Ronald Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 2 hours ago, Ђорђе Р рече Ево да пренесем и део коментара Бориса Малагуског о нападу на проф. Вујић: "Само кратак додатан коментар, пошто видим да има доста реакција у фазону „А јесте, баш би она била тако успешна и на тој функцији да није амерички агент“. По тој логици је и Ноам Чомски амерички агент, такође професор на једном угледном универзитету (МИТ), који се залагао против НАТО бомбардовања и наставља да се супротставља америчкој империјалистичкој политици према Србији. И Оливер Стоун, тек је то амерички агент, иако снима филмове о „америчким непријатељима“ попут Хуга Чавеза и Едварда Сноудена. Свако ко у САД говори против америчке спољне политике је заправо тајни агент ЦИА и све је то контролисано од стране мрачних сила, мутаната који живе испод земаљске коре и хране се врелом магмом, док успешним људима мислима контролишу умове да буду квази-бунтовнички зомбији које људи не треба да следе, већ да седе и на Фејсу мудрују о пропасти света и цивилизације која не може да се избегне, па боље ни не покушавати, јел ‘тако? Доста ми је, бре, глупих теорија завере људи који прстом нису мрднули за Србију, а пуна су им уста Србије. ‘Ајде ви будите као Чомски. ‘Ајде снимајте филмове као Стоун, изборите се! Учите и будите вредни као Јасмина Вујић, па ће ваше деловање имати некаквог утицаја." Цео текст: http://anti-censura.com/boris-malagurski-moram-da-reagujem-na-to-sto-pojedini-mediji-napadaju-moju-dragu-prijateljicu-jasminu-vujic-da-je-americki-agent/ Djordje, gdje na ovog Malagurskog da se pozivas, pa on samo lozi djecu po facebooku heheheheh Dr Jasmina Vujic je vrhunski naucnik ali ona nema pojma o politici i ekonomiji, nema tu neke filozofije. Nikakva unija sa Rusijom nije dobra jer je Rusija u zadnjih 18 mjeseci smanjila svoje devizne rezerve sa 520 biliona na 360, pritom je povecala i penzije od tih para kako bi se stariji ljudi za svaki slucaj nahranili populizmom i demagogijom, jer o povecanju penzija se moze cuti na svim televizijama ali o slabljenju rublje se ne smije pisnuti, a ljudi su pevise glupi da to osjete na cijenama, a sve kako bi im se ukazalao da situacija i pored sankcija nije nista losija bez obzira sto je BDP pao 3,5 % a inflacija 12 %. Iz zemlje bjeze skoro svi mladi i visoko obrazovani. Rusija je trula drzava, moj stric je zivio u centru Moskve od 1990 do 2013 i bez vladavine zakona u toj zemlji nikad kao i u Srbiji nece biti bolje, osim ako se posledice novih tehnoloskih revoluvija ne preliju na ostatak svijeta pa da i mi uzivamo u tim blagodatima, cega ce opet zahvaljujuci globalizaciji( koju Zverari ne vole) svakako biti. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 3 minutes ago, Ronald рече Djordje, gdje na ovog Malagurskog da se pozivas, pa on samo lozi djecu po facebooku heheheheh Dr Jasmina Vujic je vrhunski naucnik ali ona nema pojma o politici i ekonomiji, nema tu neke filozofije. Nikakva unija sa Rusijom nije dobra jer je Rusija u zadnjih 18 mjeseci smanjila svoje devizne rezerve sa 520 biliona na 360, pritom je povecala i penzije od tih para kako bi se stariji ljudi za svaki slucaj nahranili populizmom i demagogijom, jer o povecanju penzija se moze cuti na svim telecizijama ali o slabljenju rublje se ne smije pisnuti, a ljudi su pevise glupi da to osjete na cijenama, i kako bi im se ukazalao da situacija i pored sankcija nije nista losija bez obzira sto je BDP pao 3,5 % a inflacija 12 %. Iz zemlje bjeze skoro svi mladi i visoko obrazovani. Rusija je trula drzava, moj stric je zivio u centru Moskve od 1990 do 2013 i bez vladavine zakona u toj zemlji nikad kao i u Srbiji nece biti bolje, osim ako se posledice novih tehnoloskih revoluvija ne preliju na ostatak svijeta pa da i mi uzivamo u tim blagodatima, cega ce opet zahvaljujuci globalizaciji( koju Zverari ne vole) svakako biti. Није поента у политици, нити у Малагурском, него у дискредитацији проф. Вујић, зато што је успешна у свом послу. Оптужили су је да је агент ЦИА, па да преко ње и Двери раде за ЦИА. Жељко је рекао да је и она један од разлога зашто су Двери лоше прошли на изборима. По мени Двери нису знали да искористе њену подршку, као и новац са којим су располагали. Кампања им је била очајна, и зато су тако прошли. Мислим да и немају никакву политичку будућност, јер немају људе који се разумеју у политику. Обрадовић је очајан политичар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2016 4 hours ago, Ђорђе Р рече Дискредитација проф. Јасмине Вујић је највећа глупост коју сам чуо. Проф. Јасмина Вујић је богатство, благо и понос Србије, као што су то били пре ње Тесла и Пупин. Људи који је нападају говоре највише о себи, и колико им је стало до Србије, када успешне србе проглашавају издајницима. За њих су издајници и Тесла и Пупин и сви остали који су напустили Србију и стекли славу и признање од целог света. Не спорим ја Вујићку, мада би њој и њеном мужу конкретно као личностима оспорио штошта на основу личног сведочанства њихових кућних пријатеља и робова које држе на својим имањима по Србији. Него просто Вујићка и Русија не бива! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2016 45 minutes ago, Ђорђе Р рече Оптужили су је да је агент ЦИА, па да преко ње и Двери раде за ЦИА. Жељко је рекао да је и она један од разлога зашто су Двери лоше прошли на изборима. Жељко није везивао Вујићку са ЦИА то су урадили Шешељ и Паровић. Ја говорим да Вујићка као значајан амерички играч на српској политичкој сцени не може да се повеже да везом коју би Двери желеле да имају са Русијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2016 3 hours ago, Ђорђе Р рече Жена је имала такво мишљење и пре него што су Двери постали политичка партија. Зашто не би ишло то двоје заједно? По теби (и другима којима је исто чудно) она би требала да направи саботажу и дигне Америку у ваздух неком нуклеарном бомбом. Риле колико га ја знам никад у животу овако нешто не би тврдио. Мислим да чланови форума без обзира на политичке ставове треба ипак боље да познају друге чланове форума после толико година форумашења. RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2016 3 hours ago, Ђорђе Р рече Ево да пренесем и део коментара Бориса Малагуског о нападу на проф. Вујић: Добро, зар вам нико није јавио да је Малагурски добио кинту од Двери у овој предизборној кампањи? Да није не би ни следио онај гадни напад на Малагурског коме је наводно његов тата Хрват и НАТО лобиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2016 2 hours ago, -Владимир- рече Мислим да је највећа грешка коју су двери направиле улазак у колацију са ДСС. Од те коалиције , једино је ДСС могао да има неку корист, Двери само штету . Ово сам говорио на почетку неким главешинама из Двери и рекох им ономад да ДСС нема ни 1% подршке у народу и да Двери овом коалицијом само себе компромитују, ал џаба, таква је била директива, некога од некуд, од куд знам кога. Јанко and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 2 minutes ago, Жељко рече Добро, зар вам нико није јавио да је Малагурски добио кинту од Двери у овој предизборној кампањи? Да није не би ни следио онај гадни напад на Малагурског коме је наводно тата Хрват и НАТО лобиста. 7 minutes ago, Жељко рече Него просто Вујићка и Русија не бива! 6 minutes ago, Жељко рече Жељко није везивао Вујићку са ЦИА то су урадили Шешељ и Паровић. Ја говорим да Вујићка као значајан амерички играч на српској политичкој сцени не може да се повеже да везом коју би Двери желеле да имају са Русијом. Малагурског сам само споменуо због коментара ког сам цитирао. Изгледа да ти мислиш да је и Наом Чомски амерички човек, пошто је Вујићка амерички играч. Која је разлика између тведње да неко ради за ЦИА, и да је амерички играч? 3 minutes ago, Жељко рече Риле колико га ја знам никад у животу овако нешто не би тврдио. Мислим да чланови форума без обзира на политичке ставове треба ипак боље да познају друге чланове форума после толико година форумашења. Знам да Риле то озбиљно не би рекао, али изгледа да као и ти одбијаш могућност да неко ради у америци, а да није амерички играч. Да, америчка војска финансира научноистраживачке пројекте, али не захтева од оних који раде на пројектима да буду њихови људи, него да раде свој посао. Многи наши људи су радили и раде на пројектима које финансира америчка војска, ал то не значи да они подржавају међународну политику САД. Америчка војска је финансирала и проналазак Интернета, и многе друге проналаске који се користе свуда у свету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2016 5 minutes ago, Ђорђе Р рече Знам да Риле то озбиљно не би рекао, али изгледа да као и ти одбијаш могућност да неко ради у америци, а да није амерички играч. Да, америчка војска финансира научноистраживачке пројекте, али не захтева од оних који раде на пројектима да буду њихови људи, него да раде свој посао. Многи наши људи су радили и раде на пројектима које финансира америчка војска, ал то не значи да они подржавају међународну политику САД. Америчка војска је финансирала и проналазак Интернета, и многе друге проналаске који се користе свуда у свету. Ne znam šta da ti kažem na ovo. Probaj da se zaposliš u nekoj instituciji kod nas koja je pod direktnom kontrolom američke države, recimo u nekom NVO ili tako nešto pa vidi i sam koliki je tu uticaj amerike pa kad to vidiš posle će ti biti jasno koliki je uticaj njihove države u institucijama od vojno-bezbednosnog značaja. Što se tiče interneta tu nekako sam sebi upadaš u reč jer ...Snouden, Asanž... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Ja prosto ne mogu da verujem da jedna tako ozbiljna država kao što je Amerika ima tako retardiranu bezbednosnu strukturu i spoljnu politiku da dozvoli svom naučniku bez ikakvog mešanja i kontrole da se bavi politikom u jednoj stranoj zemlji koju je prethodno bombardovala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 1 minute ago, Жељко рече Ja prosto ne mogu da verujem da jedna tako ozbiljna država kao što je Amerika ima tako retardiranu bezbednosnu strukturu i spoljnu politiku da dozvoli svom naučniku bez ikakvog mešanja i kontrole da se bavi politikom u jednoj stranoj zemlji koju je prethodno bombardovala. Па није ти америка СССР :). Да је тако како ти мислиш да функционише, зашто би онда сви научници бежали у америку? То што неко ради на научно истраживачком пројекту, не значи да зна неке "тајне". Не ради она у војној индустрији где се развија наоружање, него на универзитету. То што научник открије, прво ће моћи да се искористи у земљи где се налази универзитет, било у војној, било у цивилној индустрији. Као што су били проналасци Тесле и Пупина Као што знаш, Вујићка се борила за наш универзитет, како би нешто могло да се открије и код нас. Али није успела, барем што се тиче нуклеарне физике. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Мислим да нема више смисла да се натежем с тобом. Остај ми у миру и весељу пред ове празнике и веруј у шта год желиш. Ја ни као дете нисам веровао у Деда мраза па нећу ни сад по старе дане. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 10 hours ago, Ђорђе Р рече Двери су престали бити авангарда, и изгубили су подршку младих, због скупе кампање. Млади су се окренули Радуловићу, који је имао јефтину кампању. Свако се пита, као и ја, одакле Дверима новац за ове изборе? Ко их кредитира (финансира)? Изгледа да се нису научили на искуству ДС-а на претходним изборима. Тада је ДС уложио силне паре у кампању, и пукли су. Народ не воли шминку. Каква црна #срећа, док народ једва преживљава. Кампања је изгледала као амерички пропагандни филм. Sanda ima bezuslovnu podršku Srba iz SAD, kao što je imao i njen otac. Mislim da je o tome reč. Srbi iz SAD su davali ogromne donacije sve dok je pokojni Jovan Rašković bio u politici i bezuslovno su mu verovali i podržavali ga. Ima tu i malo zemljačke linije, ali je suština u tome da je to bio jedan pravi iskreni patriota i čovek od časti i ugleda. Sanda je u politici samo zbog toga što su njenog oca tako podlo osujetili i time mu i skratili život, ako nije i nešto gore u pitanju. Sa druge strane, naši ostali političari uglavnom se distanciraju od Srba iz SAD kada shvate da su oni za kralja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 7 hours ago, Жељко рече Ne, sine Nedeljko, ovo su plodovi rada Dveri. Nisam ja oterao Glišića iz Dveri nego Bole Obradović. Nisam ja Jasminu Vujić ubacio u Dveri nego Boško Obradović. I nisam ja Šešelja nagovorio da govori o Dverima to što govori, nego su Dveri same do toga dovele. Има ли , ичег , разумног у овоме шта си написао ? Плодови рада Двери су улазак у Парламент. Онда си се појавио ти, и остале слуге режима које су почеле да трућају о изборном неуспеху коалиције Двери - ДСС што је, благо речено, - неразумно. Но, бити уредник " видовдана " и остати разуман - мрка капа. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 4 hours ago, Жељко рече Probaj da se zaposliš u nekoj instituciji kod nas koja je pod direktnom kontrolom američke države, recimo u nekom NVO ili tako nešto pa vidi i sam koliki je ... Ja ti verujem! . коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука