коЖељ њацИ Написано Април 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2016 47 minutes ago, Ђорђе Р рече Шешељ на следећим изборима може ући у парламент само на листи СНС-а. Добро је прошао на крилима Хаг-а, и ако је некога погурала Америка, онда је њега, преко одлуке Хашког трибунала. Teško. Vučić se baš-baš, boji Šešelja i sva njihova trenutna simfonija je privid. Šešelj je izuzetno pragmatičan i veoma pronicljiv. On zna da mu nije u interesu vezivanje za trenutnu veoma lošu opoziciju, i pre će podržati Radulovića koji ima neke šanse nego Dveri-DSS ne samo što su mu konkurencija nego što on procenjuje da su na duge staze neozbiljni. Tepcija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 el more bar za veliki petak da ne bude radulovica na forumu, ovakav teror jos niej bio коЖељ њацИ , Лапис Лазули, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Шешељ ће да игра игру коју је играо код Милошевића. Дакле, лажна опозиција. "Опозиција" која се обрачунава са остатком опозиције, и подржавати кад устреба СНС, јер је то по њему "мање зло" од остатка опозиције. Само мислим да неће моћи дуго да замајава народ, како је радио код Слобе. Ако изађе на следеће изборе самостално неће прећи цензус. Јанко, Ronald, Протомајстор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 3 hours ago, Tepcija рече Видећемо шта ће бити, нека њега за почетак Бог поживи, а за остало ћемо лако. Свака зверка ће показати свој траг Seselj zverka, hehehehhe, pa svaki covjek u Bosni zna da je to jedan obican bukadzija i kreten, koji nista pametno nema da kaze. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 18 hours ago, Ђорђе Р рече Шешељ ће да игра игру коју је играо код Милошевића. Дакле, лажна опозиција. "Опозиција" која се обрачунава са остатком опозиције, и подржавати кад устреба СНС, јер је то по њему "мање зло" од остатка опозиције. Само мислим да неће моћи дуго да замајава народ, како је радио код Слобе. Ако изађе на следеће изборе самостално неће прећи цензус. Све си рекао. Ко се сећа, сећа се. Него, много бре има људи са амнезијом или деменцијом у задње време... Драшко, Плутон and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Шешељ ће да игра игру коју је играо код Милошевића. Дакле, лажна опозиција. "Опозиција" која се обрачунава са остатком опозиције, и подржавати кад устреба СНС, јер је то по њему "мање зло" од остатка опозиције. Само мислим да неће моћи дуго да замајава народ, како је радио код Слобе. Ако изађе на следеће изборе самостално неће прећи цензус. Видећемо. Ако тако ради изгубиће изборе. Надам се да неће. Лобираће за интеграцију са Русијом, Евроазијском Унијом, ОДКБ-ом... једноставно за исток, а против запада за који лобира Вучко. Мораће тако јер је добио и превелику јавну, а финансијски тајну, подршку Русије и врха руске власти. Изнад сваког попа има поп, каже народ. Његов "поп" је Рогозин и Русија. Ако је њима у интересу да имају себи наклоњену државу у Европи, и да се руши прозападни Вучић, имају једино свог Шекија да остварује тај план. Он ће то морати хтео не хтео да ради, а мислим да то лично и воли. Istochnik and Tepcija је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 5 minutes ago, Ignjatije рече Видећемо. Ако тако ради изгубиће изборе. Надам се да неће. Лобираће за интеграцију са Русијом, Евроазијском Унијом, ОДКБ-ом... једноставно за исток, а против запада за који лобира Вучко. Мораће тако јер је добио и превелику јавну, а финансијски тајну, подршку Русије и врха руске власти. Изнад сваког попа има поп, каже народ. Његов "поп" је Рогозин и Русија. Ако је њима у интересу да имају себи наклоњену државу у Европи, и да се руши прозападни Вучић, имају једино свог Шекија да остварује тај план. Он ће то морати хтео не хтео да ради, а мислим да то лично и воли. Прича Русија, Америка је превазиђена. У смислу да је русима поприлично јасно да немају шта овде да траже, тј. препустили су нас ЕУ и Немачкој. Какав Руси могу да имају утицај овде, а да им то неће дати и Вучић? Што се тиче економије, добили су и добиће шта год хоће, не треба им Шешељ за то. Русима је и те како интерес да ми уђемо у ЕУ, јер ће тако имати више утицаја у ЕУ. Тј. моћи ће да граде пријатељске односе са ЕУ државом. Што се тиче НАТО-а, исто тако нема шансе да Срби прихвате НАТО без Русије. Пре ће Русија ући у НАТО него Србија :). А и да уђемо, сигурно не би НАТО много ојачао због тога. И Русима би ми могли бити тројанац у НАТО. Не граничимо се ми са Русијом, као Украјина, па да им је то много важно. Тако да је њима свеједно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Прича Русија, Америка је превазиђена. У смислу да је русима поприлично јасно да немају шта овде да траже, тј. препустили су нас ЕУ и Немачкој. Какав Руси могу да имају утицај овде, а да им то неће дати и Вучић? Што се тиче економије, добили су и добиће шта год хоће, не треба им Шешељ за то. Русима је и те како интерес да ми уђемо у ЕУ, јер ће тако имати више утицаја у ЕУ. Тј. моћи ће да граде пријатељске односе са ЕУ државом. Што се тиче НАТО-а, исто тако нема шансе да Срби прихвате НАТО без Русије. Пре ће Русија ући у НАТО него Србија . А и да уђемо, сигурно не би НАТО много ојачао због тога. И Русима би ми могли бити тројанац у НАТО. Не граничимо се ми са Русијом, као Украјина, па да им је то много важно. Тако да је њима свеједно. Да им је свеједно и да им не треба Шешељ, не би га Рогозин лично посетио ван протокола, први му честитао ослобађајућу пресуду... а и Шеки је спашен од могуће смрти због штрајка глађу у Хагу управо због интервенције руских лекара. Ко је беше из америчког политичког врха Трампа поредио баш са Шешељем? Да будемо реални, Шекита неко финансира, а то су Руси. Неко је утицао на његову пресуду у Хагу, опет највероватније Руси. На крају крајева нема војводиног говора ни интервјуа где он не помиње савезништво са Русијом. Све то говори да они стоје иза њега у сваком погледу. Чим стоје и улажу новац значи да им треба. Значи да им Вучић не задовољава интересе. Што је сасвим логично, јер је он западни човек исто колико и Шеки што је руски. А њихови интереси се све више разилазе. Tepcija and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Ако је Русима Шешељ главна карта, неће они овде да имају никакв утицај у наредних 100г. Шешље је толико превртљив да ме не би чудило да за који месец промени плочу попут његових кумова и политичког сина. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 32 minutes ago, Ignjatije рече Да им је свеједно и да им не треба Шешељ, не би га Рогозин лично посетио ван протокола, први му честитао ослобађајућу пресуду... а и Шеки је спашен од могуће смрти због штрајка глађу у Хагу управо због интервенције руских лекара. Ко је беше из америчког политичког врха Трампа поредио баш са Шешељем? Да будемо реални, Шекита неко финансира, а то су Руси. Неко је утицао на његову пресуду у Хагу, опет највероватније Руси. На крају крајева нема војводиног говора ни интервјуа где он не помиње савезништво са Русијом. Све то говори да они стоје иза њега у сваком погледу. Чим стоје и улажу новац значи да им треба. Значи да им Вучић не задовољава интересе. Што је сасвим логично, јер је он западни човек исто колико и Шеки што је руски. А њихови интереси се све више разилазе. Јел се препознајеш ? Ignjatije and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 27 minutes ago, Ignjatije рече Да им је свеједно и да им не треба Шешељ, не би га Рогозин лично посетио ван протокола, први му честитао ослобађајућу пресуду... а и Шеки је спашен од могуће смрти због штрајка глађу у Хагу управо због интервенције руских лекара. Ко је беше из америчког политичког врха Трампа поредио баш са Шешељем? Да будемо реални, Шекита неко финансира, а то су Руси. Неко је утицао на његову пресуду у Хагу, опет највероватније Руси. На крају крајева нема војводиног говора ни интервјуа где он не помиње савезништво са Русијом. Све то говори да они стоје иза њега у сваком погледу. Чим стоје и улажу новац значи да им треба. Значи да им Вучић не задовољава интересе. Што је сасвим логично, јер је он западни човек исто колико и Шеки што је руски. А њихови интереси се све више разилазе. Што је баби мило, то јој се и снило. Они су Шешеља бранили као човека, као приницип, како је требала наша држава да га брани. А Руси немају никаквог утицаја на суд, што се види по одлукама. Очигледно је да Шешељ ради за Вучића, па је одлука о ослобађању Шешеља мислим свима јасна, а биће још јаснија како Шешељ буде више нападао опозицију. Да су Руси хтели било кога да финансирају, то би били Двери, који су им се нудили, али су их Руси одбили. Немају Руси пара за бацање. Не да Рус тако лако паре, како су многи мислили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Немамо ми шта да понудимо Русији. Путин је врло добро научио лекцију Првог рата, који је много коштао Русију. Иако је Путин совјет, тј. бољшевик, тј. црвени, на супротној страни од царске Русије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 3 minutes ago, Ђорђе Р рече Да су Руси хтели било кога да финансирају, то би били Двери, који су им се нудили, али су их Руси одбили. Немају Руси пара за бацање. Не да Рус тако лако паре, како су многи мислили. Ма да. Шешељ се сигурно финансира од чланарина.... ма дај. Да су им Двери битне, Рогозин би посетио Бошка, али је посетио Шешеља. Он му дође други-трећи човек Русије. Руски медији би за инервјуе долазили код Бошка, али они долазе и тамо рекламирају Шешеља, а не Бошка... Опет, пуна уста Русије су Шешељева, док су Бошкова далеко сиромашнија и разводњена по том питању. Јасно је на кога се Руси највише ослањају овде. Врх њихове власти је то индиректно показао. Лично сам у страначким просторијама СРС видео руску заставу поред српске. Не знам ког Руси више подржавају од Шешеља. Наведите ми аргументовано ту особу или странку. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 7 minutes ago, Ignjatije рече Ма да. Шешељ се сигурно финансира од чланарина.... ма дај. Да су им Двери битне, Рогозин би посетио Бошка, али је посетио Шешеља. Он му дође други-трећи човек Русије. Руски медији би за инервјуе долазили код Бошка, али они долазе и тамо рекламирају Шешеља, а не Бошка... Опет, пуна уста Русије су Шешељева, док су Бошкова далеко сиромашнија и разводњена по том питању. Јасно је на кога се Руси највише ослањају овде. Врх њихове власти је то индиректно показао. Лично сам у страначким просторијама СРС видео руску заставу поред српске. Не знам ког Руси више подржавају од Шешеља. Наведите ми аргументовано ту особу или странку. Када смо код пуних уста................ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 22 minutes ago, Ђорђе Р рече Што је баби мило, то јој се и снило. Они су Шешеља бранили као човека, као приницип, како је требала наша држава да га брани. А Руси немају никаквог утицаја на суд, што се види по одлукама. Очигледно је да Шешељ ради за Вучића, па је одлука о ослобађању Шешеља мислим свима јасна, а биће још јаснија како Шешељ буде више нападао опозицију. Да су Руси хтели било кога да финансирају, то би били Двери, који су им се нудили, али су их Руси одбили. Немају Руси пара за бацање. Не да Рус тако лако паре, како су многи мислили. Ниси добро укачио. Нису Руси одбили Двери, примили су их као синове. Него се чувају тога да се може упирати прстом на Русију као на Америку, Немачку, Британију.... да се политички меша у унутрашње послове. Лекција научена из историје. Истовремено, не желе да нас они преобликују па да после кукамо на њих. Него да сами изнедримо оно што ваља. И то је далеко најпоштенија позиција. Ми смо у пат позицији са самим собом. Да чинимо како треба нећемо а кукамо што други не начине људе од нас. Једни гледају са надом на пословично уређени запад, други на никад освојену и братску Русију... Све, само не у себе, нигде покајања, преумљења... И зато ћемо и даље вековима да понављамо "великаши, проклете им душе...". Као да они нису наше огледало. Можда би помогло кад би се мало оправославили. Мало данас, мало сутра... Вероватно мало сутра Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука