kordun Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 nema tog doma na svijetu u kom bi ja ostavio mog tatu ili mamu, nema sanse! ovi sto bi me uzivo ubjedjivali oko tih starackih domova dobvvili bi batina, al sto posto, imam i ja neka demokratska prava Војвода7 and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 staracki dom ima smisla ako je neko sam, nema nikoga. sve drugo je polupano za mene. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:06, kordun рече staracki dom ima smisla ako je neko sam, nema nikoga. sve drugo je polupano za mene. Expand Da li radiš? Imaš posao i radno vreme? Šta ako ti se roditelji ozbiljno razbole tako da im treba pažnja 24h dnevno na duže staze? Kako to tačno misliš da izvedeš? Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:10, Paradoksologija рече Da li radiš? Imaš posao i radno vreme? Šta ako ti se roditelji ozbiljno razbole tako da im treba pažnja 24h dnevno na duže staze? Kako to tačno misliš da izvedeš? Expand nisam imao velike muke sa mojim rodteljima, ja sam imao nesrecu da su mene i mladju sestru roditelji relativno kasno dobili, pa sam relativno rano i ostao bez roditelja, bili su vitalni skoro do samog kraja, imali su svoju kucu i imali su pomoc svoje djece i mnogih drugih ljudi, zato sto su bili casni ljudi koji su mnoge zaduzili, za njih nista nije bio problem, bilo sta da im se pomogne, kad ja nisam bio tu, kad sam bio daleko 1200 km, samo okrenem nekoga od mojih prijatelja kod kojih sam zasluzio da mi pomognu sve sta treba za tako neke stvari, eto to je normalno, a nije normalno da roditelj pored zive i zdrave djece se skloni u staracki dom, znamo mi svi kakvi su tamo uslovi, nije red da niciji roditelj to prolazi i gotovo Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 inace radim jako puno kako sam iz skole izasao, ne zato sto sam neki ekstra vrijedan, vec zato sto necu da mi fali nista, hocu da imam sve sta mi treba. i nisma ravnopravan sa zenama, zaradjujem mnogo vise i mnogo vise vredim, el to spada u rasizam? Smaragdni kamičak and Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:15, kordun рече nisam imao velike muke sa mojim rodteljima, ja sam imao nesrecu da su mene i mladju sestru roditelji relativno kasno dobili, pa sam relativno rano i ostao bez roditelja, bili su vitalni skoro do samog kraja, imali su svoju kucu i imali su pomoc svoje djece i mnogih drugih ljudi, zato sto su bili casni ljudi koji su mnoge zaduzili, za njih nista nije bio problem, bilo sta da im se pomogne, kad ja nisam bio tu, kad sam bio daleko 1200 km, samo okrenem nekoga od mojih prijatelja kod kojih sam zasluzio da mi pomognu sve sta treba za tako neke stvari, eto to je normalno, a nije normalno da roditelj pored zive i zdrave djece se skloni u staracki dom, znamo mi svi kakvi su tamo uslovi, nije red da niciji roditelj to prolazi i gotovo Expand Znači, nisi ni imao situaciju koja bi iziskivala starački dom. Tako kaži. Lady Godiva, Војвода7 and Danijela је реаговао/ла на ово 2 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:06, kordun рече staracki dom ima smisla ako je neko sam, nema nikoga. sve drugo je polupano za mene. Expand znas sta mi je prvo rekla doktorka na prijemu u bolnicu moje majke, koja je bila srcani bolesnik sa vodom u plucima i uz to imala nepokretnu demenciju : razmisljajte o domu, ne danas, ali vec sutra, jer ce te upropastiti svoj zivot, a njoj pomoci necete. i koliko god tebi izgledalo sebicno u pravu je, par meseci smo je negovali moj sin i ja na smenu, i ne znam koliko bi izdrzali tako. Branka62, Danijela and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:20, Paradoksologija рече Znači, nisi ni imao situaciju koja bi iziskivala starački dom. Tako kaži. Expand nisam, bilo je dana kada mama nije bila u stanju da ustane iz kreveta , da si spremi jesti, da se odveze doktoru, ali bili su tu drugi ljudi kad nije mogao neko od djece, da je bio tezi slucaj ja bi se brinuo za sve, ne bi mogao mamu da vodim k sebi, bila je na interpolovoj potjernici, nije smjela da mrdne iz srbije jer bi bila isporucena u hrvatsku, ali ja bi napustio sve, pa to je moja mati, nije tudja! arizan, Sofija_ and Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:21, Снежана рече znas sta mi je prvo rekla doktorka na prijemu u bolnicu moje majke, koja je bila srcani bolesnik sa vodom u plucima i uz to imala nepokretnu demenciju : razmisljajte o domu, ne danas, ali vec sutra, jer ce te upropastiti svoj zivot, a njoj pomoci necete. i koliko god tebi izgledalo sebicno u pravu je, par meseci smo je negovali moj sin i ja na smenu, i ne znam koliko bi izdrzali tako. Expand pa i moja mam je imala to plus jos popije svaki dan saku tableta i litru crnog vina,a nekad joj i dojade te tablete pa ih i ne pije. sta ce joj staracki dom, kakav staracki dom. nije bila jedino nepokretna, da je bila nepokretna imala bi kucnu njegu, kada imas takvu situaciju u porodici, e onda treba porodica da bude slozna, nista to nije problem, nego ljudi danaS NEMAJU PORODICU, imaju je samo teorijski, e to je problem Sofija_ and arizan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:23, kordun рече nisam, bilo je dana kada mama nije bila u stanju da ustane iz kreveta , da si spremi jesti, da se odveze doktoru, ali bili su tu drugi ljudi kad nije mogao neko od djece, da je bio tezi slucaj ja bi se brinuo za sve, ne bi mogao mamu da vodim k sebi, bila je na interpolovoj potjernici, nije smjela da mrdne iz srbije jer bi bila isporucena u hrvatsku, ali ja bi napustio sve, pa to je moja mati, nije tudja! Expand Napustio bi da si imao ženu i sitnu decu koju izdržavaš i posao kojim ih izdržavaš i rekao im neka se snalaze sami, samo da se o tvojoj majci sličajno ne bi starali ljude koje platiš, umesto što su se ponekad starali ljudi koje si na drugi način zadužio? Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:26, Paradoksologija рече Napustio bi da si imao ženu i sitnu decu koju izdržavaš i posao kojim ih izdržavaš i rekao im neka se snalaze sami, samo da se o tvojoj majci sličajno ne bi starali ljude koje platiš, umesto što su se ponekad starali ljudi koje si na drugi način zadužio? Expand moja zena i djeca se nbe bi snalazili sami dok sam ja ziv, a to ako bi nekom smetao moj nemocni caca ili mama, e pa natakario bi ga na najvisu banderu, meni se te stvari ne mogu desiti zato sto ja svima dam do znanja ko sma ja i sta je moja svetinja,a roditelj mi je svetinja, ja sma malo bio grub prema roditeljima, nista ih nisam slusao, mada oni ni nisu pokusavali da mi njesto upravljaju, ali su mi svetinja, znaci nema sanse nikakv dom, u nikakvim uslovima, ako bi zena pocela da me ucjenjuje natakario bi je na banderu, takva zena mi ne treba, sta ce meni ustasa u kuci, jes ti normalna Sofija_ and Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 i kako nekome moze da smeta moj nemocni roditelj ili recimo da nekom smeta mala beba, pa taj kom to smeta to je djubre, a ja za djubrad imam jako kratke zivce., a inace sam dobrica, samo me tako ljute neke stvari kad su mi svetinje u pitanju Војвода7 and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 Ајде бре кордун не филозофирај,причаш напамет, хипотетички, нити имаш жену ни децу, а ни родитеље...иди гастабајтеру шљакај да зардиш ,да имаш све (за своје дупе) Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:37, Зосима рече Ајде бре кордун не филозофирај,причаш напамет, хипотетички, нити имаш жену ни децу, а ни родитеље...иди гастабајтеру шљакај да зардиш ,да имаш све (за своје дупе) Expand ne pricam napamet, ja sam to vec prosao, oba roditelja sam sahranio, nisam imao onaj najgori scenario ali ga je imala moja djevojka sa svojom babom i to onaj najgori oblik, baba je godinama bila nepokretna, nikada nije zavrsila u starackom domu nit je to nekom padalo na pamet. ja sebe poznajem bolje nego sto me ti poznajes, znam tacno sta mogu, a sta ne mogu i to javno i kazem da se zna, ako je tebi to nevjerovatno to je ok, nemam ja sa tim problem jer mi ti ne znacis u zivotu nista, ti postupaj kako ti smatras da je ok, ja tacno znam sta cu ja! sto se tice rada, ne radim ja samo za svoje dupe, ruzne pomisli imas, popravljaj to stanje. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 On 1. 6. 2018. at 18:31, kordun рече moja zena i djeca se nbe bi snalazili sami dok sam ja ziv, a to ako bi nekom smetao moj nemocni caca ili mama, e pa natakario bi ga na najvisu banderu Expand Поента је да када радиш 8 сати дневно не можеш да се клонираш и да истовремено бринеш и о родитељу. Има старих људи којима треба 24часовна нега. Значи и да платиш некога да брине о њему 9 сати док не дођеш с посла (а зашта ти треба цела једна плата) после посла мораш ти да бринеш о њему и дежураш у току ноћи по потреби. А ако имаш и малу децу којима такође треба брига, тешко да можеш постићи. Не прича нико о томе да неком родитељи сметају јер је лењ и бахати се, него о реалним животним ситуацијама о којима ти, хвала Богу, појма немаш. Војвода7, Natasa., Danijela and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука