Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 (не могу да престанем да се смијем због wc joj) а јооој wc joj wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 da je ovo moja tema sve bih vas wc joj wc joj wc joj Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 бјеж " wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 U odosu na Velikog brata i Farmu i slicna njesra - Simpsonovi su wc joj i wc joj БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 да ли сте ви спремни да направите такав филм? Или, ако радите као аниматор и главни вам уредник предложи овако нешто, шта би сте радили? Aj da probamo jos jednom: mi smo PRAVOSLAVNI hriscani, oni to nisu... Zato sasvim drugim ocima gledaju na Hrista... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Надреалисти су за оне који имају лош укус, форе су сељачке и офуцане, али добро таква нам је већина народа па пролази сасвим ОК. Ako se prisetis, ti ofucani nadrealisti su ladno unapred isprikazivali sve ono sto se desilo kasnije - rat, podele, zla medju "jugoslovenima"... To ti je satira, bljutav ukus, ali lekovita... 0442_feel "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Sećate li se Monthy Pythonovog filma "Life of Brian"? Prvi put kada sam ga pogledao bio mi je jako, jako ... Bogohulan! Ali drugi put sam ga doživeo kao kritiku postojećeg licemerja i gordosti samih hrišćana a ne kao delo upereno protiv Boga. Nije svako delo namenjeno baš svakome... Life of Brian Part 1 of 11 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Simpsonovi su obicna parodija na ameriski nacin zivota. Odgovorno tvrdim da kod nas ima mnogo vise alavih, lenjih i bahatih pravoslavaca za koje je Homer Simpson malo dete. A njegov poslodavac umnogome podseca na nase u Srbiji. Dakle, Simpsonovi su odavno i nasa realnost. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Simpsonovi su obicna parodija na ameriski nacin zivota. Odgovorno tvrdim da kod nas ima mnogo vise alavih, lenjih i bahatih pravoslavaca za koje je Homer Simpson malo dete. A njegov poslodavac umnogome podseca na nase u Srbiji. Dakle, Simpsonovi su odavno i nasa realnost. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Најбоља ми је епизода када је Хомер тражио смисао живота.Круцијална сцена приказује како Хомер лежи на великом каучу и устрептало прича о свом детињству,о својим радостима,промашајима итд,док преко пута њега у великој кожној фотељи седи тип прекршетених ногу све време крајње озбиљно и помно слушајући Хомера,да би му на крају рекао:"Извините,ја бих вам радо помогао,али ја овде само продајем намештај". 0409_feel Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 stara priča... nova tema...svako vidi šta hoće... Ја нешто највише волим надреалисте 0409_feel Došla struja, reaguj ko munja - Nadrealisti hahaha genijalno! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 добро је да има оваквих коментара, већ сам се уплашио да ће се ова тема претворити у још једну круту квази-православну дебату...то показује само колико духовитост и духовност иду заједно руку под руку...док код оних код којих духовитост одсуствује због саме "духовности" постају милитантно настројени... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 милитантно настројени... crvenilo crossrc crossrc imamo i toga na forumu.... bliss jeeee Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 U najnovijoj epizodi još malo kršćanstva. Gospodin Brns završava u zatvoru gde ga cimer uvodi u hrišćanstvo. Scena je omaž filmu "Zelena milja". Krštenje se obavlja u šahtu od kanalizacije. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Најбоља ми је епизода када је Хомер тражио смисао живота.Круцијална сцена приказује како Хомер лежи на великом каучу и устрептало прича о свом детињству,о својим радостима,промашајима итд,док преко пута њега у великој кожној фотељи седи тип прекршетених ногу све време крајње озбиљно и помно слушајући Хомера,да би му на крају рекао:"Извините,ја бих вам радо помогао,али ја овде само продајем намештај". 0110_hahaha Izuzetno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука