Баба Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 RYLAH, АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Dobra vest je da ga niko ne uzima za ozbiljno. александар живаљев, Mилена КШ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 7 hours ago, Господин Бореалис рече Dobra vest je da ga niko ne uzima za ozbiljno. Колко би било лепо да је стварно овако... александар живаљев, Ignjatije, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 А 'сте чули шта је реко Пеђа из АС? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 10 minutes ago, Плутон рече А 'сте чули шта је реко Пеђа из АС? E? Драшко, Плутон and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Управо сада, RYLAH рече E? Реко да су верници глупи! Џуманџи, Караконџула and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 6 minutes ago, Плутон рече Реко да су верници глупи! Плутон, АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Управо сада, RYLAH рече Очи ми испале ако лажем! Баба, Џуманџи and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 11 hours ago, Господин Бореалис рече Dobra vest je da ga niko ne uzima za ozbiljno. Мени је добра, одлична вест што је г. Деретић против Цркве, замислите да је за... Драшко, Плутон, Justin Waters and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 8 minutes ago, Џуманџи рече Мени је добра, одлична вест што је г. Деретић против Цркве, замислите да је за... Не брини се, не фали таквих уопште ни у Цркви Има их и који су скроз за Деретићеву "историју", само му мало замерају што пљује по Цркви, ал то му отписују на "академску затуцаност" што би се рекло. Баба, Џуманџи, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 8 minutes ago, Плутон рече Реко да су верници глупи! Sad mi se place Al ne mogu...Pijem caj...sa mlekom Tea time Oh dear!! Џуманџи, RYLAH, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Не брини се, не фали таквих уопште ни у Цркви Има их и који су скроз за Деретићеву "историју", само му мало замерају што пљује по Цркви, ал то му отписују на "академску затуцаност" што би се рекло. Ма, знам, управо због тога. А (усудићу се да кажем), некад раскол и није лоша ствар, ако ме разумете. Свак' у свој табор; боље него да понеки имају простора и "материјала" (нпр. тврдње о 90% верника у Србији) да се огрћу плаштом Христове безазлене овчице... Караконџула and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Deretic...Dejvid Ajk na srpski nacin... александар живаљев and Баба је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 7 hours ago, Плутон рече Реко да су верници глупи! Mukica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука