тога, али је тужба одбијена. Уложио је жалбу и на крају случај је дошао до Врховног Суда САД. ВС САД је пресудио да ВБЦ има право на овакве наступе, јер је то дио слободе говоре коју гарантује први амандман устава САД. Ипак, када су припадници ВБЦ поново покушали исти наступ, грађани су се окупили и блокирали им приступ сахрани другог војника: https://www.youtube.com/watch?v=S0ZXxnl4lIk У кратким цртама, увјерења ВБЦ се заснивају на уском тумачењу одредби из Старога Завјета, па стога: хомосексуалност је огавна, а хомосексуалци се требају убити свака природна непогода је казна Божија за дозвољавање хомосексуалности Бог МРЗИ хомосексуалце БОГ МРЗИ оне који омогућују хомосексуалност Само је ВБЦ у праву и сви остали иду у Пакао РКЦ сматрају за цркву вампира и дракула који сисају сјеме из дјеце као што вампири сисају крв. Свако ко донира РКЦ плаћа педофиле. РКЦ и Православље се, по виђењу ВБЦ, скоро па не разликују. Критикују обоје за обожавање Дјеве Марије, а Православље за обожавање икона. ВБЦ је анти-расистичка и противи се насиљу. По њима "Свето писмо не одобрава насиље нити подржава расизам и нацизам. Једини прави нацисти у свијету су педери.". И за крај: https://www.youtube.com/watch?v=dvsnXYRqFVk Да ли само глуме, или заисте мисле овако? Занимљиви ликови у сваком случају verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Јел одиграше онај плес на гробу овог Фелпса сад кад је умро скоро? Знам да је била велика расправа треба ли или не, водиле је неке групе за заштиту људских права, у смислу кад су ови стално нешто протестовали и користили сахране, треба да виде како је то, ал нисам до краја испратио. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Јел одиграше онај плес на гробу овог Фелпса сад кад је умро скоро? Знам да је била велика расправа треба ли или не, водиле је неке групе за заштиту људских права, у смислу кад су ови стално нешто протестовали и користили сахране, треба да виде како је то, ал нисам до краја испратио. Нису, али су се сви радовали када је умро. Човјек је дао сасвим друго значење оном Христовом:"Ко вас мрзи ради мене..." О.о RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Све супротно од православља... сем што би православци могли да се сложе са ставом хомосексуалност је огавна Мада многи се саплету ту и онда мржњу са те појаве пребаце на особе, на људе...што може да резултира oсуђивањем и злобом, а и некад непотребним стварањем ревнитеља не по разуму. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Да ли само глуме, или заисте мисле овако Pare ljude kvare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Dragičević Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Može li neko da mi kaže nešto o vjerovanju i učenju evangelističke crkve? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 http://www.ecrh.hr/konfesija/ http://dobravijest.com/about/nacela-vjerovanja/ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука