šangaj Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Шангај,много лепе фотографије... 1000000001010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Шангај,много лепе фотографије... ekstra 1000000001010 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Nadji nesto o zitiju sv. Jovana Shangajskog molim te pa kopiraj uz ove slike bi bilo to mnogo blagodetno. Nashao bih ja ali imam spor internet *nema se para * i izgubim po ceo dan kad lutam od sajta do sajta 0102_laugh) hvala brate. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Nadji nesto o zitiju sv. Jovana Shangajskog molim te pa kopiraj uz ove slike bi bilo to mnogo blagodetno. Nashao bih ja ali imam spor internet *nema se para * i izgubim po ceo dan kad lutam od sajta do sajta 0102_laugh) hvala brate. Ево и житија Св. Јована, https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2156.0.html ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Hvala bratac 0102_laugh) duznik sam ti imam vecnost slobodno trazi da ti vratim ovakve vrste uslugu stadaradim Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Hvala bratac stadaradim) duznik sam ti imam vecnost slobodno trazi da ti vratim ovakve vrste uslugu 0442_feel hvala 0102_laugh ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука