ВИЛМА Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 prst ka dole kafica kafica много добро ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 prst ka dole kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Čitav život sam proveo opijen lažnim hedonizmom koji mi je nudila zapadna civilizacija: gledanje televizije, jedenje krofni, podrigivanje. Ali, osećam posle svih ovih godina da sam u jednostavnosti i lepoti pravoslavlja konačno pronašao svoj duhovni mir – iskren je Simpson. HAahahahahahahahha prst ka dole kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 одлично Ксио ! :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Po poslednjim informacijama koje dobijamo iz Springfilda (USA), u pravoslavnu veru su prešli i Ned Flanders, susjed i prijatelj Homerov, kao i vođa male Springfilđanske protestantske zajednice, rev. Lavdžoj. Pretpostavlja se da će uskoro cela Amerika slediti primer svog najpoznatijeg građana, a koji se ne zove Obama, i koji je belac a nije Tom Kruz. Amerika i Engleska biće zemlja proleterska a Francuska i Kanada zemlje udruženog rada.... a ne, to je neka druga pesma...hteo sam reći Springfild se tobom nosi i sa tobom on ponosi o Homere Simsone, o Homere Simsone Do sada si bio slavan, a od sada pravoslavan o Homere Simsone, o Homere Simsoneeee Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Хомер Симон Петар Други.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Кад сам био клинац, за сваки мој несташлук, сваки сломљен прозор, вазну... сви су за мене говорили "Антихрист". Почињем и у самог себе да сумњам, а поготово кад се сетим кад су 1989. године у цркви биле мошти кнеза Лазара, ја сам у цркву ушо са кратким панталонама и имао сам лопту . Плашим се за себе 0102_laugh Nije to nista.Ja sam u crkvu Sv.Petke na Kalisu usla u sorcu Pod Ostrog sa noktima ko sam djavo... to je bilo daaavno...sram me je sada kad pomislim... "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 a vidite ovu hulu, ja sam se šokirao i isšikanirao 0205_whistling greengrin crvenilo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 remek-delo!!! bighugbighug http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha мајкл Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Otišlo je zaista predaleko... U sinoć prikazanoj epizodi S22E11, kafedžija Mo na nagovor Smitersa (Burnsovog pomoćnika) od svoje kafane pravi gej klub. Kako mu ide dobro a i gosti su fini, odlučuje da se izdaje za geja, i biva kandidovan za predsednika gejeva u Springfildu. Organizuju paradu...Dizgasting...Njima je očigledno potreban neki Sprinfildski ogranak "Obraza" ili "Naših"... facenew22222222 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Ту смо ми.. зар ниси чуо! :cheesy2: http://www.njuz.net/homer-simpson-presao-u-pravoslavlje/ SPRINGFILD, PEĆ, 22. Oktobar (Njuz) – Nakon višenedeljnih spekulacija o tome kojoj religiji pripada Homer Simpson, građanin Springfilda u Americi, porodičan čovek i otac troje dece, glavni protagonista izuzetno popularne porodične rijaliti serije „Simpsonovi“ je u specijalnom intervjuu za Njuz potvrdio navode da se u svetskoj javnosti previše špekuliše o njegovom verskom opredeljenju i dodao – Čitav život sam proveo opijen lažnim hedonizmom koji mi je nudila zapadna civilizacija: gledanje televizije, jedenje krofni, podrigivanje. Ali, osećam posle svih ovih godina da sam u jednostavnosti i lepoti pravoslavlja konačno pronašao svoj duhovni mir – iskren je Simpson. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Саут парк ми је гори,а Симпсонови чини ми се да су откад су се променила екипа која смишља епизоде постали овако са времена на време претерани за мој укус што се тиче вере...осим тога ремек дело 0205_whistling Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Ne bih ja rekao da je to udar direktno na veru već neke propuste i kontradiktornosti između učenja i ponašanja i delovanja vernika! Tacno, i ne udaraju oni na Isusa, kao ni Saut Park, nego na predstavu (viziju) Isusa, kakvim ga "dozivljavaju" i "vide" a onda i reklamiraju (!) iskrivljeni umovi psevdohriscana na Zapadu... Musljenja sam da kad bi autori ova dva satiricna crtaca upoznali Isusa kakav On zaista jeste, a kakvim Ga (trebalo bi, eh...) poznajemo u Crkvi, da bi vrlo brzo postali mnogo bolji hriscani od svih nas koji smo u tome rodjeni... Ruganje religijskoj terminologiji, i osiono baratanje recima biblijskog i religijskog porekla, cesta je fora, i ocigledno je duboki revolt i gadjenje na licemerno i necovecno (a cesto) zloupotrebljavanje vere u razne druge (narocito politicke) svrhe - od strane i hriscana, i jevreja i muslimana... To valjda svi imamo oci da vidimo... Na Istoku, pak, jedan Gandi je poodavno primetio: "Hriste, kad bi Tvoji sledbenici bili bar malo kao Ti, Indija bi odavno bila Tvoja"... браво оби! као и сваки пут - у сред среде! а неки лако саблажњиви би можда за почетак могли да размисле о себи самима и својим активностима на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука