Јаков. Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 U najnovijoj epizodi megapopularnog crtića "Simsonovi", Springfilđani odlaze u Svetu Zemlju. A u Svetoj Zemlji prave skandale, i izazivaju sablazan. Evo nekih skarednih isečaka... 1. Homer spava na Isusovom grobu 2. Homer postaje mesija i okuplja Muslimane, Hrišćane i Jevreje sa porukom da se nova religija zasniva na miru i piletini, jer je to zajedničko za sve religije. Svi propagiraju mir, a niko ne brani da se jede piletina. Цитат Помени @ Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 kolo2 kolo2 klapklap klapklap klapklap sjajno 0110_hahaha Цитат Помени @ Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Жалосно, али не може се рећи неочекивано. Цитат Помени @ Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ако нисте приметили, цртаћи све више имају бесмислених сцена и идеја... п.с. Поправите наслов теме, фали П. DMK and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ако нисте приметили, цртаћи све више имају бесмислених сцена и идеја... п.с. Поправите наслов теме, фали П. јел сад боље? 0442_feel Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Od Simpsonova je, po pitanju udara na Hriscanstvo, mnogo mnogo gori South Park. Ja South Park volim da gledam, mnogo brutalno ismevaju poznate licnosti, ali nekad bas preteraju. Цитат Помени @ Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ne bih ja rekao da je to udar direktno na veru već neke propuste i kontradiktornosti između učenja i ponašanja i delovanja vernika! Александар С је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ako su Simpsonovi najveći udar na hrišćanstvo onda i moja baba od 86 godina može da udari na hrišćanstvo i da mu uzdrma temelje i to ohoho...dajte molim vas...crtani je fenomenalan... može smetati samo rigidnim osobama koje su napumpane teorijama zavere i novim svetskim poretkom...simpsonovi ismevaju,to je tačno...ali lažno hrišćanstvo u Americi i lažne moralizatore... zaista ne mogu da verujem da upravo branim Simpsonove 0442_feel 0442_feel verujem da neki ovde nisu ni gledali 1 celu epizodu... ne gubite vreme kukajući na ovakvim temama...jadni mi,uništi nas Homer 0442_feel Оља, Mилена КШ and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 za one koji možda ne znaju.... to je ovaj odozgo,ne krofna Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Кад сам био клинац, за сваки мој несташлук, сваки сломљен прозор, вазну... сви су за мене говорили "Антихрист". Почињем и у самог себе да сумњам, а поготово кад се сетим кад су 1989. године у цркви биле мошти кнеза Лазара, ја сам у цркву ушо са кратким панталонама и имао сам лопту . 0442_feel Плашим се за себе 0442_feel Цитат Помени @ ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ako su Simpsonovi najveći udar na hrišćanstvo onda i moja baba od 86 godina može da udari na hrišćanstvo i da mu uzdrma temelje i to ohoho...dajte molim vas...crtani je fenomenalan... može smetati samo rigidnim osobama koje su napumpane teorijama zavere i novim svetskim poretkom...simpsonovi ismevaju,to je tačno...ali lažno hrišćanstvo u Americi i lažne moralizatore... zaista ne mogu da verujem da upravo branim Simpsonove 0442_feel klapklap verujem da neki ovde nisu ni gledali 1 celu epizodu... ne gubite vreme kukajući na ovakvim temama...jadni mi,uništi nas Homer 0442_feel 0442_feel 0442_feel Цитат Помени @ У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Кад сам био клинац, за сваки мој несташлук, сваки сломљен прозор, вазну... сви су за мене говорили "Антихрист". Почињем и у самог себе да сумњам, а поготово кад се сетим кад су 1989. године у цркви биле мошти кнеза Лазара, ја сам у цркву ушо са кратким панталонама и имао сам лопту . klapklap Плашим се за себе 319.gif ti li si taj... 0442_feel 0442_feel 0442_feel pa dobro...makar imam vezu inače si maherski izabrao i mesto i vreme da se rodiš... ajd grad manje više al 2 kuće od crkve 0442_feel klapklap Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Одгледао "милион" епизода Симпсонових,а не само пола једне. Сасвим је тачна тврдња да се у њима "удара" на Хришћанство. Осим удара на лажно америчко хришћанство има и доста сатанизма,како скривеног,тако и откривеног. Као и подругљивог подсмевања свему што има везе са Богом. Уосталом шта очекивати од кухиње из које све то долази. 1. Homer spava na Isusovom grobuОво није никакво подсмевање "америчког лажног хришћанства" већ директно Богохуљење представљено милионском аудиторијуму (који ће се заједно смејати на ову сцену и хулити на Духа Светог).2. Homer postaje mesija i okuplja Muslimane, Hrišćane i Jevreje sa porukom da se nova religija zasniva na miru i piletini, jer je to zajedničko za sve religije. Svi propagiraju mir, a niko ne brani da se jede piletina. А ово је подсмевање Хришћанима,муслиманима и јеврејима. Као и пропагирање "њу ејџа" и свега сличног на "комичан" начин. Све у свему Симпсонови су мало дете за "Саут Парк" . Цитат Помени @ "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ako su Simpsonovi najveći udar na hrišćanstvo onda i moja baba od 86 godina može da udari na hrišćanstvo i da mu uzdrma temelje i to ohoho...dajte molim vas...crtani je fenomenalan... može smetati samo rigidnim osobama koje su napumpane teorijama zavere i novim svetskim poretkom...simpsonovi ismevaju,to je tačno...ali lažno hrišćanstvo u Americi i lažne moralizatore... zaista ne mogu da verujem da upravo branim Simpsonove joooj verujem da neki ovde nisu ni gledali 1 celu epizodu... ne gubite vreme kukajući na ovakvim temama...jadni mi,uništi nas Homer Управо тако! Они исмевају просечног американца! Саут Парк је перверзија, али они жешће ударају тамо где треба, мада знају да претерају. Једино ми смета кад исмејавају Исуса! Цитат Помени @ http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Evo link pa ko hoce da pogleda tu epizodu http://www.watch-simpsons-online.net/Watch_The_Simpsons_Online_Season_21_Episode_16_The_Greatest_Story_Ever_Dohed.html izaberite source 2 sa desne strane ili neki drugi ako mozda nemate streaming sa source 1. P.C. Ovo je sajt za javno gledanje, tako da nema problema sa piraterijom Цитат Помени @ У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.