Гости Guest свештеник Иван Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Могу ли да поставим једно мало припросто питање: Зашто се ова тема зове овако како се зове? Зар су Симпсонови досад највећи удар на хришћанство? Морам да признам да је не делим то мишљење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Могу ли да поставим једно мало припросто питање: Зашто се ова тема зове овако како се зове? Зар су Симпсонови досад највећи удар на хришћанство? Морам да признам да је не делим то мишљење. Ne delim ni ja to mišljenje oče, ali sam temu nazvao tako zbog scene iz prve poruke, gde je prikazano bogohuljenje na Svetom Grobu. Odgledao sam sve epizode Simsona u ovih 22 godine i nijednom nije bilo takve bogohulne scene. Zato sam poruku i nazvao tako. Svakako da Simsoni nisu najveći udar na Hrista, mnogo je gore lagati i krasti...ali ova scena se u dosadašnjim epizodama svakako razlikuje, i nisam mogao a da to ne primetim. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Ја сам одгледао скоро све филмове, познатије и оне који то нису снимљених у последњих 5-6 година.То су акциони, хорори, фантастика. У неким филмовима у којима то не очекујете подижу се теолошка питања. То на западу почињу да мисле. Исто тако има филмова киоји као да је режирао онај. Тотално. Јуче сам гледао "Књига Илаја". Да ли је неко гледао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Јел то стигло код нас ? Какав је филм? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Требало би да је стигло. Филм је лепо снимљен , али је без везе да ја сад препричавам ако нисте гледали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1037705/ evo čisto informativno..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 А ми као нисмо имали своје моменте: ČUDO NEVIĐENO / Otac Makarije "čudotvorac" Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 kladim se da ovo niste videli Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Wolfganze, de si samo ovo iskop`o, tako ti violine?... 0913_sport "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 ne pitaj.... 0205_whistling inače će :mad: da me Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 kladim se da ovo niste videli јој хистерија.......... 0205_whistling :mad: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 ol over Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Teološki "biseri" iz poslednje 2 epizode.... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андрееј Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 The Simpsons - Donut Hell http://upodobljavanje.wordpress.com/ "Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..." ђакон М. Лазић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 crosseo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif torta 0110_hahaha 0110_hahaha који смо ми затуцани народ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука