Jump to content

Протестантске "цркве"

Оцени ову тему

ribar

Препоручена порука

Montenegro is also struck with diseases, such as the Crimean Congo hemorrhagic fever which afflicted them in 2009. This disease causes a sudden onset of fever, headache, and muscle aches followed by hemorrhaging (i.e. bleeding) in the bowels, urine, nose, and gums. The mortality rate is approximately 30%. What better a punishment for those who are the enemies of the Lord?

http://www.godhatestheworld.com/montenegro/godswrath.html

Dobro pretekoh nekako. 

Ali laknulo mi je kad vidim da 'bog' mrzi i nezavisno Kosovo :)

http://www.godhatestheworld.com/kosovo/falsereligion.html

Oh foolish Kosovans, where did you get the idea that being a fag was a good idea?

stretcher

De Maria Numquam Satis

Подели на овим сајтовима

Шта ли је тим људима у глави!? Никад нећу да скапирам те секте... Колико човек мора да буде глуп да им поверује?!

Подели на овим сајтовима

Шта ли је тим људима у глави!? Никад нећу да скапирам те секте... Колико човек мора да буде глуп да им поверује?!

Не мора да буде глуп. Мора да буде очајан, а они управо такве и траже. Све у свему, смешни су сви :)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Листам ти ја на YT нешто и наиђох на овај клип. Ко би рекао да у мом месту (Бела Црква), постоје овакве организације. Не личе ми на Јеховине сведоке. Који су ови "музичари"? Шта мислите?

Подели на овим сајтовима

У Новом Саду, у близини моје куће, има 2 овакве организације, или како већ да их назовем. Оркестар "цепа" неку музику, а маса, као у црначким филмовима, оно, ај фил д спирит.

Подели на овим сајтовима

У Новом Саду, у близини моје куће, има 2 овакве организације, или како већ да их назовем. Оркестар "цепа" неку музику, а маса, као у црначким филмовима, оно, ај фил д спирит.

Ето колико стоје ти клипови на нету а ја тек сада приметио ово. Знам да на тој адреси има нека кућица и крст на њој али да видим овако нешто?  Хаос.

Ал се треска овај што пева, заиста сам се уплашио. :)

Подели на овим сајтовима

Од ове две које сам споменуо, једна је обична кућа, а има "нус просторију" за овакве "обреде" и не пише ништа на њој, а друга је велика грађевина, стерилног изгледа. На њој је прво писало "хуманирана организација", па "православна хуманитарна организација", па "хришћанска заједница" и сад ми се чини да пише "протестантска црква". Доста дуго она постоји, па је могуће да сам неке натписе помешао.

Подели на овим сајтовима

Ово је организација на нивоу :0104cheesy:  Међународна :0104cheesy:

Негде сам читао раније, да је фазон код тих секти, да се што више пева, јер тако долази више кисеоника до мозга и буквално упијају шта им се говори. Нешто као испирање мозга и слично.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Pentakostalna crkva

Ne znam skoro nista o njima samo znam da su protestanti..moze malo informacija za pocetak?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...